Точно тази изкара две удряния в земята от жена ми и заварката се отчупи. Това е да разрохкаш пясък или много мека почва.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
От доста време търсих и чаках да пуснат акумулаторния тример на 40V на парксайд, след като никъде го няма и не се знае кога ще го има, реших и взех на промоция в Практикер акумулаторен тример на Хускварна за 135 Евро, батерия и зарядно си имам от другите машини.
Ей я машинката:
Много е лека 2 кила с безчетков мотор и е много тиха, главата е с автоматично подаване на кордата, идеална ще е за тревата около камънаците, бордюра и покрай бетонната пътека на село, че да ми е лекичка и тихичка, имам и бензинов тример който вече е за голямата част от джунглата на село.
- 2 likes
Коментар
-
Вярно, сега е излязла брошурата, язък че
точно днес не погледнах брошурата, от месеци го чакам и издирвам, просто днес ми писна и взех на Хускварна
-
Joca „Автоматично подаване на корда“ и „Auto‑feed“ при модела с глава A15B, кордата се подава сама при стартиране и по време на работа, за да поддържа оптимална дължина, не се удря в земята за да излезе а го прави автоматично и макарата е двойна за по-равномерно подаване на кордата.
Не знам дали го има при парксайда
-
- 1 like
Коментар
-
косата я имам от година, лека е, работи добре, но самара е отврат, аз си купих друг.
яде батериите за норматив, но с нея чистя един двор с трева до коленете.
с два комплекта 2х8 Ач и 2х4 Ач не ми стигат за един декар.
с три скорости е, гадно е че няма заключване на спусъка като бензиновия и трябва да го стискаш непрекъснато
-
Аз днеска влязох за ракия, но отнесох един къс работен панталон. Стария още е здрав, но е оплескан с какво ли не, а цената на новия е смешна.Nissan Qashqai 1.3 DDT
- 2 likes
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 1 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар