Здравейте. Някой ползвал ли е ударния гайковерт на Тротек PIWS 10-20V, с батерия 20 V, 4.0 Ah, 400 Nm? Имате ли мнения дали си заслужава и колко е издръжлив(при домашно ползване)? Аз го взех да помага при смяна гуми, обаче не успя да ги развие(бяха стягани с някакво по мощно милуоки), та ползвах ключ и тръба за развиване. В последствие го тествах за завиване и развиване и се справи добре. След финалното завиване леко затегнах с ключ. Като негативи мога да кажа че вложката се вади много лесно, но засега при работа не се е измъквала
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеНа нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
При мен един винтоверт със сваляща се глава, последната беше блокирала и не се сваляше, "приемчика" (касиерът) беше написал "не работи". Държаха ми го около месец и тогава ми го върнаха без да му е правено нищо. Занесох го пак, като споменах, че е бил на сервиз и това го написаха и в протокола. За около 3 дни получих нов. Та гледат да ги държат в позволеното им време в сервиза.
-
-
Опитите ми да работя с Парксайд, завършиха с тоталното изхвърляне на всичко от тях. Като не си пазя касовите бележки...
Заложих на DeWalt, Miloukee и Makita. Купих и няколко стари машини Fein и нещата се случват. Парксайд е нещо като УАЗ Патриот - слижи да си мислиш, че имаш машина и в един момент резко да се окаже че нямаш.
Опитът ми е с перфоратор, гайковерт, винтоверт, лентов шлайф, шмиргел, прав шлайф, голям флекс. Това което, засега работи е една индустриална прахосмукачка.
Дори, когато работят тези "инструменти" не се доближават до истинки. Харесват ги хората, които не са докосвали нормална машина."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
- 8 likes
Коментар
-
На мен ми вършат още работа поради инцидентните ползвания, вече почнах старите машинки с четковите моторчета от 2019 год, които още си работят, почнах да ги подарявам на мои близки, като така си разчиствам старите излишни инструменти, вече поспрях да купувам на Парксайд заради в последно време занижаване на качеството им независимо от гаранцията, та почнах да си карам на инструменти на Hitachi/Hikoki, доволен съм от тях.
-
Съгласен съм, едно е инструмент за 100 лева друго е за 500, ако си вади хляба човек с тия инструменти ще си купи нещо по-скъпо, да. Имах преди седмица досег с индустриална прахусмукачка на бош - яката работа да , но ще извадя ли една шапка пари да си я купя - НЕ - нито имам фирма за професионално почистване, нито имам цех. Та - "За всекиму според възможностите, за всекиму според потребностите" Гаранционните им условия ме устройват, няма да отварям дума колко пъти за техника , купена "специализиран" магазин, са се опитвали да ме прекарат с гаранцията....
-
И въпреки това, "някаква отвертка е по-добре от никаква"...
Разбира се няма винт който да не може да бъде забит с подходящ чук, но все пак завиване с отвертка е за предпочитане.
- 2 likes
Коментар
-
Отнесох една прахосмукачка Парксайд (за вилата) от Кауфланд - за 80 лв. Отдавна я бройкам, но в Лидъл бяха по 100 - над психолохическата граница ...
Ползвам инструментите на Парксайд откак се появиха у нас. Имам ги 10-тина. За сега всичко работи. Ако нещо се счупи, пак ще купя от същотоDacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
След като изкривих две тЪрби, ползвам камионджийски ключ. Вложки 1/2 към 17 и 19 си взех от китайски сайт. Иначе няма оправия с гумаджиЙте.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Joca Преглед на мнение
Моите са дебели, и не съм имал ядове. А при гумаджии , ще стане от 3 години ходя само за баланс...Значи, че имаш два комплекта гуми с джанти и носиш едните за баланс, докато другите са на колата... Или имаш кола, с която караш на баланс гумите на другата кола?
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Някой има ли тази полираща машина, да ми даде отзиви , какви са степените и на какви обороти е всяка степен , ако не е с плавно регулиране. Съветваха ме преди години да полирам колата с паста до 1000 оборота не повече, един комшия направи глупостта преди години да си полира голфа с ълошлайф няма да коментирам резултата. Другото което бихте ли ми препоръчали читава транспортна количка за същите килограми или повече същата цена горе долу и по - добро качество, защото тази като концепция ми допадна, но като я видях на живо на последната промоция - то повърхностна ръжда, още в магазина смятайте, наядени дръжки , и се отказах да си я купя. Бяха пуснали и на пърформанс, ама не ми допадна тяхната концепция.
Коментар
-
Ама пак ли го продават без батерии и зарядно в комплекта?
Коментар
-
Някой може ли да ме информира за какво служи това https://www.lidl.bg/p/parkside-instrumenti/p10035470 ? Интересува ме дали става за преход от гайковерт с квадрат 1/2 към шестостен HEX 1/4
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар