Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво направих днес по Нивата..
Свий
X
-
От: Какво направих днес по Нивата..
Първоначално публикуван от pentax Преглед на мнение...другото на което бях хвьрлил око бяхя огледалата и реших или аз или вратата,взех огледалата,вьтрешните пластмаси,рькохватките взех от фиеста и влетях с бормашината,става лесно с бор корони ще кача снимки на вече монтирани огледала...Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
Коментар
-
Мокетът, който видях на снимката, така стречован не ми вдъхва доверие. Представям си го някакси по-твърд и дебел, по-здрав. Ще трябва да го видя някъде наживо. Тия електрически механизми за стъклата, които си видял да не са някакъв универсален кит? Аз съм за такива, които да заместят механичните, защото ще са по-мощни и по-удачни.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ladamosc Преглед на мнениеИ мен ми хванаха окото ветробраните, кажи за тях. А огледалата са станали супер, честито.
http://www.kalocom.com/productsOnly after the last tree has been cut down,
Коментар
-
Първоначално публикуван от ladamosc Преглед на мнениеМокетът, който видях на снимката, така стречован не ми вдъхва доверие. Представям си го някакси по-твърд и дебел, по-здрав. Ще трябва да го видя някъде наживо. Тия електрически механизми за стъклата, които си видял да не са някакъв универсален кит? Аз съм за такива, които да заместят механичните, защото ще са по-мощни и по-удачни.
Коментар
-
Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнениеИ аз съм навит на една такава операция! Особено като видях снимките! Как обаче може да се види "на живо" ако е удобно? Интересува ме също ветробраните на предните врати какви са? Аз имам полски на Team Heko, които слизат до долу, до самото огледало. Вашите ако са същите преработвани ли са или са просто за по-новите модели Нива.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
Коментар
-
Първоначално публикуван от pentax Преглед на мнениеПрез уикенда сьм своводен ако искаш може да видиш?
Дай малко повече инфо за монтажа, откъде си купил огледалата и на каква цена.Only after the last tree has been cut down,
Коментар
-
Първоначално публикуван от pentax Преглед на мнение...ветробраните са от магазина за които сьм сложил линк и до колкото разбрах са за новата нива ,не сьжалявам за тях наистина има ефектOnly after the last tree has been cut down,
Коментар
-
Morski, от къде намери тая Нива, да не мога да спя тая вечер!!
- Таблото - и на мен ми е интересно може ли да стане директно. Дигиталният термометър сигурно взима инфо от компютъра на колата. Знам, че новите Ниви (след 2008г.) идват с друг, нов комп, може би има пинове и кабел за термометъра на таблото. А може и да има допълнителен термодатчик, специално за него. Независимо от къде идва информацията, според мен може да се пусне сравнително лесно. Часовникът -той, според мен е вграден в таблото и има нужда само от захранване.
- Корите на вратите и електрическите прозорци - според мен са фабрични, няма как да са самоделка. Много са добри - няма да ме оставят да мигна!
- Дръжките на вратите - явно от 1977г до сега е трябвало да се изплащат вложените жигулови такива и най-сетне нещо ново
- Огледалата - все повече им се навивам, но трябва да намеря и новият тип кори, за да стане добре отвън и отвътре
Коментар
-
Първоначално публикуван от ladamosc Преглед на мнениеMorski, от къде намери тая Нива, да не мога да спя тая вечер!!
http://www.lada.de/panorama/Niva_470..._1000_swf.htmlOnly after the last tree has been cut down,
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар