Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От понеделник в Лидл пускат 8 ач . батериите по 25 евро .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• gecata1059
      gecata1059 коментира
      Редактиране на коментар
      Само в понеделник.

• mitko 53
      mitko 53 коментира
      Редактиране на коментар
      Видях и аз в брошурата, но не знам с Лидл+ дали само една бройка може да се купи. Между другото пробвах нитачката от предната страница, перфектна е , напрасках към 200нита, 3,2 и 4мм.без засечка. Само където е обемиста и не става да се завира на терсене места.

• Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20260829_165022_110~2.jpg Прегледи:0 Размер:268.5 КБ ID:7051018 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20260829_164044_990~2.jpg Прегледи:0 Размер:480.0 КБ ID:7051019 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20260828_194317_400~2.jpg Прегледи:0 Размер:597.0 КБ ID:7051020
    Преправих едно старо зарядно, така че да мога да ползвам Парксайдските батерии и за други цели други напрежения.
    Двете нови платки са, едната за защита на батерията от преРазреждане, а другата за изходното напрежение. И двете са регулируеми.

Коментар

• На мен ми поискаха изрично карта Lidl+, вероятно само една.
      ;-)
      Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
      нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        В Лидл + ти е регистрирана и гаранцията . Това си е много съществено като не пазиш касовите бележки .

• ikristiqn
        ikristiqn коментира
        Редактиране на коментар
        Да, никога не ги паза ;-)

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Аз ги пазех ама жената решила че са боклуци и ги изхвърлила . Сега ги държа в една папка в касата с оръжието където няма достъп .

• Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_7355.jpg Прегледи:0 Размер:116.2 КБ ID:7051086 Минах през Кауфланд и си харесах това това симпатично малко ъглошлайфче, беше на промоция и го отнесох.

Акумулаторен ъглошлайф PARKSIDE PPWSA 12 A1, 76mm, 12V​

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_7356.jpg Прегледи:5 Размер:156.2 КБ ID:7051085

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_7354.jpg Прегледи:0 Размер:679.3 КБ ID:7051087
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от Еделвайс; 08-09-26, 14:37.

Коментар

• За тоя жираф и за подпорите кво може да ми кажете. Предстоят ми мазания на стени и тавани ина тавана и мрежа да слагам . Или да купувам за 150 евра на Стенли? Отделно тия батерии смарт ли са или не?
        Прикачени файлове

Коментар

• mitko 53
          mitko 53 коментира
          Редактиране на коментар
          Батерията явно не е смарт, като габарити е колкото 8Аh, 711грама срещу 579г за смарт със същия капацитет. За подпорите и жирафа имам ги и двете от най първите версии. Подпорите тогава се водеха powerfux, по принцип вършели работа за фиксиране на гипсокартон към тавана, но в тази функция не съм ги ползвал. Много ми помогнаха при монтажа на каси на врати(запъване в пода и трегера). . Жирафът ми е без триъгълната плоча, правих цялостно шкурене на шпакловка(Баумит фино Бело и Гранде) на един апартамент, много гипс изгълта машината в комбинация с лидълската 30литра прахосмукачка. Проблем ми създаде пусковият бутон, изпадна му една контактна пъпка и се наложи да я нитя. Имай предвид че не всички марки шкурки стават, има разлика в отворите за засмукване. Аз се запасих яко с лидълски когато ги пуснат

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Два акумолатора от този модел имам . На тия пари ще взема поне още два . 4 ач. ги ползвам основно по прожекторите .

• За духалките кво може да ми кажете. Ака разликата беше 10ина евра щях да взема скъпата. Едната духа с 210км другата с 250км. За зачистване на двор ми трябват, и едентуално за подготвяне на основи за мазане и леене. Или да се насоча към прахусмукачка и листосъбирачка?
        Прикачени файлове

Коментар

• И аз се нареждам да получа мнение за духалките

Коментар

• Еделвайс
            Еделвайс коментира
            Редактиране на коментар
            Имам черната с двете батерии 40V, върши ми много добра работа, особено ако е с две по 8Ah батерии си е трепач

• Имам черната.
          Става без да се очакват чудеса.
          С една батерия не бих си взел. Е, освен ако не е само за балкона.

Коментар

• Ходих до Кауфланд за чорапи и се върнах с две машинки на промоционална цена:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_7368.jpg Прегледи:0 Размер:264.5 КБ ID:7051460 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_7367.jpg Прегледи:0 Размер:611.2 КБ ID:7051462 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_7371.jpg Прегледи:0 Размер:443.7 КБ ID:7051461 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_7372.jpg Прегледи:0 Размер:609.7 КБ ID:7051463

Досега не съм работил с оберфреза, та ще я разуча и ще пробвам да правя канали на една дъска

Коментар

• Сходно изглеждащата оберфреза на Макита работи много добре. Дано и тая да е подобна на нея.
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Видях в Лидл че са пуснали метални телескопични подпори за до почти 3 метра височина, издържали по 30 кг, взех два броя, на село ще ми свършат работа за тавана, че за сам човек без подпори не мога нищо да слагам на тавана.

Взех и за оберфрезата пълен комплект с фрези, малкия комплект с фрези на снимката е от комлекта към фрезата за сравнение.

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_7386.jpg Прегледи:1 Размер:236.6 КБ ID:7051544

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_7381.jpg Прегледи:1 Размер:683.4 КБ ID:7051545
                Последно редактирано от Еделвайс; Днес, 13:04.

Коментар

• Днес си напазарувах това . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260914_153333_882.jpg
Прегледи:34
Размер:256.3 КБ
ID:7051566
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Еделвайс
                    Еделвайс коментира
                    Редактиране на коментар
                    Машинката се е доказала като добра, само редовно и капвай масълце на веригата, също така можеш да подложиш една широка шайба под врътката вътре за да не се разхлабва лесно веригата, като се износи веригата, сложи на щил, режат ги по размер и ще реже още по-добре.

• sek.1
                    sek.1 коментира
                    Редактиране на коментар
                    При Драгозов в Аргомаркет правят по размер на Хусварна .

• Сек , има ли резервоарче за масло ?
                  На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

• Еделвайс
                    Еделвайс коментира
                    Редактиране на коментар
                    Този модел нямат, имат само черната, но тя още не е пускана на нашия пазар.

• Срещу 20 евро повече взимаш зелената резачка, тя има и смазване. Въпреки че тече масло от нея при определени позиции.
                  Ford Maverick II 2.3 XLT
                  Ford Mondeo MK5

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 2 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
                  X