Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ъпгрейди ..... Най-добрите ..... ? Със особено мнение .....? Лично за мен безмислени .....?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ситуацията се променя явно, към момента не е никак розова а догодина - кой знае.
    Аз вече писах, че бих рискувал с 500цц като вашият - дори мисля, че ще ми бъде по-подходящ с минимализма си.
    Въпреки, че почти нищо от свалените неща сега не е съвместимо.
    Ойлера нещо, огледала, степенки може би...
    Дори подгревните дръжки почти сигурно са специфични за ES700 и няма да станат на други модели.
    Не че съм го проверявал или обявявал за продажба някъде.
    Дори на вносителите не съм ги предлагал под някаква форма или да останат около мотора.

Майната им на дреболиите, изобщо не ми е до тях че до мотори.
    Ако нещо се промени в бъдеще ще го мисля отново.
    Пък и не да нямам какво да карам ако искам!
    Враг усраине

Коментар

• Дойдоха степенките и за хондата.
      Много солидна изработка, определено доста различен подход от злополучните алуминиеви за ГАЗ-а.
      Изглежда като цам но не е.
      Тежат много, почти 400гр на брой.
      Лепи се магнит но някак има много слаб магнетизъм.
      Същият кръгъл неодимов магнит лепи за пружината много по-яко.
      Вървят с 2 комплекта РАЗЛИЧНИ пружини в зависимост от теглото на ездача явно.
      Не могат фабрично да се застопоряват в статична позиция но като гледам с допълнителна планка е съвсем изпълнимо.
      Това при нужда разбира се, за сега определено ги искам мърдащи.

Ще видим, дано догодина да имам възможност да ги ползвам.
      За момента остават в пликче за да чакат по-добри времена до онези от газ-а.
      По различна причина но пак в пликче.
      Напролет ще видим
      Враг усраине

Коментар

• Те това ползвам (сори за линка). Не са уникални пари, ама вършат много работа.
        https://sw-motech.com/en/bike/SUZUKI...2572182765.htm

Аз лично съм много доволен Чайнезите сигурно са ОК, ма не ми се гледа "на баир лозе".
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

• Ема тия не шават в движение пък аз искам да са пробвам с "шавливи".
          Изобщо ако не беха шавливи нямаше нужда да барам каквото и да било около тях.
          Това е 'онда ве, туй да не тройката кебапчета от источният райх та да има нужда нещо да му се поправя?!?

Враг усраине

Коментар

• Ще си доволен,тия са здрави
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

• Босе ти като виден Мистър Гаджет я кажи дали пък нямаш такова в арсенала и ако случайно е така - мнение?

https://rammount.com/products/ram-hol-sam60cpu

Поне за мен е тотален офтопик но не ми се отваряше нова тема в друг раздел.
              Обаче тая стойка за първи път е на път да ми развали мнението за RAM!

Купих го от ибей, егуе тетукате: https://www.ebay.com/itm/166717515717

Проблема не е в конкретният артикул в това как е измислен от фабриката.

Първо таблетите за тази стойка са абсолютно водоустойчиви и прахоустойчиви а електрическата част на стойката НЕ Е.
              После тези модели са известни, че могат да работят и без батерия само от външно захранване.
              Само че през pogo pins на стойката не пали докато през USB директно го прави.
              Стойката обаче напълно покрива отвора на вграденият USB порт и докато е на нея - нанайси феродо да ръгнеш кабел там.
              Вероятно са го покрили за да го пази от гняс ама поне да можеше да запали устройството!
              Иначе таблета с батерия се зарежда от стойката, това е ОК.

Освен всички работи по-горе, типично по хамериканси е ебаси разточителството на обем!
              Между таблета и гърба на стойката има място мише семейство да си свие гнездо на топло.
              От чий зор е оставено това място изобщо не вдявам но цялата конструкция става дебела колкото тухла четворка!

За повечето проблеми на тая стойка знаех ама имаше и нови на живо.
              Не ми е хрумвало и за миг да изплющя таблет на мотор та повечето негативи не са фатални.
              И въпреки това има нещо или много нишково или много сбъркано у тая конструкция.
              Обикновено немам никаква забележки към рам маунт до сега, ама тука има място за много тролня
              Враг усраине

Коментар

• Аз съм с Quad Lock на телефона,но го зареждам с кабел,на 3 мотора имам Рам закрепване,но шибания Айфон му се преебава ммммм успокояването на камерата и като почне да го друса на твърда стойка и почва да ми вибрира като правя видеота та ми се наложи да си сложа антивибрационни тампони на РАМовете,а на Бавареца сложих Куада.

Брата има безжично зареждане на Куад ма трябва да му затапваш задника където влиза кабела,че не са го измислили като хората,10 тапи бяха 3-4 кинта,добре е да ти пази зареждащия порт

Това горе не съм го заглеждал какво е,нямам такова баш,но на гърба е добре да има място иначе прегрява много бързо еле като се зарежда,като прегрее пък и спира зареждането,шибани АйАйАй майка им.

Ня знам какви пари си дал ама ако пази зареждащия порт,държи таблета стабилно и зарежда еееееее цар си,ако не прегрява у задръстването лятото си 2 царя на куп.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

• Абсурдно много място има отзад в случая, там спокойно ще влезе аналогов портфейл и документите на мотора примерно.
                  Разбирам идеята да има малко ама ако е това - е не е имало нужда от толкова много!
                  Мисля, че съм виждал на твои фотки таблети по КУРмилата и затова попитах.

Повечето неща които хейтя по тая стойка всъщност са описани в сайта на RAM.
                  Това, че не работи без батерия през пиновете на стойката си е написано в прав текст там ма аз не съм го чел.
                  И това всъщност е особеност на таблета а не е дефект на стойката.
                  Самсунг не са го предвидили да се захранва така а само да се зарежда!
                  И сега като се зарових виждам, че RAM имат модел калъф, който захранва таблета директно през УСБ и само така работи в "No battery mode".
                  Обаче цената е покъртителна - х4 на моят вариант, който пише колко стрива в eBay но до тук май ми дойде под 200лв с шипинга до врата.
                  От официален вносител ми искаха към 260 а пък това по-долу дори не ща да знам на каква сума ще дойде - вероятно колкото или дори повече от таблета!
                  И пак не съм сигурен, че скъпата има сертификат за водоустойчивост.

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Screenshot from 2024-12-05 07-50-52.png Прегледи:0 Размер:229.1 КБ ID:6981470

Вместо тапи за USB портовете могат да се ползват от ония чудесии за магнитно зареждане дето ги продават чайниците:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Screenshot from 2024-12-05 07-23-52.png Прегледи:0 Размер:69.8 КБ ID:6981469
                  Малката част остава в порта и го играе тапа.
                  Продават се и отделно, може да се купи 1 кабел и 5 тъпе це накрайника примерно.
                  Аз не ползвам хуйни с УСБ портове по мотора ама тоя тип магнитни накрайници наистина са удобни и много надеждни.
                  Няма да излезе по каквито и трасета да го прекараш.

Но и куад стойките не са лоши решения, да.
                  На мен телефона ми е в техен кейс с магнитно зареждане и ползвам тяхна стойка но на колата.
                  Има и за мотори разбира се, просто са водоустойчиви и по-скъпи.
                  Прав си обаче, че с техните калъфи са склонни да загряват тамагочитата.
                  А цялата им система е базирана основно на калъфи.

Не е страшен и проблема със детектиращите камера модули ако няма демпфер.
                  Това наистина се оказва, че често се случвало но за мен не е драма - просто не карам с телефон.
                  Ако се ползва активно май наистина най-добре с quadlock + демпфер!
                  Враг усраине

Коментар

• Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_3447.jpeg Прегледи:0 Размер:552.6 КБ ID:6981517
                    Аз РАМове имам къде ли не,и комбито е пълно с такива - таблети,телефони,Гармин ИнРич,радар детектора,стойки за чаши и какво ли не,на мотора съм с Куад,не ка ме били,скъпи са ма поне вършат работа,а като сметнем,че телефона е едни грешни пари и той пък с него си храня децата и ми е все тая дали Куада е 30 или 60 кинта,то да работи пък парите лесно
                    Последно редактирано от BENZBOSS; 05-12-24, 16:33.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

• Не се вижда много добре,но всичко е на РАМ монтаж,КУАД лока и той,да мога лесно да си го местя ако ми потрябва
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

• Понеже стана въпрос за RAM и окуцели цървици заради вибрациите - еш ко са измислили чайниците:

https://www.aliexpress.com/item/1005005810456559.html

Това мисля/изглежда директен еквивалент на 1 цол ябуката на рам:

https://rammount.com/products/ram-b-202u-152

Обаче с буфериране - има си тампончета.
                        Естествено по-функционално и цената на половина!
                        Чайниците - сила!

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Screenshot from 2024-12-06 07-15-01.png Прегледи:0 Размер:85.4 КБ ID:6981564VS Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Screenshot from 2024-12-06 07-15-23.png Прегледи:0 Размер:29.5 КБ ID:6981565

П.С: Баш тая твоя снимка имах предвид и пак съм безмълвен
                        Враг усраине

Коментар

• Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3486.png
Прегледи:138
Размер:197.1 КБ
ID:6981646

Не може да ме изненадаш,това го имам от преди 1 година 😜
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

• Без да заредя ролките в рали роуд бука не мърдам никъде

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:ddf05050-7b9a-424a-9be3-57d319f279c3.png Прегледи:0 Размер:650.7 КБ ID:6982395
                            Настане вечер — месец изгрее,
                            звезди обсипят сводът небесен;
                            гора зашуми, вятър повее, —
                            Балканът пее хайдушка песен!

Коментар

• Първоначално публикуван от the slow heart Преглед на мнение
                              Без да заредя ролките в рали роуд бука не мърдам никъде

Натиснете снимката за да я уголемите Име:ddf05050-7b9a-424a-9be3-57d319f279c3.png Прегледи:0 Размер:650.7 КБ ID:6982395
                              В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

• the slow heart
                                the slow heart коментира
                                Редактиране на коментар
                                Голям е

• Аз си оправих стойката на шмиргела и вече няма пречка да нашия USB кабел докато е в нея.
                              БТВ този кабел е с магнитни накрайници.
                              Някога за теста ще пробвам и на мотора но съм убеден, че няма терен, който да го разкачи от таблета.

Иначе тая джаджа с ролките тоалетна хария съм я виждал и бах на крачка да я поръчам ама нещо ми размина.
                              Враг усраине

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X