Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защита на предния диференциал

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Защита на предния диференциал

Последния път като я слагах успях да я наместя така, че да покрива целия диференциал.Тампона трябва да е точно под карето.Само веднъж е опряло карето в тампона явно при по-сериозно подскачане, та няма проблем да седи така.

Коментар

Кой тампон? Този който със скобата хваща предпазната ламарина за щангата ли? И кое каре? Извинявай ама съм лаик.

Коментар

Да този тампон, а карето е това на диференциала и го свързва с кардана.

Коментар

Тая тава я изхвърлих като мръсно коте! Оня ден свалих над 20 кила кал наблъскана над нея - и лошото е че няма измиване там! Сега ще си шибна само една дебела ламарина само колкото е широк дифа.
          Нещо като на колегата Петър Митрев...

Коментар

Те и тия дето ги коментираме тук се наблъскват здраво с кал...

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Митрев Преглед на мнение
              Те и тия дето ги коментираме тук се наблъскват здраво с кал...
              Абе наблъскват се ама колко да се наблъскват(ами проверете в най-близкия канал)те поне са колкото дифа оная пушина е по цялата ширина и си е бая голяма и няма от къде да изпадне кЪлъ

Коментар

Колеги,някой мислил ли е,за защита отпред чак до отзад?.Дали си струва тази заигравка.

Коментар

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
                  Колеги,някой мислил ли е,за защита отпред чак до отзад?.Дали си струва тази заигравка.
                  В болшинството ситуаций няма да е добре,особено в дълбок сняг или кал.

Коментар

Разбирам,може и аз да си направя такава защита.Както е захваната така за стабилизиращата щанга,няма ли опасност при удар щангата дасе счупи,защото това чудо не се криви

Коментар

Според моя опит - това би било само загуба на време и пари. На моята беше направено фабрично (в предната част, след картера но мотора) и голям зор беше, докато го изкъртя от колата по камъните на Витоша и Зап.Ст.Планина. Но, справих се успешно.
                      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
                        Абе наблъскват се ама колко да се наблъскват(ами проверете в най-близкия канал)те поне са колкото дифа оная пушина е по цялата ширина и си е бая голяма и няма от къде да изпадне кЪлъ
                        Зависи как е направена, аз мисля да я направя от пред до края на дифа, до фланеца, и така от каде ше влезе кал и по точно от къде ??С рифел 4мм с ъгъл отпред при дебелата щанга. Даже може и да се изгавря да и сложа нещо като остри копия напред(
                        За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                        Honda Dominator 650
                        088ЧЧ93979-->Борис
                        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                          Зависи как е направена, аз мисля да я направя от пред до края на дифа, до фланеца, и така от каде ше влезе кал и по точно от къде ??С рифел 4мм с ъгъл отпред при дебелата щанга. Даже може и да се изгавря да и сложа нещо като остри копия напред(
                          Копия недей слага,че ще закачиш някоя дългокрака кака,минаваща по пешеходната пътека.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                            Копия недей слага,че ще закачиш някоя дългокрака кака,минаваща по пешеходната пътека.
                            Това беше в рамките на шегата, няма изобщо да си играя да слагам копия и тем подобно, само картерната защита ми стига
                            Honda Dominator 650
                            088ЧЧ93979-->Борис
                            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Ето по тези скици мисля да работя Малко съм съкат в рацете ама ... Би трябвало да разберете нещо.. е как мислите ще стане ли така ?
                              Прикачени файлове
                              Honda Dominator 650
                              088ЧЧ93979-->Борис
                              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Снимките са неясни, почерка също...Каква е тази щанга, която е под картера?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X