Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих днес по Нивата..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих днес по Нивата..

Аз пък направих първата проба на багажника Излезе здрав, пък и бая си го натоварих, абе решава се кардинално проблема с багажника
    Ето вече в готовия боядисан в черно вариант:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG20130914_002.jpg
Прегледи:1
Размер:291.6 КБ
ID:5518244

Име:IMG20130914_003.jpg
Размер:298.5 КБ
ID:5518245
    Тука вече е натоварен: 5 щайги пълни с ябълки + Стълбата + Приспособлението за бране на ябълки + Една кофа пълна, също с ябълки

Име:IMG20130914_007.jpg
Размер:166.2 КБ
ID:5518246

Име:IMG20130914_008.jpg
Размер:114.2 КБ
ID:5518247
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Не се ли разпиляха тия ябълки ?
      Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
      feikot@abv.bg
      Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение
        Не се ли разпиляха тия ябълки ?
        Аз ги редя, така, че да не надвишават страните, пък и карам бавно , не стига, че съм ги брал от дървото, пък и по пътя да ги събирам
        Honda Dominator 650
        088ЧЧ93979-->Борис
        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Багажникът, който си направил, изглежда доста сполучлив... Поздравления! На какви греди си го закрепил. Моите са THULE, доста здрави са.

Коментар

Първоначално публикуван от ladamosc Преглед на мнение
            Багажникът, който си направил, изглежда доста сполучлив... Поздравления! На какви греди си го закрепил. Моите са THULE, доста здрави са.
            Мерси! Ами гредите ги купих за 16 лева, някакви Български, или правени за България, не си спомням Но 2те греди които се закачат за "лапите", не бяха с достатъчна широчина за Нивата и си ги направих от подходящ профил, 3х2, мисля, че беше, чудих се да се кача върху него да пробвам, стъпих с единия крак и не мръдна, пък да видим, понеже е доста "Харен", си го свалям, че джамбазите, 'тва и чакат, още на първия ден, едната от стойките, които крепят багажника, отстрани, беше развита.... Пък 50-60 лева на вятъра не ми се хвърлят Сега се чудя, по какъв начин мога да го подсигуря, срещу грабеж, ако някой се сеща да предлага, че да си стои в коридора, някак си няма смисъл
            Honda Dominator 650
            088ЧЧ93979-->Борис
            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
              Сега се чудя, по какъв начин мога да го подсигуря, срещу грабеж, ако някой се сеща да предлага, че да си стои в коридора, някак си няма смисъл
              Ето ти един вариант - В представителството на THULE - магазин SLS, София, бул. Черни връх, предлагат четири ключалки за лапите на багажника. Според мен са универсални - за болт м8, лошото е че струват 120тина лева, доколкото си спомням. Предлагаха ми ги за моя багажник...

Коментар

Първоначално публикуван от ladamosc Преглед на мнение
                Ето ти един вариант - В представителството на THULE - магазин SLS, София, бул. Черни връх, предлагат четири ключалки за лапите на багажника. Според мен са универсални - за болт м8, лошото е че струват 120тина лева, доколкото си спомням. Предлагаха ми ги за моя багажник...
                120 леваа, ами той багажника не струва толкова По-доbре да си седи отгоре
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

По една точка с телоподаващото на гайките и на главите на болтовете. Последното, за да не могат да скъсат главите с голямо гедоре.
                  Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                  Из "Златния телец"

Коментар

От известно време 1г. яка експлоатация не се чупи гадината.Не е за вярване но е факт.
                    Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Похвалих колата.Спирачната помпа протече,след смяна при опит за развиване на обезвъздушителите на предните апарати се скъсаха.Проба с обратен мечик счупи се.Дайте идея за справяне с проблема.

Коментар

Разпробиване.

Коментар

Или обезвъздушаване от тръбичките,захранващи спирачния апарат.
                          Но и там не е гаранция,че няма да се скъсат,тъй като обикновено корозират силно.
                          Освен това и обезвъздушаването става по-друдно.
                          Другия вариант е нов преден цилиндър-около 55лв. беше.

Коментар

Първоначално публикуван от токарев Преглед на мнение
                            Разпробиване.
                            Не ли малко рисковано,но май на там отиват нещата,намерих апарата за 35лв.нов.

Коментар

Единствения вариант е нов апарат и психически да се подготвиш за връщане назад по веригата от колелото към главния цилиндър ако скоро не си сменявал маркучите.
                              Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                              Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от krasivl Преглед на мнение
                                Не ли малко рисковано,но май на там отиват нещата,намерих апарата за 35лв.нов.
                                Не.Ако тее страх че ще ги разбробиеш на криво утиди при стругар.Но по принцип лесно се пробива.Как заради две пробки ще купуваш цял апарат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X