Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Точно тази изкара две удряния в земята от жена ми и заварката се отчупи. Това е да разрохкаш пясък или много мека почва.

Коментар

• От доста време търсих и чаках да пуснат акумулаторния тример на 40V на парксайд, след като никъде го няма и не се знае кога ще го има, реших и взех на промоция в Практикер акумулаторен тример на Хускварна за 135 Евро, батерия и зарядно си имам от другите машини.

Ей я машинката:

Много е лека 2 кила с безчетков мотор и е много тиха, главата е с автоматично подаване на кордата, идеална ще е за тревата около камънаците, бордюра и покрай бетонната пътека на село, че да ми е лекичка и тихичка, имам и бензинов тример който вече е за голямата част от джунглата на село.

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_6718.jpeg Прегледи:0 Размер:143.4 КБ ID:7039999

Коментар

• Еделвайс
        Еделвайс коментира
        Редактиране на коментар
        Вярно, сега е излязла брошурата, язък че
        точно днес не погледнах брошурата, от месеци го чакам и издирвам, просто днес ми писна и взех на Хускварна

• Joca
        Joca коментира
        Редактиране на коментар
        Какво ще рече автоматично подаване, като се скъса да не се дупя да вадя корда ли? Тая лидълската дето съм я заплюл има ли такова нещо?

• Еделвайс
        Еделвайс коментира
        Редактиране на коментар
        Joca „Автоматично подаване на корда“ и „Auto‑feed“ при модела с глава A15B, кордата се подава сама при стартиране и по време на работа, за да поддържа оптимална дължина, не се удря в земята за да излезе а го прави автоматично и макарата е двойна за по-равномерно подаване на кордата.

Не знам дали го има при парксайда

• ........ за триене

Коментар

• Таман гледах брошурата, може ли отзив за перфоратора и акумулаторната коса? Хвърлил съм око и на батерията 12 ач, само ме спира , че е смарт, да си купя ли или да си карам с 4 амперовите....
        Прикачени файлове

Коментар

• IvanIvanovi
          IvanIvanovi коментира
          Редактиране на коментар
          косата я имам от година, лека е, работи добре, но самара е отврат, аз си купих друг.
          яде батериите за норматив, но с нея чистя един двор с трева до коленете.
          с два комплекта 2х8 Ач и 2х4 Ач не ми стигат за един декар.
          с три скорости е, гадно е че няма заключване на спусъка като бензиновия и трябва да го стискаш непрекъснато

• mitko 53
          mitko 53 коментира
          Редактиране на коментар
          За перфоратора има тема в раздел тестове.

• Аз днеска влязох за ракия, но отнесох един къс работен панталон. Стария още е здрав, но е оплескан с какво ли не, а цената на новия е смешна.
        Nissan Qashqai 1.3 DDT

Коментар

• cnc82
          cnc82 коментира
          Редактиране на коментар
          От над 10 години работя всеки ден с работни панталони Parkside.
          Много са ми удобни и издържат дълго време.

• От днес в Кауфланд са пуснали новите модели смарт батерии 8Ah, били с по-добра електроника и оправени проблеми спрямо предишните смарт 8-ци, на снимката ваше ляво са новите подобрени модели с дългата лед лента в зелено и ваше дясно, старите проблемни смарт 8-ци батерии:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:12.jpg Прегледи:0 Размер:45.2 КБ ID:7040351

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 1 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
        X