От: ТЛК 120 съвети и препоръки за безпроблемна експлоатация.
Дай боже всеки му стабилен майстор приятел.
В Тойота е скъпо да, мноого скъпо. Оправдано е обаче в случая при който няма кой да ти направи по-точна и правилна диагностика в БГ от тях. Опита на приемчиците и екипа майстори могат да диагностицират проблем скрит от предишния собственик. Плати си диагностиката поне и си смени всичко сам после.
Все пак темата е съвети за безпроблемна екслоатация а не как да спестя от майстори , в кръга на шегата го казвам , и всеки си решава сам.
Първоначално публикуван от jazz29
Преглед на мнение
В Тойота е скъпо да, мноого скъпо. Оправдано е обаче в случая при който няма кой да ти направи по-точна и правилна диагностика в БГ от тях. Опита на приемчиците и екипа майстори могат да диагностицират проблем скрит от предишния собственик. Плати си диагностиката поне и си смени всичко сам после.
Все пак темата е съвети за безпроблемна екслоатация а не как да спестя от майстори , в кръга на шегата го казвам , и всеки си решава сам.
Защо в ТМ ми казаха че масло на скорости не се сменява? На моята казаха, че с двигателя са сменили някакъв комплект за скоростите 6 ли 800лв било, какво е това не знам. Аз на дълго я карам 110-130 и мисля че така не товара ни скорости ни двигател. Круиза всячески се опитва да поддържа желаната скорост и връща надолу скоростите на байр. Като цяло е тъпичък тоя круиз на 120ката но върши много работа. На ПСА са много готини имат много функции. Имам круиз даже и на Черока 90г
Благодаря колега при bmw -то ми беше като с едно натискане и подържа скороста на която си го натиснал ,ако искаш да вдигаш скороста буташ нагоре един път дига с 10 км ,ако го задържиш ускорява докато не го пуснеш !
Коментар