Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Здравейте. Някой ползвал ли е ударния гайковерт на Тротек PIWS 10-20V, с батерия 20 V, 4.0 Ah, 400 Nm? Имате ли мнения дали си заслужава и колко е издръжлив(при домашно ползване)? Аз го взех да помага при смяна гуми, обаче не успя да ги развие(бяха стягани с някакво по мощно милуоки), та ползвах ключ и тръба за развиване. В последствие го тествах за завиване и развиване и се справи добре. След финалното завиване леко затегнах с ключ. Като негативи мога да кажа че вложката се вади много лесно, но засега при работа не се е измъквала
    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:28ee57f35a41a2d06b259ea45b128818-1000x1000.jpg Прегледи:0 Размер:31.4 КБ ID:6994172

Коментар

• Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
      Парксайд е хубава машина , но не кара дълго .😲 Миналата пролет купих от Кауфланд на промоция ударна бормашина . Не съм я ползвал много , но днес ме изненада ...направо се разпадна .... Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_20250306_193202_Gallery.jpg
Прегледи:1058
Размер:272.0 КБ
ID:6991561 ...утре ще ходя да я връщам .
      22 дена им трябваше да ми сменят машината с нова 😲...ще видим новата колко ще изкара 😀
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

• orela
        orela коментира
        Редактиране на коментар
        При мен един винтоверт със сваляща се глава, последната беше блокирала и не се сваляше, "приемчика" (касиерът) беше написал "не работи". Държаха ми го около месец и тогава ми го върнаха без да му е правено нищо. Занесох го пак, като споменах, че е бил на сервиз и това го написаха и в протокола. За около 3 дни получих нов. Та гледат да ги държат в позволеното им време в сервиза.

• Оная 1700вата май беше водоструйка бръмчи много и мие посредствено.Да се знае.
      Та бих я върнал... ма няма как.
      Няма страшно в умирачката...
      Страшното е да си жив!...

Коментар

• Опитите ми да работя с Парксайд, завършиха с тоталното изхвърляне на всичко от тях. Като не си пазя касовите бележки...
        Заложих на DeWalt, Miloukee и Makita. Купих и няколко стари машини Fein и нещата се случват. Парксайд е нещо като УАЗ Патриот - слижи да си мислиш, че имаш машина и в един момент резко да се окаже че нямаш.
        Опитът ми е с перфоратор, гайковерт, винтоверт, лентов шлайф, шмиргел, прав шлайф, голям флекс. Това което, засега работи е една индустриална прахосмукачка.
        Дори, когато работят тези "инструменти" не се доближават до истинки. Харесват ги хората, които не са докосвали нормална машина.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

• Еделвайс
          Еделвайс коментира
          Редактиране на коментар
          На мен ми вършат още работа поради инцидентните ползвания, вече почнах старите машинки с четковите моторчета от 2019 год, които още си работят, почнах да ги подарявам на мои близки, като така си разчиствам старите излишни инструменти, вече поспрях да купувам на Парксайд заради в последно време занижаване на качеството им независимо от гаранцията, та почнах да си карам на инструменти на Hitachi/Hikoki, доволен съм от тях.

• Joca
          Joca коментира
          Редактиране на коментар
          Съгласен съм, едно е инструмент за 100 лева друго е за 500, ако си вади хляба човек с тия инструменти ще си купи нещо по-скъпо, да. Имах преди седмица досег с индустриална прахусмукачка на бош - яката работа да , но ще извадя ли една шапка пари да си я купя - НЕ - нито имам фирма за професионално почистване, нито имам цех. Та - "За всекиму според възможностите, за всекиму според потребностите" Гаранционните им условия ме устройват, няма да отварям дума колко пъти за техника , купена "специализиран" магазин, са се опитвали да ме прекарат с гаранцията....

• И въпреки това, "някаква отвертка е по-добре от никаква"...

Разбира се няма винт който да не може да бъде забит с подходящ чук, но все пак завиване с отвертка е за предпочитане.
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Отнесох една прахосмукачка Парксайд (за вилата) от Кауфланд - за 80 лв. Отдавна я бройкам, но в Лидъл бяха по 100 - над психолохическата граница ...
          Ползвам инструментите на Парксайд откак се появиха у нас. Имам ги 10-тина. За сега всичко работи. Ако нещо се счупи, пак ще купя от същото
          Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

• Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение

След като изкривих две тЪрби, ползвам камионджийски ключ. Вложки 1/2 към 17 и 19 си взех от китайски сайт. Иначе няма оправия с гумаджиЙте.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:123654Untitled.png
Прегледи:553
Размер:475.7 КБ
ID:6994054
            Моите са дебели, и не съм имал ядове. А при гумаджии , ще стане от 3 години ходя само за баланс...

Коментар

• Първоначално публикуван от Joca Преглед на мнение

Моите са дебели, и не съм имал ядове. А при гумаджии , ще стане от 3 години ходя само за баланс...
              Значи, че имаш два комплекта гуми с джанти и носиш едните за баланс, докато другите са на колата... Или имаш кола, с която караш на баланс гумите на другата кола?
              България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• Joca
                Joca коментира
                Редактиране на коментар
                С една съм кола съм с 2 комплекта, дай Боже да забогатея да имам две и повече коли, но да едните като мине сезона ги нося на баланс, събират се в колата

• Някой има ли тази полираща машина, да ми даде отзиви , какви са степените и на какви обороти е всяка степен , ако не е с плавно регулиране. Съветваха ме преди години да полирам колата с паста до 1000 оборота не повече, един комшия направи глупостта преди години да си полира голфа с ълошлайф няма да коментирам резултата . Другото което бихте ли ми препоръчали читава транспортна количка за същите килограми или повече същата цена горе долу и по - добро качество, защото тази като концепция ми допадна, но като я видях на живо на последната промоция - то повърхностна ръжда, още в магазина смятайте, наядени дръжки , и се отказах да си я купя. Бяха пуснали и на пърформанс, ама не ми допадна тяхната концепция.
              Прикачени файлове

Коментар

• Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20250404_123954.jpg
Прегледи:278
Размер:346.4 КБ
ID:6994951
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Това иска поне две 8-Ач батерии

Коментар

• Ама пак ли го продават без батерии и зарядно в комплекта?
                    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• От понеделник го пускат в Кауфланд . Някой има ли такова и става ли за непрофесионална работа ? Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20250406_180629_104.jpg
Прегледи:233
Размер:695.9 КБ
ID:6995028
                      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Някой може ли да ме информира за какво служи това https://www.lidl.bg/p/parkside-instrumenti/p10035470 ? Интересува ме дали става за преход от гайковерт с квадрат 1/2 към шестостен HEX 1/4

Коментар

• Това е ударна отверка.

Коментар

• Skorpion_BG
                          Skorpion_BG коментира
                          Редактиране на коментар
                          Там са няколко различни неща, има и комплект метчици и някакви глави. Погледни всички снимки.

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X