Някой има ли я тази прахосмукачка и ако да как се представя и ако може да каже моделното означение, че имам някакви торби дето стават за нея мисля. Трябва ми за душманско чистене.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
Имам по-малката ( 12 литра).Първоначално публикуван от Joca Преглед на мнениеНякой има ли я тази прахосмукачка и ако да как се представя и ако може да каже моделното означение, че имам някакви торби дето стават за нея мисля. Трябва ми за душманско чистене.
Ползвам я в гаража при работа и да си чистя колите.
Моята е 1200 W по спомен, добре си смуче.
Като недостатък - маркуча е от евтин материал и не знам колко ще издържи, аз я имам от 1 година.
Торбички купувах от Технополис, в Лидъл не можах да намеря за моя модел.
Става въпрос за микрофибърните. Хартиените не са за предпочитане, не задържат праха добре.Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
-
Има два модела на батерии, малка и голяма.Първоначално публикуван от kbot Преглед на мнениеИма ли Парксайд прахосмукачка на батерии? - за колата ми трябва.
Малката доста хора казват, че е слаба. Не съм ползвал и нямам наблюдения върху двете.
Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
Въпрос към знаещите. Колежка си купи тример с кабел, от тия по-мощните последната промоция и сега следобед пробвахме как работи, ъъ машинката това.
Аз понеже само с бензинки имам опит, а пък тука книжка нямаше, питам - кордата как се изхвърля при това ччудо? И евентуално до колко мм дебелина може да се зарежда? Иначе ми хареса на първо четене, ще върши работа, па и на нея доколко знам за 30-40 квадрата затревена площ й трябва.
Благодаря!
Коментар
-
Коментар
-
Сигурно вече е споменавано някъде, но да попитам.
За Кауфланд връщането на машина заради гаранционна повреда, само в същия магазин от който е купена ли трябва да стане? Или може и в друг?
Коментар
-
Днес им направих скандал невероятен. Мисля че ми излязоха вените на врата. Важела само хартиената бележка. На третата минута ги питам -"защо да му еба путката майна ви е шибаното приложение". Бележките след година не се четат.
Там баркода бил на системата им ,не било баркода на самата хартиена бележка.
"Искаш да кажеш че имате система за над милион евра и поддръжка за няколко стотин на месец и не съвпада баркода?"
-
Иначе наистина им го пише на приложението,като влезеш в бележки.
Обявявам им война. Заклел съм се лично за мен да им направя щети 3 пъти цената на машината. Машината ще си я сменя при тях -то ясно. Някак си. В лидъл това не ми се е случвало.
-
-
Това рече AlПървоначално публикуван от ctef Преглед на мнениеСигурно вече е споменавано някъде, но да попитам.
За Кауфланд връщането на машина заради гаранционна повреда, само в същия магазин от който е купена ли трябва да стане? Или може и в друг?
Ако уредът ви е в гаранция, можете да го върнете или да поискате ремонт директно на Информация във всеки хипермаркет Кауфланд, независимо дали е същият, от който сте го купили. Задължително носете със себе си оригиналната касова бележка (дигиталната карта не е достатъчна)
Някъде на сайта им го е намерил, аз мисля като него
Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
- 1 like
Коментар
-
Не съм най сигурен дали става в друг хипермаркет,явно всеки си измисля правила. Миналата година рекламирах една батерия 8Аh купена от Овча купел в кв. Изток в Перник. Перничани ме отпратиха откъдето съм я купил. На Овча купел нямаше драма, броиха ми 120 кинта веднага.
-
Предполагам важен фактор ще е конкретният служител на гишето.
Активност за темата
Свий
Тук са 188 потребители онлайн. 0 потребители и 188 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар