Едва днес успях да тествам осветлението в реални условия.
Доволен съм от резултата след поставянето на лед бара по-горе.
Всъщност очаквах повече, дори мислех, че може да се наложи димиране.
Нищо такова - свети съвсем умерено, петното е доста хомогенно и ограничено в рамките на пътя.
Никой не ми присветна но го насочих така, че да покрива тъмната част от близката дистанция, която липсва на стоковият фар.
Тоест оказа се, че допълва идеално оригиналното осветление без да е някакво импровизирано ПВО проследяване.
И определено е по-доброто решение за мен от класическите 2 броя отделни лед спота отстрани,
Без значение дали на ролбарите или на коловете.
Снимки за съжаление няма, не само на фаровете но и на разходката днес.
Предполагам заформиха се около 400км, карах без тракери, ГПС-и и предварителен план,
Все още е рано за такива преходи, особено по тъмно и още повече с лятна екипировка!
Доволен съм от резултата след поставянето на лед бара по-горе.
Всъщност очаквах повече, дори мислех, че може да се наложи димиране.
Нищо такова - свети съвсем умерено, петното е доста хомогенно и ограничено в рамките на пътя.
Никой не ми присветна но го насочих така, че да покрива тъмната част от близката дистанция, която липсва на стоковият фар.
Тоест оказа се, че допълва идеално оригиналното осветление без да е някакво импровизирано ПВО проследяване.
И определено е по-доброто решение за мен от класическите 2 броя отделни лед спота отстрани,
Без значение дали на ролбарите или на коловете.
Снимки за съжаление няма, не само на фаровете но и на разходката днес.
Предполагам заформиха се около 400км, карах без тракери, ГПС-и и предварителен план,
Все още е рано за такива преходи, особено по тъмно и още повече с лятна екипировка!
Коментар