Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От понеделник в Лидл пускат доста неща от черната серия . Всичко което го имаше преди две седмици в Кауфланд и още доста неща . Което само потвърждава моята теза че никакъв смисъл няма да се ходи в 5 часа пред някой магазин а просто трябва да се изчака .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Твоята теза е само локална , тука и в двата магазина хубавите неща не се появяват на щанда .
      Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
      За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

• При това изобилие от марки и видове инструменти, да се наредя на опашка пред магазина за чушки за да си купя някакъв китайски винтоверт?
        Ама я да ходят да се снимат, казано по-възпитано...
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Вече отдавна не ходя да съм първи пред Лидл ако нещо ми хареса, по-скоро разчитам на късмета си да уцеля последна бройка при обикновен ден за пазаруване, ето например за този винтоверт на снимката по всички форуми го търсят, онзи ден го мернах намален от 120 лв на 75 лева последна бройка в нашия Лидл в Младост, с метален патронник, безчетков мотор, само батерията и зарядното струват почти колкото целия комплект и веднага го отнесох, хареса ми че е лек и много удобен при по-продължителна работа, текстилното куфарче е много стилно и удобно

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Парксайд.jpg Прегледи:0 Размер:92.8 КБ ID:6980910
          Последно редактирано от Еделвайс; 30-11-24, 16:15.

Коментар

• stefsab
            stefsab коментира
            Редактиране на коментар
            От предишна прИмоция го ползвам. Удобен е за дреболии. На по-сериозна работа издъхва. Редуктора му е по-шумен от еквивалентно спарки с четки. Неговите бургии стават само за тънко желязо, от най-клпавото.

• Еделвайс
            Еделвайс коментира
            Редактиране на коментар
            На мен точно за дреболии ми трябва, за по-сериозна работа ползвам 18V с 5Ah батерия на Hitachi/Hikoki, бургиите им за метал стават за пробиване на пвц и алуминий.

• stefsab
            stefsab коментира
            Редактиране на коментар
            4мм в 3мм шина пробива почти нормално.
            6мм в същата шина с умерено бавно.
            8мм във винкел 4мм, след водещ отвор ф5 мм - с почивки и смяна на батериите.

Бургиите отказаха да пробиват ф4мм в скъсана шпилка М8, 8.8 якост, на тясно място.

Поради размера, ползвам го на тясно или високо, че е дребен.
            Удобен е за пробиване на фаянс безударно.

• Днес към 10 часа имаше от всичко,винтоверти имам 4 бр и съм пас,но взех три импакта и един комплект ударни вложки.Батерии нямаше.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-939ee169fa8987edc27422764658698a-V.jpg
Прегледи:615
Размер:299.6 КБ
ID:6981276 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-745f37a53e84249aada56fbf9a89b071-V.jpg
Прегледи:608
Размер:403.9 КБ
ID:6981277 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-bf4f4d565aaa4ef834e4c7c57ed62321-V.jpg
Прегледи:620
Размер:306.7 КБ
ID:6981278
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

• Днес и аз се сдобих с вложките.
            Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 г.
            Kia K5 LPG 2012 г.
            LZ1DED

Коментар

• Гледам разнообразието от парксайд продукти, търся си коледни лампички и се чудя кога парксайд ще пуснат такива (съвместими с x20 примерно)?

Коментар

• Случайно някой с впечатления от електронния микроскоп от другата седмица? Гледах в нета за нещо подобно и ми се струва интересно за малко дете, че даже и за мен
                https://www.lidl.bg/p/bresser-digita...skop/p10029638
                Последно редактирано от Wish_Master; 05-12-24, 22:49.

Коментар

• Nediy
                  Nediy коментира
                  Редактиране на коментар
                  На мен полезрението на микроскопа ми е малко, стойката е нестабилна защото е много лек, но аз имам на бюрото си и оптикомеханичен та затова към този не посягам.

• Не бих нарекъл тая играчка електронен микроскоп. Нека да е цифров...
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Колеги, реших да не отварям нова тема и да питам тук, препоръчайте ми акумулаторен пистолет за силикон и лепило?
                  Ходих вчера до бриколаж и за мое учудване на нито една реномирана и на каквато и да е друга марка не видях да се предлага акумулаторен пистолет за силикон и лепило

Ползвам акумулаторни инструменти на Hitachi/Hikoki, на Parkside но за съжаление не предлагат на тeзи марки акумулаторен пистолет за силикон/лепило, за да мога да използвам батериите им поне, имам и на Бош акумулаторна прахосмукачка, но батерията им е от тези - All 18V Alliance та ако се намери акумулаторен пистолет за такава батерия ще е супер но не намирам, та препоръчайте ми марка и модел?
                  Последно редактирано от Еделвайс; 08-12-24, 16:56.

Коментар

• m_markovski
                    m_markovski коментира
                    Редактиране на коментар
                    Makita

• От по- евтините Райдер имат такъв пистолет ,https://raidermashini.com/akumulator...ider-rdp-scg20 с едно адаптерче ще стане и за лидълските батерии. То и Парксайд са имали такъв пистолет, много отдавна, преди да отворят тука филиали. Виждал съм в нета, по спомен беше с 9V батерия, предполагам Ni-Ca.
                  Последно редактирано от mitko 53; 08-12-24, 20:38.

Коментар

• Еделвайс
                    Еделвайс коментира
                    Редактиране на коментар
                    Това за преходника за батерии е добра идея, вече имам такъв преходник от батерия парксайд на хитачи, гледам че има преходник от парксайд и на бош, въпросния райдър гледам че зъбния водач-бутало е пвц, а на другите е метален, чудя се за синия бош, има добри отзиви но пък и цената му малко ме спира та се чудя, често се налага да използвам силикон и лепило та ще има смисъл, райдър или да заложа на синия бош?

• Никола
                    Никола коментира
                    Редактиране на коментар
                    Батерия парксайд става на инструмент райдър след лек сюнет на райдъра, припиляваш 2-3мм. И си се закопава идеално

• Успях да намеря на много добра цена за синия бош на 615 лв и го поръчах вече, остана да поръчам преходника за батерия парксайд към синята серия бош:

https://www.onlinemashini.bg/akumulator ... gKnIfD_BwE

Коментар

• novatech
                    novatech коментира
                    Редактиране на коментар
                    В същия сайт има на половин цена с основното предимство че е с метални гайки на резервоара. От опит знам че пластмасовите се чупят в най неподходящият момент...

• Еделвайс
                    Еделвайс коментира
                    Редактиране на коментар
                    Дай линк или ми кажи марка и модел да го видя, все още мога да откажа поръчката за боша?

• novatech
                    novatech коментира
                    Редактиране на коментар
                    https://www.onlinemashini.bg/akumula...hbm-8728/45298

• В новия магазин , на Лидъл в Русе , се намират всички стоки от брошурата , сигурно новите служители още не са влезли в схемата с черния пазар за сравнение в другите 3 магазина даже не се появяват етикети
                  Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                  За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

• Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                    Успях да напазарувам . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20241111_134943_429.jpg
Прегледи:625
Размер:608.7 КБ
ID:6979108
                    Можеш ли да кажеш как успя да подкараш машината, аз взех вчера от лидл една бройка, но тъй като няма батерия се опитах да го подкарам с една Х20 А3, обаче тяе без блутуут и не тръгва.Проблема в батерията ли е или съм взел дефектна бройка?
                    Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
                    Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

• Излязло е и нещо по- яко https://youtube.com/watch?v=ErQf8-c3...kEWCmRJogMxkgv .

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X