Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проект - Джимни Екстрем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: кое окачване е по добре кит 4 или кит 2 с body lift 2

джипа вече е със сепаратори 3см на гума и стана доста разкарчен чак ми се вижда по нисак сега...а и ме запалиха(Иво GIP F ROG) да участвам в един траял тази неделя затова махнах стабилизиращата штанга.......
    карам вече няколко дена и не усещам огромна разлика даже след траяла няма да е сложа така по малко друска и моста има много по голям ход..
    сега вече си упира на тампоните като е рачекна и сега разбирам каква грешка съм допуснал да карам с нея........
    поздрави.............

Коментар

ми естествено е да има огромна разлика.... те хората отдавна ти го препоръчаха, мисля kinex да беше, ама ти се дърпаш като...
      Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
      http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
      http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

ами на всяко нещо си му идва времето благодаря на всички за съветите дето ми давате
        все пак рано или късно се намира кое е най доброто за всеки един джип и шофьор...
        вече навъртях доста км и мога да кажа че стабилизираща щанга си трябва инче се случват едни неприятни движения при една по рязка маневра а и на второстепенен път с много завой се разбира много ясно че колата няма стъбилност и не мога дa влезна в завой както преди....
        за сега ще е без нея докато намеря вариант да се изклучва по надежден начин...
        поздрави

Коментар

Каза че си махнал и демпфера. Още ли караш така.
          Щото без стабилизираща щанга и без демпфер не караш ти а вятъра.
          Нормално е да се люлее като жито.
          Някои коли излизат от завода без предна стабилизираща щанга и въпреки това са много стабилни. Като Голф1 например. Обаче там окачването е с много малки ходове и липсата и почти не се забелязва.
          При теб с тези големи ходове няма как джипа да е стабилен без стабилизираща щанга. Дори спецялни амортисьори няма да помогнат.
          Обаче пък без нея по скалите си като паяк.
          Търси дисконекти.
          Последно редактирано от kinex; 10-06-07, 08:50.

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
            на второстепенен път с много завой се разбира много ясно че колата няма стъбилност и не мога дa влезна в завой както преди....
            След тунинговане трудно можеш да очакваш колата да е "както преди". Колкото по-добра я правиш за офроуд (особено пък за траяли), толкова по-малко пригодна ще става за асфалта. Това е положението - пълно щастие няма ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

като се има напрдвид какво караме мисля че
              може да се кара но най добре е да се изклучва шатнгата само в горта..
              вместо да си правя експерименти ше ткарам без щанга така поне няма опасност да закача биелетите а те са доста ниско...
              ето тук му беше кръшенето на джимнито
              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=13110
              поздрави

Коментар

Е хайде кажи сега какви бяха щетите от траяла?
                Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                Drag Grand Canyon Daily
                Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                LZ1JYM

Коментар

щети нямаше само две пластмаси под вратите но си ги поставих обратно....
                  колкото и страно да е имаше доста шупени машини от различни марки
                  сузуки ланд роувер лада мерцедес джеп от всичко по малко..
                  а ето е и магическата част момчето от испанския форум на сузуки ми е паказа
                  така изглежда..

поздрави

Коментар

днес тествах пак ходовете че нещо пак се задава едно страшно трялче днес ме покани Иво да го огледаме..
                    иска още малко рязане за да не опират гyмите а и си намерих една рампичка та сега сам в шок колко се разгъва предния most....
                    сложих и веждите

поздрави

Коментар

днес ми тровиха нервите на прегледа ходих да меря колко тежи бе пълни аномали тези могат да те луднат..
                      сутринта без да махам нищо преден мост 675 заден 605 общо 1280кг инжинера вика че на 1200кг трябва да е сваля..
                      отивам пак следобед като съм махнал всичко поне 30-40кг инструменти преден мост 700кг заден 560кг общо 1260кг вие си правете извода за какви аномали става въпрос на един и същ кантар....
                      та утре до 12.00 трябав да кажа дали се збогувам с едно място по малко..а тва не е всичко като видяха веждите само лошо дето не им стана е бати държавата.....
                      сега и акт трябва да обжалвам само тва ми липсваше та с две думи ако нямаш железни нерви тунинга тук не е за препоръчване че много много не ни обичат..

спешно се нуждая ако знае някой как да излъжа резервоара да показва максимум а той да има 5 литра нафта вътре..

поздрави

Коментар

извади единия кабел от резервоара по точно от сондата на резервоара и го сложи на маса ще покаже пълно.по принцип трябва да са два кабела другия е за минимума .трябва да ги пробваш кой от двата е.дане объркаш кабелите ако си със помпа електрическа.

Коментар

ами аз помпа имам със сигурност вътре поне аз така мисля че комон раила имат в резервоара..
                          ще пробвам но е много шибано почти невъзможно без да се свали резервоара а и времто е малко.
                          утрото е по мъдро както са казали дано да го уцеля това кабелче..
                          поздрави

Коментар

днес е теглих на друг технически преглед и се оказа всичко нормално 1200кг
                            и като махна резервната гума и си сложа от тези китове дето сега слагат на новите коли малък компресор у флакон за запушване ше стане номера....
                            а ма инжинера вика че май от лабораторията няма да ме пуснат с тези вежди е сега вече е
                            обърках здравата дано нещо не се вгледат че не са изцяло от гума
                            или пласмаса..
                            поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
                              днес е теглих на друг технически преглед и се оказа всичко нормално 1200кг
                              и като махна резервната гума и си сложа от тези китове дето сега слагат на новите коли малък компресор у флакон за запушване ше стане номера....
                              а ма инжинера вика че май от лабораторията няма да ме пуснат с тези вежди е сега вече е
                              обърках здравата дано нещо не се вгледат че не са изцяло от гума
                              или пласмаса..
                              поздрави
                              Aбе този инжинер все нещо не му е наред....

Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                              Drag Grand Canyon Daily
                              Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                              LZ1JYM

Коментар

то кaкво ли е наред кажи онзи ден ме спряха полицайте без никво нарyшение все едно че бях престъпник ма гyмите ма височината ма ширината ма веждите ма незнам си кakво и това половин час на големия пек драснаха ми акта и ми зеxа разрешителното срок от 10 дена ako не мина преглед е бракyвана затова се плаши инжинера щото тyк всичко е малко шибано...
                                поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X