До: Рено Колеос 4х4
Санта Фе-то е с Hankook Dyna PRO HP 235/65 R17. Води се M+S и честно казано се справя доста добре.
					Санта Фе-то е с Hankook Dyna PRO HP 235/65 R17. Води се M+S и честно казано се справя доста добре.
 за 7,800 км средният е 8.18 л/100км (всички зареждания съм ги вкарал в ексела, та цифрата е доста вярна
 за 7,800 км средният е 8.18 л/100км (всички зареждания съм ги вкарал в ексела, та цифрата е доста вярна ), последното ходене до морето - натам бързах (закъснявах
), последното ходене до морето - натам бързах (закъснявах ) и 8.5, насам не бързах (но некарах и бавно 90-100 и доста изпреварване - камиони, коли, ремонти... 7.66
) и 8.5, насам не бързах (но некарах и бавно 90-100 и доста изпреварване - камиони, коли, ремонти... 7.66 ).
). , я броня, я гърне, я прагове... не е казано да ги откърти, но ще ги поне одраскам....
, я броня, я гърне, я прагове... не е казано да ги откърти, но ще ги поне одраскам....

главно по пътища.
 главно по пътища. , но карах бавничко (около 90км/ч). Покарах и малко по черно - много гадно каменисто пътче с дълбоки коловози, колата се справи Перфектно, но Жената седеше през цялото време на тръни и с Ужас слушаше хрущенето на камъчетата под колелата
, но карах бавничко (около 90км/ч). Покарах и малко по черно - много гадно каменисто пътче с дълбоки коловози, колата се справи Перфектно, но Жената седеше през цялото време на тръни и с Ужас слушаше хрущенето на камъчетата под колелата
 Не за друго,а защото аз лично съм го тествал,вече съм на 27000км...
Не за друго,а защото аз лично съм го тествал,вече съм на 27000км...

), Удиви ме, че това мъничко двигателче събира 7 литра масло (5W-30
), Удиви ме, че това мъничко двигателче събира 7 литра масло (5W-30 ) колкото и тойотата 4.2 ТД
) колкото и тойотата 4.2 ТД

- пластмасови
 - пластмасови
 (без защита
 (без защита ), така е и при фаровете и навсякъде, а иначе всичко е сглобено добре
), така е и при фаровете и навсякъде, а иначе всичко е сглобено добре

(1930 км - 290лв).
 (1930 км - 290лв). - скорост 58-60 км/ч 5 предавка, 1400 оборота - 4-6 л/100 км.
 - скорост 58-60 км/ч 5 предавка, 1400 оборота - 4-6 л/100 км. , но рядко човек може да си позволи да кара така
, но рядко човек може да си позволи да кара така .
. ) долу се оплака, че му загрява автомата
) долу се оплака, че му загрява автомата , 2 минути на Р (както пише и в книжката, само не се споменава, при запален двигател или загасен, но логиката казва - работещ, за да се върти маслото и да се охлажда без натоварване
, 2 минути на Р (както пише и в книжката, само не се споменава, при запален двигател или загасен, но логиката казва - работещ, за да се върти маслото и да се охлажда без натоварване ) и пак на път, без никакви проблеми.
) и пак на път, без никакви проблеми. - Минава без НИКАКЪВ Проблем - приятно съм изненадан
 - Минава без НИКАКЪВ Проблем - приятно съм изненадан .
.

- Минава без НИКАКЪВ Проблем - приятно съм изненадан
 - Минава без НИКАКЪВ Проблем - приятно съм изненадан .
. ) - МНОГО Приятно съм Изненадан, може много повече от колкото съм очаквал - Преопръчвам го като Всесезонна Кола за семейството, вече доказан и в боя
) - МНОГО Приятно съм Изненадан, може много повече от колкото съм очаквал - Преопръчвам го като Всесезонна Кола за семейството, вече доказан и в боя
 При спускане на стръмен наклон и спиране на моторна спирачка, задеиства ли се задният мост или само предните колела спират???? Опитах на доста хлъзгаво (лед на Витоша
 При спускане на стръмен наклон и спиране на моторна спирачка, задеиства ли се задният мост или само предните колела спират???? Опитах на доста хлъзгаво (лед на Витоша ) Намалява много добре и не показва неустойчивост, но знам ли???
) Намалява много добре и не показва неустойчивост, но знам ли???

...
... 

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар