Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проект - Джимни Екстрем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: кое окачване е по добре кит 4 или кит 2 с body lift 2

благодаря доста време измина от началото а и благодарение на това че аз си правя всичко се научават доста също да не се забравя и помоща на всички които ми помагат.
    за сега нещата с раздатката не вървят тук няма да станат зъбчатките хората за една бройика ми се смеят а и надежност 0% аз немога да си строша една раздатка и да дам една камара пари за нещо с 0% гаранция.имам възможнос да си донеса понижаващи зъбчатки от USА 6.5:1 ЗА ОКОЛО 400-500 долара в зависимост ако си купя и лагерите к-т за една самурайска раздатка но това означава че на дълги няма да мога да дигна повече от 60-70км/ч.една самурайска раздатка за около 150-250€ е взимам после си е правя сам но иска преправяна на стойките не са същите а и рязане на преден кардан за средния не знам със сигорност.трябва да реша дали ше слагам по големи гуми и коло за да компенсирам разликата ако сложа раздатка самурай.всички знаем че един мижав диф на сузуки няма да издържи с блокажи много големи гуми а те максимално ше бъдат 235/85/16 но дотогава ше мине доста време.
    след като веднъж шупих стйка на раздатка от твърдите тампопни започнах да си правя нови стойки за раздатката след като има раздатка по която да меря става по лесно а те вече са готови утре ше ги снимам.тук искам да отбележа че вече доста посвикнах с електожена и сега разбирам хората които ми казваха че могат да се правят чудеса.по други форуми съм виждал че
    самите стойки се подсилват като им се направи захващане и към болтовете на самата кутия
    а после може и да се облече от долния край раздатката и става страхотна защита.това оше не съм решил дали ше го правя не знам дали ше се охлажда добре и ме притеснява доста.
    това е за сега утре ше снимам изделието..

нещо такова трябва да се получи ше видим

поздрави

Коментар

Аха,сега разбирам защо се губиш толкова време,отворил си бая работа.
      Давай,давай март наближава,няма да се излагаме пред чужденците,я.
      поздрави

Коментар

имено макар и да нямам възможност да участвам ще се пусна пробно по трасето за серйни джипки
        Bалентине стягайсе че ще стане весело Иво има много големи планове а и очакваме специален гост от БГ.....
        ПОЗДРАВИ

Коментар

стойкитe само остава да ги боядисам черни
          за сега се отказвам да правя други работи към раздатката.

какво мислеите за тази защита няма да се пълни с кал и ше се охлажда по добре от колкото
          ако сложа цяла плоча?

поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
            какво мислеите за тази защита няма да се пълни с кал и ше се охлажда по добре от колкото
            ако сложа цяла плоча?

Дали самата защита (поради дебелината на тръбите) не слиза твърде ниско и няма да почне да закача повече?
            Ние не сме неутрални!

Коментар

тази е на туниг майстор при мен раздаткатqа ше се вдигне оше леко на горе
              и ше се упитам като е правя да е максимално на горе
              ето е старата тя се слага на стойките на раздатката и не е добре така може да ги изкревя.
              оше един път като застана по корем и е чупия тази плоча а и се пълни с доста кал.

поздрави

Коментар

вече иам решение за раздатката ше се скъси с 30% на дълги и 30%къси малко е сложна процедурата но отдавна се уверих че това не е лесна работа да тунинговаш нещо дето никой до сега не е
                поздрави

Коментар

наи накрая си направих дъмпстопите заднте отпред а отзад от един спринтер паснаха идеално.
                  резултата за мен е добър като не забравяме че тоавa е сузуки.

имам нужда от човек които работи в сузуки БГ или някои които познава човек там
                  без номер на шаси май ше е сложничко и затова питам ако някои може да ми даде едно рамо.
                  става вапрос да поръчам една част дето тук не мога щото нямма номер на шаси на един
                  бензинов модел от новите.

поздрави

Коментар

малко се промениаха нешата вече нямам нужда от помощ относно поръчка на части от БГ.
                    ставаше въпрос за конкретни зъбчатки от раздатка на бензиново джимни автоматик
                    щото автоматичанта скоростна кутия е по дълга и се компенсира с по къса раздатка 30% на къси и дълги имам серийните номера на зъбчатките ако някой има нужда ше ги споделя..
                    аз се отказах от този вариант имам нжгда от много по къса раздатка и знам че с 2.6:1 на къси няма да се примеря а и да не говорим че сега не мога да карам над 120км/х а камоли с 1.3:1 на дълги ше спъна хайвана много.

за целта се насочих кам друго решение зъбчатки на японска туннг къща 58% на къси

обаче тук това колелце става само за раздатка от бензиново сузуки раздатка с лост
                    мойта в момента е с електрическо превклучване..
                    естествено знаех къде има раздатка от дизел но с лост и се надявах да е с еднакви зъбни колела като на бензиновия модел но се оказа че не е..

а и тунинга на тази раздатка не е лесен няма мегдан за повече от 5-7мм в зависимост от раздатката ръчна или с моторче..

така след като приемрих добре поразмислих че има и по добри решения от това да се скъси минимлано за сега все оше има само идеята но мисля за сериозни неща 4:1 на къси е добро решение а и 1:1 на дълги е идеално като и вазможноста да остане 2:1 също възможна предавка при нужда не винаги в всяка една ситуациа късата раздатка е от полза.
                    естествено това не е никак лесно начинание но все пак съм длъжен да го обмисля или най вече предприема за да се види най добре дали е възможно..
                    поздрави

Коментар

днес най накрая ми излезна късмета с пустия му питман готов е имам го само монтаж иска
                      не мога да повярвам вращам си всичките думи назад дето съм рекъл относно испанците
                      този не ми искаше манги щото благодарение на такива маниаци като мен после ги продава и
                      върви далаверата така че и двамата доволни.
                      по късно ше кача и снимки с двете раздтаки сериозно съм се надъхал да резна купето само да влезнат имам малки съмнения но всичко е ясно само дано Иво ме изтърпи с мойте глупости
                      че отдавна се е отказал от мен.....естествено аз какъвто съм заварчик не бих се доверил в способностите си да режа и правя стойки тук работата е много прецизна надявам се че Андрей да удари едно рамо да пробваме идеята..
                      пак ше повторя това дето преди време смисъла на форума се губи ако само аз си дрънкам глупостите естествено мненията от рода на давай няма да ми са от голяма полза щото аз ше режа гарнция.

поздрави

Коментар

Приготвил ли си Track Bar Drop Bracket

Коментар

ПЕШО TUNING

Коментар

това е представката която позволява да се изравнят щангите панхарда и кормилната ли?
                            ако е така за сега ше съм на тест че се очаква другата седмица еще наджипване с 5 -6cm.
                            и тогава гаранция че ше иска корекция на предната и задната щанга панхард да са по хоризонтални.
                            поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                              Приготвил ли си Track Bar Drop Bracket

баси Кинекс.с тия имена.тва удължител на паразитния хебел ли е

Коментар

на първите снимки е първоначалната идея да се свържат двете кутий с гумено каре тип бмв или мерцедес естествено с предварително направени фланци ше се
                                фиксират двете кутий в една линия а и няма да местя оригиналната кутия грам само леко скъсявам
                                средния кърдан естествено това сега е само идея като легнем отдоло и заиграе флекса
                                ше се разбере дали ще е бъде тази лудория..
                                естествено тунинга не съм го измислил аз тунинга идва от хора поставили световни рекорди по височина в света макар там да използват две различни раздатки не две едни и сьщи.имам мнения от човека поставил световния рекорд как трябва да стане и кардана между двете раздатки отпада КАТЕГОРИЧНО
                                такива операци на такова ниво като световно известното сузуки на чилиеца Гонзало Браво
                                ме карат да се замислям че когато човек иска всичко е ваъможно.естествено сънищата са безплатни по сложно е да се направи но се надявм с помоща на приятели това да се постигне..
                                поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X