Реших се.Купих си резачка Einhell - акумулаторна , безчеткова с батерии и масло ми стъпи на 400лева, 3 години пълна гаранция, 10 години гаранция на мотора . Уикенда ще я пробвам за работа . Сега направих 2-3 серии на празен ход по няколко минути, но ми направи лошо впечатление , че капва масло , вече един час след работа , гледам капка под резачката гледам капка масло, това нормално ли е? И как да го оправя ако не е? По каталог дават разход 100 грама масло на 15 минути работа....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
-
Коментар
-
Определено и аз смятам че е избързал, разбирам да имаше батериите и зарядното от други акумулаторни инструменти на Einhell, тогава определено щеше да има смисъл, по принцип акумулаторни машинки е хубаво да са на една марка, за да ползваш едни и същи батерии и зарядно за тях.
-
горе вдясно си пише, от понеделник 25.3
-
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
Последно редактирано от Joca; 21-03-24, 08:30.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Joca Преглед на мнение...но ми направи лошо впечатление , че капва масло , вече един час след работа , гледам капка под резачката гледам капка масло, това нормално ли е?...
Има фиксове в нета за него но на мен не ми пречи особено.
Сигурно и плод-зеленчуковата има начин да се спре.
Враг усраине
- 1 like
Коментар
-
И моята лидълската(моторна е само че) капе със заводското си масло(доста рядко изглежда) после като почна м10д и предполагам ще е по-добре.Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
Ford Fiesta 1.4 Tdci
Коментар
-
Коментар
-
Според цените на батериите и зарядните другата седмица в Кауфланд, вече не е на кантар цената. Големи драми бяха помня с двойните зарядни на парксайд . Кауфланд ги пускат по 40лв https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/.../flyer/page/40 .Последно редактирано от mitko 53; 23-03-24, 05:47.
- 1 like
Коментар
-
Гаранция че ще има големи прекупвачи още в понеделник сутринта за двойните зарядни, откак ги имам и успях да се докопам са супер, много съм доволен от тях, със 6 те ми бр батерии от по 4 ah и с двете ми двойни зарядни, акумулаторната ми резачка за дърва е тази със двете батерии, така имам доволно двойно и тройно повече време за работа с резачката.
-
Сутринта в Кауфланд овча купел бяха заредили батерии и зарядни вече
-
И аз се занимавам с прословутия тунинг на импакта към гайковерт.
Обаче се сблъсках с проблем, водещият отвор на наковалнята трябваше да се продълбочи с 5мм. Двама познати стругари ме изгониха кат видяха, че свредлото се пързаля. А третия ме прати да съм търсел ерозия.
Работата си я свърших както винаги сам със свредло за стъкло от железарията за 5лв.
Ако на някой му се наложи да го има в предвид.
Размерите на на нужното иглено лагерче/или втулка са 22/18/10мм. Отзад на наковалнята се прави втулка от 10 на 8мм. И самата наковалня трябва да се престърже от 6 на 5мм.
- 2 likes
Коментар
-
По-удачен вариант е обикновено свредло за бетон (с твърдосплавна пластина, не SDS). Разбира се, след презаточване като за железиум.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеПо-удачен вариант е обикновено свредло за бетон (с твърдосплавна пластина, не SDS). Разбира се, след презаточване като за железиум.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Никола Преглед на мнениеИ аз се занимавам с прословутия тунинг на импакта към гайковерт.
Обаче се сблъсках с проблем, водещият отвор на наковалнята трябваше да се продълбочи с 5мм. Двама познати стругари ме изгониха кат видяха, че свредлото се пързаля. А третия ме прати да съм търсел ерозия.
Работата си я свърших както винаги сам със свредло за стъкло от железарията за 5лв.
Ако на някой му се наложи да го има в предвид.
Размерите на на нужното иглено лагерче/или втулка са 22/18/10мм. Отзад на наковалнята се прави втулка от 10 на 8мм. И самата наковалня трябва да се престърже от 6 на 5мм.Sent from my Nokia s fenerche
Коментар
-
#1197.1
mitko 53 commented
Today, 19:51
Точно! Пилих едно такова свредло странично да мине през отвор в метал , разказа играта на обикновения шмиргелов камък. Имам и един шмиргел където тъстът си заточваше щириите ,но е трифазен и тежък та почти не го включвам.Това за бетон не знам с какво се заточва.- Има подходящи камъни то е по-скоро шайба със налепен диамант, даже имат различни едрини на абразива. Ама цените са 50-60-70 за брой. Ако това не ти е основна дейност си е цифра, камо ли за единичен случай...
Коментар
-
Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнение
А къде може да се купи от гайковерт да се ползва и като импакт?Квадрата е с вътрешен шестостен. Виждал съм клипчета как сменят само квадрата с готов такъв
Аз даже поръчах една със отвор за шестостен и една плътна с учебна цел, а те пратиха по 2 от вид за същите пари.
Двете бяха 15-6лв. с безплатна доставка.
P.S. Радо, имаш лично.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар