От понеделник в Лидл пускат 8 ач . батериите по 25 евро .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
- Харесвани 1
Коментар
-
На мен ми поискаха изрично карта Lidl+, вероятно само една.;-)
Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
нула 999 нула 3 нула 9 нула 3
Коментар
-
-
Коментар
-
Батерията явно не е смарт, като габарити е колкото 8Аh, 711грама срещу 579г за смарт със същия капацитет. За подпорите и жирафа имам ги и двете от най първите версии. Подпорите тогава се водеха powerfux, по принцип вършели работа за фиксиране на гипсокартон към тавана, но в тази функция не съм ги ползвал. Много ми помогнаха при монтажа на каси на врати(запъване в пода и трегера). . Жирафът ми е без триъгълната плоча, правих цялостно шкурене на шпакловка(Баумит фино Бело и Гранде) на един апартамент, много гипс изгълта машината в комбинация с лидълската 30литра прахосмукачка. Проблем ми създаде пусковият бутон, изпадна му една контактна пъпка и се наложи да я нитя. Имай предвид че не всички марки шкурки стават, има разлика в отворите за засмукване. Аз се запасих яко с лидълски когато ги пуснат
-
-
Коментар
-
Сходно изглеждащата оберфреза на Макита работи много добре. Дано и тая да е подобна на нея.
- Харесвани 1
Коментар
-
Видях в Лидл че са пуснали метални телескопични подпори за до почти 3 метра височина, издържали по 30 кг, взех два броя, на село ще ми свършат работа за тавана, че за сам човек без подпори не мога нищо да слагам на тавана.
Взех и за оберфрезата пълен комплект с фрези, малкия комплект с фрези на снимката е от комлекта към фрезата за сравнение.
Последно редактирано от Еделвайс; Днес, 13:04.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 1 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.
Коментар