Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Рено Колеос 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Рено Колеос 4х4

Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
    А какво им е на гумите?
    Къде пак си правил шорткът-и пък ти!
    Ми Всесезонни гуми, доста четох не ласкави отзиви за тях, а и като се замислиш, щом идват с колата, значи са най-евтината опция
    А интересни местенца за минаване който ти спестяват доста път и задръствания - има, това точно е над Симеоново към Камбаните

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
    Добра вечер Ще си позволя и аз да кажа нещо. Моето мнение не касае никого и никого не задължавам да се съгласява с мен, най-малко пък искам да засегна когото и да е. Ето какво - тук на френска земя самите французи започнаха да се отдръпват от Рено, нови коли на по 1-2 години не излизат от сервиз. ФАКТ. Мои приятели си оскубаха косите от ядове с последните 2,2 ДЦИ, 3,0 ДЦИ, особено ЕСПАС, новия Меган и Лагуна. Някои от тях категорично заявиха, че повече неискат и на снимка да видят Рено. Повярвайте ми, нито си измислям, нито преигравам, това не е в мой стил, а и ми е безразлично кой какво си е купил, моята теория е - абе аз да не го виждам, пък който иска - ами да си го купи. В интерес на истината с Клио-то няма проблеми. Доброто Рено е продаденото Рено. М/у другото бързам да ви кажа, че говоря И от собствен опит, имал съм не едно, а няколко Рено, милата ми майка също, сестра ми и тя, като ТИР-аджия не се сещам да има модел на Рено, който да не съм карал - МАГНУМ, ПРЕМИУМ, Г270, МИДЛУМ, МИДЛИНЕР, малките МАСТЕР, МАСКОТ, МАКСИТИ. Няма да забравя, в една от фирмите, където работех ми дадоха чисто нов МАГНУМ на няма и 2000 км. Да, да, 2000, не 20000, правилно сте преброили нулите. Още му стояха найлоните по двете кушетки. Бяха го взели предната седмица. И на този чисто нов МАГНУМ, уважаеми колеги, скоростите му хъркаха като родопска мечка-стръвница. Нарочно не споменавам името на фирмата, неискам да излезе, че правя реклама и да получа баннване, или както там му се казва. Последните хора, с които искам да си развалям отношенията са ръководството на този разкошен, разкошен, разкошен сайт. Защото тук срещам само добри и приятни личности, БЛАГОДАРЯ ВИ! РАДВАМ СЕ, ЧЕ ВИ ИМА И ИСКРЕНО СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ВИ ОТКРИХ ЧАК СЕГА. Доста се отдалечихме от темата, сега ще кажете какво общо има твоя МАГНУМ с КОЛЕОСА на колегата, бе братче? Кое е общото ли? ЕМБЛЕМАТА НА ПРЕДНИЯ КАПАК, МИЛИ ПРИЯТЕЛИ, ТОВА Е ОБЩОТО.
    Всеки има опит и той е различен, доста се изписа за марката и всички знаем че Рено не е Мерцедес, но то си личи по Цената. Така че Стискай ми палци да съм късметлия

Коментар

Добра среща! Дано нямаш моя късмет, колега, от сърце ти го пожелавам! На добър път и бъди щастлив!
      Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
      Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Аз пък чувам същите неща за Пежо в България...
        Наистина всеки си има неговия опит. Познавайки хора в сервиз на Рено - да, наистина има неудачни модели. Такъв е например опита Scenic RX4. Спряха го от продажба в България заради ниското качество. Сглобените в Турция модели, напротив, показват завидно високо качество. Та така де... Аз карам от 2000-та година Рено, 3 бр. вече - никакви сериозни оплаквания нямам, а обслужването е в пъти по-добро от на другите френски марки. Цените за обслужване - също. Всичко това е от значение.

Всеки преценява за себе си, но в интерес на истината в модела Колеос, има твърде много внесени разработки, което едва ли е минус.
        ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
        СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

а какъв точно е проблема с РХ4? Съседите ми имат такова от 2001г (те си купиха РХ4, а аз Меган комби и получихме 8% отстъпка) и с изключение на една протекла хидравлична рейка, не са имали някакви проблеми... А не страдат от липса на пари и определено биха го продали, ако не беше читаво...
          На мен също единствения проблем до 2006г ми беше също хидр. рейка, но я рециклирах за 300лв и "заспа"... Продадох го щото ми омръзна и си взех пасат и твърдя (с ръка на сърцето), че ми създава повече проблеми от реното...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

"Тестовете" Продължават
            Днес отново (за да избегна задръстванията) минах напряко през Баира, само че днес снега там беше около 20см отдолу с ледец - Отново ме изненада и се качи (отсечката е малко под километър), беше и тъмно и се бях понапрегнал, но Приятната изненада си Заслужаваше.
            Педала на газта до "ламарината" и Умната електроника свърши останалото, бавно и спокойно се качи до шосето
            Браво на Рено/Нисан/Самсунг.....

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
              288 лв. Всичко
              На Кашкай е двойно!!!

Коментар

"Тестовете" Продължават
                Днес отново (за да избегна задръстванията) минах напряко през Баира, само че днес снега там беше около 20см отдолу с ледец - Отново ме изненада и се качи (отсечката е малко под километър), беше и тъмно и се бях понапрегнал, но Приятната изненада си Заслужаваше.
                Педала на газта до "ламарината" и Умната електроника свърши останалото, бавно и спокойно се качи до шосето
                Браво на Рено/Нисан/Самсунг.....
                Малко ще се намеся с нещо странично,но тъй като и Колеос-а е с ел.магнитен многодисков съединител ще е поне малко по темата. В петък се качихме на Чепеларе,днес се върнахме. Докато все още имаше сняг в града,защото днес беше +7°С и всичко се разтопи, качих левите гуми на СФ-то на лед/сняг,а десните бяха на мокър(без лед/сняг) асфалт. ESP OFF,4WD AUTO(4WD LOCK бутонът не беше натиснат),на свободен ход (кракът ми беше далече от педала на газта),пускам съединителя и моментално,ама дори и 1/18 оборот не прави предната гума, и започва да върти и задната. На момента. Бях малко учуден и викнах неразбиращи и непристрасните наблюдатели- жена и малко дете. Накарах ги да застанат от другата страна на оградата(от съображения за сигурност) и повторих упражнението. Отгворът им беше,че двете колела се въртят едновременно. Извод: не подценявайте многодисковите съединители. Ако електрониката реагира бързо,то 4х4 няма да идва със закъснение.
                Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
                Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
                Volkswagen Bora AKL

Коментар

• До: Рено Колеос

... Днес тествах и системата за спускане на наклон, за мен не деиства адекватно (това и очаквах), тествах я за Жената, ако реши да и се довери, ама НЕ!
                  Хе, хе, почти една година по-късна след като бях отписал системата се зачетох и разбрах че трябва да се включи на 4х4 твърдо (не автомат) за да задеиства системата, не се сдържах и отидох да пробвам - РАБОТИ. Ма май на мен ми е по-лесно без нея, но за Жената е Супер - слиза бавно и накъдето завъртиш волана натам кара

Коментар

• От: Рено Колеос 4х4

7 месеца от както съм без Колеос (замина за Германия), те и Колеосите като такива Изчезнаха от пазара (не били ДДС коли та затова не се купували). 7 месеца карам Нисан и като погледна назад с умиление си спомням Реното - страхотна машинка и ако беше с бензинов двигател надали щях да я продам, системата и за задвижване 4х4 е много добра ЕСП-то найстина играеше ролята на блокажи на диференциалите, нещо което много ми липсва сега Но пък от поведението му на пътя имаше какво да се желае, накланяне в завой, недозавиване...
                    Сега ме е яд че го продадох, но ми трябваха парите, а щеше да ми върши страхотна работа сега...

Коментар

Искаш да кажеш, че Колеоса върви по-добре от Мурано?
                      ДНЕВНИКЪТ НА СТАС

Коментар

Извън Асфалта -ДА!

Коментар

Извън Асфалта -ДА!
                          Размекнал си се нещо. Какъв "извън асвалт" при тази кола? Лек снежец по някоя полянка или по малко кофти път до вилата и то докато не му загрее виско муфата...

Коментар

Хехе! Яро, ти на право го обиди! :d
                            ДНЕВНИКЪТ НА СТАС

Коментар

Хехе! Яро, ти на право го обиди! :d
                              Алекс е голямо момче и не се обижда от такива неща.
                              Язък, че се отказа от спорта обаче... Затова и го бъзикам. Ама той си знае...

Коментар

Мина още една година и сега когато карам кашкай и с умиление си спомням еластичното моторче и многото екстри в Колеос-а - но от поведението му на пътя имаше много още да се желае. Автомата му беше Страхотен, много ме е яд сега че съм с ръчни скорости - тотално не става за извън пътя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X