Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТЛК 120 съвети и препоръки за безпроблемна експлоатация.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ТЛК 120 съвети и препоръки за безпроблемна експлоатация.

Първоначално публикуван от jazz29 Преглед на мнение
    Koй е Люцкан и къде търгува ?
    0898629005. Това му е номера.Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от getsov Преглед на мнение
      ... преди сме поддържали 170 с 4 човека и багаж. Като дори на моменти стигна 180 (по GPS). И със шест и седем в колата човека съм стигал такава скорост за кратко (на право и равно)...
      Натоварената кола ще ускорява по-бавно, но максималната скорост на равно ще си е както на празна кола или с минимална разлика... На спускане дори ще е по-бърза!
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Какво е точното м/у болтово на 120ка и на 4рънър и 120ка колко дебели фланци и е добре, някой знае ли?

Коментар

Дайте съвет за гуми зимни или всесезони с размер 265/65/17 нещо не много скъпо и добро качество ,предлагат ми нови на LASSA за 275лв. !!!!!! Благодаря ви предварително

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
            Какво е точното м/у болтово на 120ка и на 4рънър и 120ка колко дебели фланци и е добре, някой знае ли?
            По каталог излиза 6х139,7 и на двете. Иначе за фланци нищо не мога да кажа.
            http://www.nakladkibg.com
            накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Аз карам втори комплект БФ Гудридж 265/70/17, Стават за всичко и не сменям всеки сезон! Купувам ги през интернет.
              Т5
              Crossrunner

Коментар

Ласа съм купувал за пежото зимни и честно казано са едни от най-скапаните гуми които съм слагал. В момента съм Дънлоп но са последен сезон, за зимата имам Мишелин алпин и съм много доволен, уникална гума. Бф взех за черока АТта . Имам отстъпки в Медина мед, може да ги ползваш, май ЖороЦска има в Дианата. Ако искаш ще им звънна утре да питам какво предлагат и да ти кажа с отстъпката. Гуми от който съм доволен са: Мишелин(знам как се чете Дънлоп, Вредщаин, БФ, Грабер и др. Гуми от които съм безкрайно недоволен, даже едните толкова бях бесен че ги подарих на 1 зима бяха йокохама, Тойо, на крайслера се набутах за Фалкен, Ханкоок. Това са пластмасови гуми и стават само за дрифт, ласата зимните като видях че са гола вода, ги карах и лято и зима и така продадох колата и още не са се изтрили, нямат изтриване и разбира се сцепление Haji не са ли ти шумни АТтата на БФ, те са бая офроудърски, да не казвам че към МТта си отиват, или ти за друг модел говориш, че тия дето взех за Черока не ги виждам с 140 Как се държат на сняг, че снега наддела при чуденката МТ или АТ И така както си лафим, защо някоя вечер не се съберем в някое капанче да си лафим, вчера с "американците" бая веселба падна.
                Зимни или всесезонни зависи от начина по-който ползваш колата, аз тая тежка зима изкарах с Летните Дънлопки , но ако ще излизаш в по сериозен сняг и т.н зимната си е зимна, няма сравнение с всесезонни, но пък лятото не могат да се карат.

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                  аз тая тежка зима изкарах с Летните Дънлопки , но ако ще излизаш в по сериозен сняг и т.н зимната си е зимна, няма сравнение с всесезонни, но пък лятото не могат да се карат.
                  Извинете ме за спама, но от поста разбирам, че през лятото не става със зимни, а през зимата става с летни гуми? Нищо лично, но не бих взел съвет от теб
                  Y260

Коментар

Колеги имам проблем получавам едно тресене на волана ляво дясно като вибрацията се усеща в колата,но не го прави винаги, гуми реглаш всичко е на шест баланс ,имам разбито вътрешно каре може ли от него да се получава биенето ,като че ли не върви както трябва преди ми даваше разход до вилата около 9 днес около 11 дали има връзка това или съм сложил гадна нафта ,биенето изчезва в един момент и не се появява доста време после пак

Коментар

Продължавай така и скоро ще текне и дифа.
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от jazz29 Преглед на мнение
                        Колеги имам проблем получавам едно тресене на волана ляво дясно като вибрацията се усеща в колата,но не го прави винаги, гуми реглаш всичко е на шест баланс ,имам разбито вътрешно каре може ли от него да се получава биенето ,като че ли не върви както трябва преди ми даваше разход до вилата около 9 днес около 11 дали има връзка това или съм сложил гадна нафта ,биенето изчезва в един момент и не се появява доста време после пак
                        Честито колега,подушвам,че сме от една порода,днес ми сложиха същата диагноза в ТМ ауто.
                        My Toyota is fantastic! 0888 912 442 / 0897 912 442

Коментар

Първоначално публикуван от Васил_Стоев Преглед на мнение
                          Извинете ме за спама, но от поста разбирам, че през лятото не става със зимни, а през зимата става с летни гуми? Нищо лично, но не бих взел съвет от теб
                          Летни гуми джипови с М+S индикация нищо им няма зимата, просто не се държат добре, зимни гуми хубави лятото спокойно си се карат но се унищожават, ако щеш взимай съвет, явно трудно възприемаш

Коментар

Не разбирам какво да направя да сменя карето ли , което щях да сменям тази седмица

Коментар

Еми смени го щом е за смяна и ако се оправи значи е от него. Трябва да е бая разбито че да има вибрации.

Коментар

Първоначално публикуван от Asen_Daskalski Преглед на мнение
                                Честито колега,подушвам,че сме от една порода,днес ми сложиха същата диагноза в ТМ ауто.
                                Здравей ни е сме и от един квартал днес те видях при реглажа в дружба аз бях с сивата тойота дай ми повече инфо за проблема ти какво да направя да сменяват карето ли ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X