До: Рено Колеос 4х4
Санта Фе-то е с Hankook Dyna PRO HP 235/65 R17. Води се M+S и честно казано се справя доста добре.
Санта Фе-то е с Hankook Dyna PRO HP 235/65 R17. Води се M+S и честно казано се справя доста добре.
за 7,800 км средният е 8.18 л/100км (всички зареждания съм ги вкарал в ексела, та цифрата е доста вярна
), последното ходене до морето - натам бързах (закъснявах
) и 8.5, насам не бързах (но некарах и бавно 90-100 и доста изпреварване - камиони, коли, ремонти... 7.66
).
, я броня, я гърне, я прагове... не е казано да ги откърти, но ще ги поне одраскам....
главно по пътища.
, но карах бавничко (около 90км/ч). Покарах и малко по черно - много гадно каменисто пътче с дълбоки коловози, колата се справи Перфектно, но Жената седеше през цялото време на тръни и с Ужас слушаше хрущенето на камъчетата под колелата
Не за друго,а защото аз лично съм го тествал,вече съм на 27000км...
), Удиви ме, че това мъничко двигателче събира 7 литра масло (5W-30
) колкото и тойотата 4.2 ТД

- пластмасови
(без защита
), така е и при фаровете и навсякъде, а иначе всичко е сглобено добре

(1930 км - 290лв).
- скорост 58-60 км/ч 5 предавка, 1400 оборота - 4-6 л/100 км.
, но рядко човек може да си позволи да кара така
.
) долу се оплака, че му загрява автомата
, 2 минути на Р (както пише и в книжката, само не се споменава, при запален двигател или загасен, но логиката казва - работещ, за да се върти маслото и да се охлажда без натоварване
) и пак на път, без никакви проблеми.
- Минава без НИКАКЪВ Проблем - приятно съм изненадан
.
- Минава без НИКАКЪВ Проблем - приятно съм изненадан
.
) - МНОГО Приятно съм Изненадан, може много повече от колкото съм очаквал - Преопръчвам го като Всесезонна Кола за семейството, вече доказан и в боя
При спускане на стръмен наклон и спиране на моторна спирачка, задеиства ли се задният мост или само предните колела спират???? Опитах на доста хлъзгаво (лед на Витоша
) Намалява много добре и не показва неустойчивост, но знам ли???

...
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар