Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Защита на предния диференциал
Свий
X
-
От: Защита на предния диференциал
Първоначално публикуван от cernia.1977 Преглед на мнениеНе знам дали ще ти свърши работа . Съветвам те от към магарето да го хванеш на три места . Успех .[ATTACH=CONFIG]271450[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]271449[/ATTACH]3-скоби като за тръби, само че по яки
Сега съм пред дилема..От каде ламарина и колко мм, но мисля, че 3мм са достатъчни, сега трябва да мисля от каде, че много скъпа 75 лева листа
А на мен, горе долу ми трябва лист.. :Д
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Първоначално публикуван от gsp Преглед на мнениеКолега, видях как е станала твоята защита. Искам да те попитам тези тампони които са между ламарината и дифа от какво са и как са захванати?
Коментар
-
Мерси колега, сега "стоплих" вече. Доста интересно се е получило. А и евтинко е. Последен въпрос. Отпред където ламарината се прихваща към магарето трябва ли да има тампон някакъв? Според мен би трябвало, ам знам ли?
Коментар
-
Първоначално публикуван от gsp Преглед на мнениеМерси колега, сега "стоплих" вече. Доста интересно се е получило. А и евтинко е. Последен въпрос. Отпред където ламарината се прихваща към магарето трябва ли да има тампон някакъв? Според мен би трябвало, ам знам ли?
Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнениеТемата нещо много поизостана-Бобчо,ти до къде стигна с твоята защита отпред?Никакво време нямах, сега намерих гуми, ламарини и електроди взех..Само остава най-трудното.. :Д
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Момчета, ламарината, която е под картера на мотора, е напълно достатъчна защита. Друга, която е продължение на предната, хич не ви трябва - намалява клиренса, натъпква се с камъни, кал и трева, което става на кирпич и няма чистене. На моята Нива има фабрично такава допълнителна ламарина, хваната с болтчета. С много зор я откъртих от едната страна. Щях да ви пратя и снимки, ама нищо не се види. Тия дни ще потърся канал за по-читави снимки.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Поне аз до колкото виждам той говори като цяло за такава ламарина, а не само за неговота.А след като намаляването на височината го отчита като недостатък значи я поизцапва и той.Просто искам да му спестя (а и не само на него) притеснения и гледка на счупен диференциал.Как може да си сигурен, че няма да удариш някъде особено в дълбок сняг.
Иначе щом я е откъртил с много зор е ясно, че не се навира като нас по разни места.Аз 2 пъти я откъртих и не не можах да разбера даже как и кога...
Аз не искам да задължавам или там каквито други мисли ви идват на ум, просто тук сме се събрали различни хора с различни възгледи за офроуда и това са забелязва в този случай.
Лично за мен да си защитиш основните възли е едно от най-важните неща.
Коментар
-
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеМомчета, ламарината, която е под картера на мотора, е напълно достатъчна защита. Друга, която е продължение на предната, хич не ви трябва - намалява клиренса, натъпква се с камъни, кал и трева, което става на кирпич и няма чистене. На моята Нива има фабрично такава допълнителна ламарина, хваната с болтчета. С много зор я откъртих от едната страна. Щях да ви пратя и снимки, ама нищо не се види. Тия дни ще потърся канал за по-читави снимки.
Коментар
-
Eто обещаните снимки. Защитната ламарина е монтирана фабрично в Толяти, но конструкторите явно не са дооценили моите нужди от защита.
Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнениеЕ зависи къде си я кара колата човека, може да не се завира из коловозите като нас ( не че е задължен да го прави щом има Нива). За нормална градска експлоатация и леки разходки за риба и сред природата, въпросната ламарина може и да се задържи по-дълго.
Използвам случая да попитам за майстор, който може да изреже и огъне такав профил по модела на моята, от по-здрава поцинкована ламарина и да даде оферта за срок и цена.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение...............................
Използвам случая да попитам за майстор, който може да изреже и огъне такав профил по модела на моята, от по-здрава поцинкована ламарина и да даде оферта за срок и цена.Хем ти я изрязват точно по копието на твойта, пък ако си по точен с оксижена може по твойта да си я отрежеш..
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар