Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих днес по Нивата..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих днес по Нивата..

Споко,ще се "задуе"!
    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Коментар

От 6-7месеца нищо не съм правил по Нивата,яка експлоатация,не се предава баба Нива.
        Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Тази събота си смених ръждясалите странични огледала. Купих си чисто нови от НАР. Оказаха се супер смотани. Оригиналните стари бяха панорамни, а новите са с най-обикновено огледало. Даже едното е направо две в едно - огледало за задно виждане и криво огледало за смях. Аман от колхозни производства...
          Only after the last tree has been cut down,
          Only after the last river has been poisoned,
          Only after the last fish has been caught,
          Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от krasivl Преглед на мнение
            От 6-7месеца нищо не съм правил по Нивата,яка експлоатация,не се предава баба Нива.
            И аз бях така.... До преди една седмица Сега ме чака, смяна на пружини+ лапите+ изкърпване, че отпрах гредата Та, така...
            За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
            Honda Dominator 650
            088ЧЧ93979-->Борис
            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Как я отпра бе Бобчо-изгнила ли беше или затъна някъде и те дърпа УРАЛ?
              Я пусни някоя снимка,че ми стана интересно.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                Как я отпра бе Бобчо-изгнила ли беше или затъна някъде и те дърпа УРАЛ?
                Я пусни някоя снимка,че ми стана интересно.
                Абе, беше тръгнала да изгнива, ама чисто и просто си бях виновен аз... Натресох я в 3-4 дупки, бая яко и те дълбоки, та се разчекна и дясната страна остана в брега, карах си и малко по-бързо, на всичкото отгоре и тампона за горния ход, го хванала липсата и като прасна 2-3 пъти, на 4тия вече тотално се счупи, все едно някой я е рязал с плазма... Зорлем се прибрах, обратно, през чукарите
                Чудех се да я снимам, ама вече е разглобена... То направо срам да те хване.. Такова чудо не бях виждал..
                Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 13-05-13, 22:43.
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Намирисва ми на щета, направена от акумулаторната батерия. Старата барака се разпадна така преди години, точно поради изтичане на киселинни изпарения от акумулатора и стичането надоло по гредата и така всичко дава фира.

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
                    Тази събота си смених ръждясалите странични огледала. Купих си чисто нови от НАР. Оказаха се супер смотани. Оригиналните стари бяха панорамни, а новите са с най-обикновено огледало. Даже едното е направо две в едно - огледало за задно виждане и криво огледало за смях. Аман от колхозни производства...
                    Аз моите огледала ги смених с панорамни още като си купих Ладата - по 25лв. парчето. Много хубаво се вижда в тях, виждаш си хем задната гума, хем целя път в дълбочина. Имат лек дефект, коойто се отстранява горе-долу лесно - като се разминаваш с висока скорост с други коли се сгъват. Това се оправя като се разглобят и се стегнат гайките.
                    На Нивите след 2008г вече слагат нов тип огледала, като на всички нормални коли - с неподвижен кожух и регулируемо огледално стъкло. Така и клони да те удрят, пак не разтройват нагласеното огледало! Не съм ги виждал още по магазините, интересно колко ли ще струват?

Коментар

Първоначално публикуван от ladamosc Преглед на мнение
                      На Нивите след 2008г вече слагат нов тип огледала, като на всички нормални коли - с неподвижен кожух и регулируемо огледално стъкло. Така и клони да те удрят, пак не разтройват нагласеното огледало! Не съм ги виждал още по магазините, интересно колко ли ще струват?
                      Колкото и да струват само с купуването няма да стане. Захнащането е съвсем друго. Ето как се прави:
                      http://www.niva-faq.msk.ru/tehnika/k...erkala/uzm.htm

Коментар

Колкото и да струват само с купуването няма да стане. Захнащането е съвсем друго. Ето как се прави:
                        Опаа! То наистина няма да мине само с купуването... Ще падне рязане, вижда се! Малко гадничко изглежда, дупките не са с правилни размери и ще играе ъглошлайфа... Дали няма да се намерят някои готови врати с моя цвят втора употреба? ...и на добра цена, разбира се

Защо ми се стори, че на снимките тази врата беше с ел. стъкла? Една стара моя мечта, която още не съм реализирал поради липса на оригинали машинки...

Коментар

Човекът, който си монтира въпросните огледала от линка ти, е написал, че струват 1800рубли - т.е. 90тина лева. У нас сигурно ще им сложат 20-30% отгоре, а може и повече, за жалост

Коментар

Първоначално публикуван от ladamosc Преглед на мнение
                            ... Дали няма да се намерят някои готови врати с моя цвят втора употреба? ...и на добра цена, разбира се ...
                            По-лесно ми се струва да си купиш направо нова Нива от последните модификации.
                            Тъй като виждам, че и теб те гони мерака виж как изглеждат Нивите отвътре, които заминават за Германия:
                            http://www.lada.de/niva_4x4_ansichten01.html
                            http://www.lada.de/panorama/Niva_470..._1000_swf.html
                            Последно редактирано от blackfirefly; 17-05-13, 13:09. Причина: 1

Коментар

По-лесно ми се струва да си купиш направо нова Нива от последните модификации.
                              Тъй като виждам, че и теб те гони мерака виж как изглеждат Нивите отвътре, които заминават за Германия:
                              http://www.lada.de/niva_4x4_ansichten01.html
                              http://www.lada.de/panorama/Niva_470..._1000_swf.html
                              Сега ми развали неделята Ония дръвници от Лада България ги питах има ли някакви опции като си поръчвах нивата... Във всеки шоурум ще те оскубят здравата за всевъзможни екстри, а тия хорица как не ме изгониха - какви екстри, какви глезотии, това е Л А Д А ! Имало възможност за климатик, ама не препоръчвали, трябвало да се чака много, а и двигателя бил слабичък. Като че ли коли по 1000 кубика не се продават с климатици!
                              Е, вижда се, че за Германия било друга работа...

Коментар

За времето от 9 до 2... Едната страна от трагично състояние, стана бомба, подсилена с железен дебел рифел.. Само пружините от Шевролет, чака
                                Ако го правите, внимавайте има едни дистанционни втулки, м/у тампона на двигателя и гредата, ако се разместят...... С 300 зора се нагласят, почти половината време откарахме да ги нагласим, т'ва беше вдигане на двигателя, местене, чукане, абе ......... За другата страна ще знаем вече, ама тук се изпотихме и по г@за
                                Вижте за какво става въпрос
                                Те т'ва чудо, трябва да е гредата, след влизането в дупките/ то си бяха вади, ями/ остана само това
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG20130519_004.jpg
Прегледи:1
Размер:90.9 КБ
ID:5483043

Име:IMG20130519_005.jpg
Размер:98.5 КБ
ID:5483044

Име:IMG20130519_006.jpg
Размер:106.2 КБ
ID:5483045
                                Най-важната част от работата CO-то, без него сме за никъде..

Име:IMG20130519_008.jpg
Размер:132.0 КБ
ID:5483046
                                Тази красота, едно време беше лапа, ама нещо не и издържа психиката

Име:IMG20130519_001.jpg
Размер:183.7 КБ
ID:5483047
                                Те тва е пружината, ама на две

Име:IMG20130519_003.jpg
Размер:162.9 КБ
ID:5483048
                                Ето го и мястото на счупването..

Име:IMG20130519_002.jpg
Размер:111.0 КБ
ID:5483049
                                Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 20-05-13, 09:17.
                                Honda Dominator 650
                                088ЧЧ93979-->Борис
                                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X