Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Рено Колеос 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Рено Колеос 4х4

Първоначално публикуван от suhia_ribar Преглед на мнение
    Знаете ли ,колеги,собственици и каращи Колеоси,каня се отдавна да ви питам,доволни ли сте от летните гуми с които идва колата,Континентал или Ханкук,защото аз от Континентала,нещо.....няма да бъда краен.Благодаря предварително,и се извинявам на тези които приемат въпросите ми за нелогични.
    Относно зимните гуми,аз си взех Йокохама,изключително съм доволен.
    Добре дошъл и тук, колега.Моите на Колеос-а са Ханкук и да ти кажа честно съм си доволен. Е, вярно, че не съм карал кат' бесните, но досега проблем или липса на сцепление не са ми правили.Дори и в един порой, когато се прибирах към София бях като залепен за пътя.
    Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

Нали няма нужда да пояснявам,че и моите Континентал са М+С,а,това дали са всесезонни,или не,незнам.За мен няма такова животно всесезонни гуми,никой не може да ме убеди,че даден матерял ще бъде с еднакви качества и показатели при +30-35 градуса и при -5-10....
      Който пие бира не умира,но не трябва пил да шофира :!: ;)

Коментар

Първоначално публикуван от suhia_ribar Преглед на мнение
        Нали няма нужда да пояснявам,че и моите Континентал са М+С,а,това дали са всесезонни,или не,незнам.За мен няма такова животно всесезонни гуми,никой не може да ме убеди,че даден матерял ще бъде с еднакви качества и показатели при +30-35 градуса и при -5-10....
        Никой не те и убеждава
        Просто всесезонните са компромис и през лятото и през зимата, НО по-малък компромис от колкото зимни - лятото и обратно

Коментар

Това което съм забелязал в тази кола е много близко към рено сценик рх4.
          Като плюс е че е по-стабилно на пътя.
          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
            Никой не те и убеждава
            Просто всесезонните са компромис и през лятото и през зимата, НО по-малък компромис от колкото зимни - лятото и обратно

+1 Даже в началото, когато не разбирах много на другата кола и плеснах всесезонки-е няма такава сган.Препатил съм- и аз мисля, че е по-добре зимни и летни-иначе си играеме с късмета. А, колкото до зимните на Тео (сухия рибар)-имах честа да ме повозят-ох няма такива гуми, наистина.Не правя реклама-просто ми до допаднаха много-може да има и по-добри не знам.

Коментар

Никой не те и убеждава
              А освен това съм установил, че има значение и качеството . Много хубави всесезонни и през зимата и през лятото, са по-добри от по-бюджетнички зимни и летни .
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                А освен това съм установил, че има значение и качеството . Много хубави всесезонни и през зимата и през лятото, са по-добри от по-бюджетнички зимни и летни .
                За да не влизаме в спорове,няма да споря,а и никой не говори за "по-бюджетнички" гуми,поне аз де...

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                Това което съм забелязал в тази кола е много близко към рено сценик рх4.
                Като плюс е че е по-стабилно на пътя.
                И,как забеляза това нещо,колега?Аз все си мисля,че разликата е от земята до небето.Да вземем само по-новият двигател,спирачната система и системите за сигурност,и май станаха много различни...
                Искам да поясня,че не се заяждам с никой,и моля постовете ми да не бъдат приемани като такива.
                Последно редактирано от alex_markov; 07-06-09, 18:43.

Коментар

Колеги с Колеос-и някой попадал ли е на подходящи за нашите 'жипки странични степенки, т.е. сайдбарс и знае ли колко струва това удоволствие?Наскоро се замислих за такива и се чудя да му сложа едни, понеже бабата не може да се надигне и да се качи-височко й е на женичката.

Коментар

Аз лично несъм срещал досега,а,и не мисля,че ще му стоят кой знае колко добре(мое мнение),примерно Г-класата си има заготовка за степенките,дупки,канали за планките и т.н.....но ако подочуя нещо,ще споделя.

Коментар

• До: Рено Колеос 4х4

Аз се чудя, дали да не звънна на Хари и да попитам в АА дали случайно не може да се измислят едни степенки пък да видим.Разглеждах из сайтовете, но много солено нек'ви 1500 евра и за двата.

Коментар

Честито и от мен за колата.Ето малко руско видео с нея:
                        http://www.youtube.com/watch?v=PiZjt8HrMKA

Коментар

Колеги,явно ви е обзел отпускарския сезон,никой не мъцна даже в темата....Аз да се похватя,добре се представи Колеоса при последните дъждове в калта,около гьола на челопечене,а даже и риба хванах.....

Коментар

Вече му навъртях над 6000 км главно по пътища.
                            Този Уикенд се разходих около 600км със среден разход 7.5, но карах бавничко (около 90км/ч). Покарах и малко по черно - много гадно каменисто пътче с дълбоки коловози, колата се справи Перфектно, но Жената седеше през цялото време на тръни и с Ужас слушаше хрущенето на камъчетата под колелата

Коментар

Вече му навъртях над 6000 км главно по пътища.
                              Този Уикенд се разходих около 600км със среден разход 7.5, но карах бавничко (около 90км/ч). Покарах и малко по черно - много гадно каменисто пътче с дълбоки коловози, колата се справи Перфектно, но Жената седеше през цялото време на тръни и с Ужас слушаше хрущенето на камъчетата под колелата
                              Пожелама ти все по-нисък разход,весели разходки,и жената да не се стряска толкова от камъчетата. И здраве...
                              Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
                              Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
                              Volkswagen Bora AKL

Коментар

Първоначално публикуван от suhia_ribar
                                Знаете ли ,колеги,собственици и каращи Колеоси,каня се отдавна да ви питам,доволни ли сте от летните гуми с които идва колата,Континентал или Ханкук,защото аз от Континентала,нещо.....няма да бъда краен.
                                Със същите гуми ги дават и новите ЦРВ. Явно немците от Континентал дават най-тънката оферта на всички производители . Бриджстоун ми харесват доста повече, ама и цената им си я бива. Тоя Континентал Контакт 4х4 M+S го дават доста зле зимата. Някой има ли личен опит от него през Януари да кажем?
                                Vitara 2.0 V6
                                Honda CRV (Gen 1)
                                Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
                                ВАЗ 2131

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X