Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съгласни ли сте с мероприятия, като "Бегликафест" в защитени природни територии?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Почистване на язовир Голям Беглик

Първоначално публикуван от dag Преглед на мнение
    Значи,
    ако някой си е позволил
    да говори в множествено число,
    от името на 104 човека,
    то той се опитва да лидерствува
    и да манипулира,
    но ако има 33-ма съмишленици
    може да представлява целия форум?!
    Нещо не разбирам?....
    Или той е назначен от собственика?!
    А собственика как представлява един обществен форум
    Как примерно представлява мен,
    че и делегира права на друг,
    да ме представлява???
    Как представляваш ти, или Ник Николов
    аджеба форума и тия 100 и кусур човека
    които са на обратното мнение?!
    Или, "така каза батко"?!?!

Жалко, че се наложи да ти отговарям на нападките,
    защото в поста ти има и доста конструктивизъм.
    Но ме провокира и особено заплахите към Тихомир,
    който освен да следва принципите си,
    нищо друго не е правил.

Да, има добри неща в поста ти
    само, че надали ще се случат,
    защото ти ще направиш поредното салто-мортале,
    и ще стане това което всъщност "каже батко"...
    Наздраве!
    Няколко въпроса. Къде точно съм говорил от името на 104-ма, чието мнение споделям, или на 33-ма, които явно още не си разбрал, че не подкрепям? Моля те, цитирай го. къде точно съм казал, че аз представлявам Форума? Но за Ник, Станко и Жоро съм категоричен, като хора доказано дисциплинирани и коректни, след обсъждане и одобрение, бяха пратени там да снимат какво става. В последните 24 часа и Ник пише от свое име без да споменава Форума, за разлика от други.
    И моля, разбирам мерака за изразяване мнението на другите, но нека Тишо каже, ако съм го нападнал и обидил. Той е голям и сериозен мъж, знае как и какво да направи, за да се защити.
    Какво аз ще направя диктува само и единствено собствената ми съвест и желания, та моля, остави тази "популистка" според Бойко риторика и пиши конкретни неща.
    Пак питам всички, къде са хотелите, бариерите и прочие? Поне някъде нещо да е написано за тях някъде. наистина и сериозно се интересувам, ако някой има нещо конкретно, освен намерения, нека постне тук нещата. Казвате виждаш какво става, но аз само мога да подозирам какво ще стане или да предполагам. Не че не вярвам на някои неща, но за да се обвини някой пред обществото или властите, трябват факти.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

• До: Съгласни ли сте с мероприятия, като "Бегликафест" в защитени природни територии?

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение

...но е видно че се опитвате да разводните същността на проблема тук с такива отклонения и дребнотемия.
      Обер, айде ти поне дай някои факти като организиран човек, че то дискусията отдавна отиде в лични нападки, вместо в обсъждане на природо защитно дело.
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

• До: Съгласни ли сте с мероприятия, като "Бегликафест" в защитени природни територии?

Господин Николов
        Вие май на истина не ме обичате, щом подминавате моите въпроси към Вас.
        Моля обърнете малко внимание и на мен и моите въпроси.
        Благодаря предварително
        Душко

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
          Пак питам всички, къде са хотелите, бариерите и прочие? Поне някъде нещо да е написано за тях някъде.

Егати въпроса. То, ако вече ги имаше, цялата тази полемика щеше да е излишна и закъсняла. Имайте търпение - хубавите неща стават бавно. Все пак и хората трябва да се ориентират в обстановката кое как точно да направят, за да стане работата. Ама и те си го казват:
          • Ние целим дългосрочност и постоянатво в пространството на това събитие.

Сещам се за едни други, дето извършват "правилното и естествено позициониране ценностите на устойчиво използване на защитените територии в България". Даже сега плашат, че нямало да пуснат лифтовете, щото Тома Белев бил голям гадняр... Не са се обърнали за "безпристратно и обективно отразяване във форума", не са паднали под масата от идеализирането на образа им. Е, вярно, те са доста напред с материала и май нямат нужда, та затова не са се обадили, за разлика от сега прохождащите.

Спокойно, факти за комерсиалния характер и фалшивата грижа за природата имам, обаче смятам, че твърде лековато подминавате материала от Тихомир и предполагам, че каквито и факти да представя ще бъдат отхвърлени с лека ръка. Така малко оставам с впечатлението, че и инфраструктурен проект да покажа, ще се намери някой да махне с ръка "Някъв си проект... Дайте факти!".
          Последно редактирано от Тихомир; 22-10-09, 23:07.

Коментар

Г-н Стоянов, вижте цитата с Вашето мнение и ми кажете как да разбирам написанато от Вас и подчертано от мен? Като грешка при писането ли?
            Популизам е когато някой само говори, без факти и конкретика. Аз поскрепих конкретни предложения и сам направих някои. Вие спорите за виртуални свободи и се опитвате да се изкарате репресиран, неудобен и прочие без грам конкретни действия, предприети към Вас. Лозунгите Ви как ще се борите " до последен дъх" е добре да прераснат в конкретни действия. Нека колегите преценят кой е популист.
            А по отношение на действията мога да Ви предложа нещо. Създайте Сдружение с идеална цел "За Беглика" или нещо подобно, регистрирайте го и от негово име поведете борбата. Струва само 400 лева да се направи за държавни такси. И после от негово име извън Форума вдигнете байрака и поведете съпротивата. За 4-ти път повтарям днес, Закона позволява действия, направете нещо вместо да приказвате, щото иначе май баш това е популизъм.
            Г-н Златев,

цитираното от вас мое мнение е в отговор на вашия съмишленик и съподвижник, сближил се с бандaта на "Бандерия" по време или преди това при гостуването на "Феста" и като следствие на странния "безпристрастен" репортаж от "Феста" на въпросното сдружение "Бандерия", а именно как може човек с осем поста да си позволи да криткува мнението на такъв уважаван с 80000, какви стъпки аз съм предприел или ще предприема ще информирам форума тук постфактум точно заради такива "доброжелатели" като вас!

Отново според мен в поста ви няма нищо градивно и той цели да засегне мен, но не и да предложи нещо конструктивно за решаване на проблема по един или друг начин, което пък мисля е целта на темата

П.П. Под ние г-н Златев имам предвид Dulen който е атакуван както и аз под формата, че не сме писали в друга тема освен тази която много живо ни интересува

Коментар

Първоначално публикуван от boyko100 Преглед на мнение
              Г-н Златев,

цитираното от вас мое мнение е в отговор на вашия съмишленик и съподвижник, сближил се с бандaта на "Бандерия" по време или преди това при гостуването на "Феста" и като следствие на странния "безпристрастен" репортаж от "Феста" на въпросното здружение "Бандерия", а именно как може човек с осем поста да си позволи да криткува мнението на такъв уважаван с 80000, какви стъпки аз съм предприел или ще предприема ще информирам форума тук постфактум точно заради такива "доброжелатели" като вас!

Отново според мен в поста ви няма нищо градивно и той цели да засегне мен, но не и да предложи нещо конструктивно за решаване на проблема по един или друг начин, което пък мисля е целта на темата

П.П. Под ние г-н Златев имам предвид Dulen който е атакуван както и аз под формата, че не сме писали в друга тема освен тази която много живо ни интересува
              Мисля че вече новозаписалите се членове на форума, съвсем се охарактеризираха. След "престъпници", сега се появи и "банда".
              Интересни определения.
              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Уф... Не се ли усещате всички, че прекалявате (само Злати в последните си постове е изключение)?

Че има разминавания в идеологиите е ясно, ама основателно или неоснователно обвинени и двете страни в спора вадят няколко пъти повече черни ризи на другата страна, отколкото тя има в действителност... Така конструктивен разговор няма как да стане. Никой няма да успее да си защити тезата, след като я е раздул далеч извън границите на реалноста.

Половината ви познавам и смятам за приятели, така че знам със сигурност, че ви обвиняват несправедливо, ама четейки безпристрастно, виждам и ще си позволя да ви кажа, че и реакциите ви са доста пресилени, което съответно предизвиква същото и лавината набира скорост.

Хора (всички), успокойте се. Не пишете поне един ден. Прочетете пак писаното, включително (всъщност най-вече) и собствените си мнения и се опитайте да пишете по-трезвомислещо.
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                  Мисля че вече новозаписалите се членове на форума, съвсем се охарактеризираха. След "престъпници", сега се появи и "банда".
                  Интересни определения.

Водете си записки г-н Николов, всичко в едно хипотетично или реално дело по смисъла на НПК ще ви е от полза

Коментар

Че кво й е на бандата?! Първо, това не е правен термин (виж. организирана престъпна група, с която явно я бъркаш) и второ, в тълковния речник си го пише - група от хора, обикновено злосторници, обществено зловредни.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                      Интересни определения.
                      Господин Николов,
                      Надявах се на аргументиран отговор на зададените въпроси на предишната страница, но наместо това Вие пак имате забележки към новозаписалитесе.

Има ли надежда за отговори или да си дигам ръце, Г. Николов?

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                        Уф... Не се ли усещате всички, че прекалявате (само Злати в последните си постове е изключение)?

Че има разминавания в идеологиите е ясно, ама основателно или неоснователно обвинени и двете страни в спора вадят няколко пъти повече черни ризи на другата страна, отколкото тя има в действителност... Така конструктивен разговор няма как да стане. Никой няма да успее да си защити тезата, след като я е раздул далеч извън границите на реалноста.

Половината ви познавам и смятам за приятели, така че знам със сигурност, че ви обвиняват несправедливо, ама четейки безпристрастно, виждам и ще си позволя да ви кажа, че и реакциите ви са доста пресилени, което съответно предизвиква същото и лавината набира скорост.

Хора (всички), успокойте се. Не пишете поне един ден. Прочетете пак писаното, включително (всъщност най-вече) и собствените си мнения и се опитайте да пишете по-трезвомислещо.
                        Приемам съвета на колегата и млъквам.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение

Не мисля, че след ден размисъл ще се промени мнението ми, но ще се съобразя и аз с вас - ще пиша отново по темата след ден.

Коментар

Г-н Златев,

цитираното от вас мое мнение е в отговор на вашия съмишленик и съподвижник, сближил се с бандaта на "Бандерия" по време или преди това при гостуването на "Феста" и като следствие на странния "безпристрастен" репортаж от "Феста" на въпросното сдружение "Бандерия", а именно как може човек с осем поста да си позволи да криткува мнението на такъв уважаван с 80000, какви стъпки аз съм предприел или ще предприема ще информирам форума тук постфактум точно заради такива "доброжелатели" като вас!

Преспах и помислих. Ето какво ми дойде наум. Тук виждам един популист в чист вид( според собственото си определение), който досега един факт не е казал или посочил, едно конкретно действие не е предложил( за разлика от Дулен, с който видиш ли са репресирани), но продължава да се заяжда и обижда хора, които дори и не познава. Не чете мненията им и изопачава нещата( аз съм бил защитник на Байкария и съдружник в престъпление, Ник също). Докато не видя нещо конкретно в мненията на горецитирания, повече просто няма да отговарям. Готов съм да дискутирам конкретни неща, да помагам да се случат, но на приказки се наслушах. Призовавам отговорния модератор да изчисти темата от Спама, натрупан тук, за да се откроят конкретните неща. Засега предложеното от Дулен е наистина най-ценното според мен.
                            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Преспах и помислих. Ето какво ми дойде наум. Тук виждам един популист в чист вид( според собственото си определение), който досега един факт не е казал или посочил, едно конкретно действие не е предложил( за разлика от Дулен, с който видиш ли са репресирани), но продължава да се заяжда и обижда хора, които дори и не познава. Не чете мненията им и изопачава нещата( аз съм бил защитник на Байкария и съдружник в престъпление, Ник също). Докато не видя нещо конкретно в мненията на горецитирания, повече просто няма да отговарям. Готов съм да дискутирам конкретни неща, да помагам да се случат, но на приказки се наслушах. Призовавам отговорния модератор да изчисти темата от Спама, натрупан тук, за да се откроят конкретните неща. Засега предложеното от Дулен е наистина най-ценното според мен.
                              И аз преспах, премислих и колкото повече мисля стигам до извода, че хората не искат да четат, а пишат по инерция каквото им падне.
                              До извода, че сте съмишленик на тази "организация" г-н Златев стигнах сам благодарение на вас, чрез така зададените към мен въпроси, на които съм отговорил изчерпателно и в следствие на моя изчерпателен отговор вие решихте, че се считам за "репресиран" и ме нарекохте"популист" , популст сте вие (според мен) и мненията ви говорят най красноречиво за това, престъпници съм нарекъл хорта които организираха този фарс наречен "Фест" на "Чаръма", а вас и г-н Николов съм нарекъл съмишленици (хора които оправдават тяхните действия), отново ми слагате думи в устата г-н Златев които не съм написал или изрекъл - ТОВА Г-н Златев е популизъм чиста проба!

За какви факти говорите г-н Златев (отново популистки похвати) мислите ли, че хората не знаят фактите, нека ги повторим два "фестивала" и застрояване на местноста "Чатъма" с комерсиална цел, противоречащи на всички норми за защитена местност и резерват - това са фактите г-н Златев и това ли е популизъм!?

Противодействия и мерки г-н Златев мисля, че трябва да се взимат от компетентните органи, а не от хора от форума, хората от форума могат да сигнализират тези компетентни органи, в един мой пост г-н Златев съм посочил необходимите (според мен мерки), но явно вие и него не сте прочели!

П.П Не е необходимо да познавам хорта които извършват престъпления за да ги нарека престъпници! Вие познавате ли Вальо "Топлото" или ръководството на ЧЕЗ ................(тук има малко поулизъм) !?
                              Последно редактирано от boyko100; 23-10-09, 09:57.

Коментар

................
                                Противодействия и мерки г-н Златев мисля, че трябва да се взимат от компетентните органи, а не от хора от форума, хората от форума могат да сигнализират тези компетентни органи, в един мой пост г-н Златев съм посочил необходимите (според мен мерки), но явно вие и него не сте прочели!...
                                !?
                                Ето го ключето от гардероба. Ето защо са се записали тук тези господа ! Иска им се, много им се иска хилядите участници от форума да подадат сигнали, жалби, доноси, та да могат да си останат да летуват нерегламентирано в защитена местност Батлъбоаз.
                                Ето затова аз протестирах категорично и точно, когато един от тях започна да пише от името на " чистещите ", защото следващия му ход щеше да бъде, да пише документи от името на форума.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X