От: Домашна пастърма, суджуци и луканки
Това със зелевата чорба го правя аз и по нагоре някой колега беше показал джоланчета.
Всеки си ползва неговите методи с които, МОЖЕ да се справи. Има и магазини.
Бута нямам идея за ТТ данните му. Сдобих се с него от приятел.
Не мисля, че ще се справя с бут по еленски в Бургас въпреки доброто разположение на балкона ми на , който вече няколко години нямам издънка Някаква моя измишльотина творя. Беше във вакуумна среда 3 седмици за осоляване. После го изкиснах и една седмица в зелев сок (така процедирам с врат котлет но в по кратки срокове)
Вече виси втори ден да се отцеди и нямам все още ясно и идея какво да го правя после. Ясно е че трябва да го запечатам някак. Ще измисля нещо.
П.с освен "поздрави" приемам и идеи за бута.
Това със зелевата чорба го правя аз и по нагоре някой колега беше показал джоланчета.
Всеки си ползва неговите методи с които, МОЖЕ да се справи. Има и магазини.
Бута нямам идея за ТТ данните му. Сдобих се с него от приятел.
Не мисля, че ще се справя с бут по еленски в Бургас въпреки доброто разположение на балкона ми на , който вече няколко години нямам издънка Някаква моя измишльотина творя. Беше във вакуумна среда 3 седмици за осоляване. После го изкиснах и една седмица в зелев сок (така процедирам с врат котлет но в по кратки срокове)
Вече виси втори ден да се отцеди и нямам все още ясно и идея какво да го правя после. Ясно е че трябва да го запечатам някак. Ще измисля нещо.
П.с освен "поздрави" приемам и идеи за бута.
Коментар