До: Почистване на язовир Голям Беглик
Венци, с цялото ми уважение мисля че съм прав за себе си. Какво са правили въпросните колеги и с каква цел няма нищо общо с въпроса за акцента с който представят нещата. Както казах тази тема възникна не заради самия фест, а заради неподходящото за целта място. А въпросните колеги както казах по-горе доста се постараха да изместят този акцент в съвсем друга посока. По въпроса за ползите за форума от представянето му в тяхно лице на феста смятам, че много по-правилно би било ако се бяхме диференцирали от него вместо да участваме. Но това си е мое мнеие.
Що се отнася до летуващите и техните поразии, ами добре, нека се забрани и на тях, а не само да се славослови "перфектният" фест и да се заклеймяват "злите" почиващи. Защото е смешно. Защото стана така, че едните изгониха другите за да могат те да се настанят на тяхно място.
Да, нека да бъдем честни и безпристрастни!
Първоначално публикуван от Венцислав Петров
Преглед на мнение
Що се отнася до летуващите и техните поразии, ами добре, нека се забрани и на тях, а не само да се славослови "перфектният" фест и да се заклеймяват "злите" почиващи. Защото е смешно. Защото стана така, че едните изгониха другите за да могат те да се настанят на тяхно място.
Да, нека да бъдем честни и безпристрастни!
Да не говорим, че акцията им е съгласувана, обмислена и одобрена според всички правила...
Коментар