Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проект - Джимни Екстрем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проект - Джимни Екстрем

здравей не знам дали са еднакви скоростите но знам за еидн самурай
    тук който е с мотор на рено клио луилямс и самурайската кутия естествено не пасва но се напасва
    сега ще има радикална промяна боди лифт 7.5см с това могат и 33 да влезнат джантата дали е 16 или 15 не е от значение единствено с 16 при мен като променям кормилните щанги май ще е от значение.
    интеркулерите за малко не могат де паснат в коша а и нещо ми писна знам че с боди лифта ще мога да реализирам и още други идей.
    за сега събирам подготвям материалите а и олекотих джипа максимално отзад се вдигна нечовешки тъкмо с 2 см предни подложки
    го изравних да е равен сега пак вдигна задника във въздуха.
    остава загадга дори и за мен дали ще се подлъжа на големите гуми или най много да сложа МАЛАТЕСТА КУГАР 235.75.15 И БЕЗ ДА ЛЕГАЛИЗИРАМ НИЩО.
    също така ми подсказаха за варианта да се легализира като състезателен автомобил а и без това ако реша да карам в някой траял шампионат без лиценза няма да ме пуснат съответно и защитна клетака на автомобила.
    поздрави

Коментар

Отдавна не сам се обаждал имам малко снимчици преди да порасне всичко що е пласмаса е на болкука мокети и килими също не са на въоражение утре ще си играя и с флекса ще зяпне нечовешки и ще взема да ида при моя приятел Иво да ми даде на заме
      за проба едни 39 а като сложа боди лифта за пред кафето ще съм лачен цървул

поздрави

Коментар

Това с каква цел, че нещо загубих инерцията на темата
        [IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]

Коментар

олекотяването е неизбежно защото като легализирам на ново новата височина ще иска и още разширяване на мостовете което е свързано и с повече тегло.разтоянието от калника до гумата не може да бъде повече от радиуса на гумата което значи че или слагам вежди пласмасови които да снижат това разтояние или слагам големи цървули.разширяването на мостовете е само възможно с поставката на джанта 10/15/и ЕТ 45 което ме задължава да лепна минимум 33 цървули.Това не е всичко има и една камара още неща но не ги споменавам че сигорно някой ме сметнал за ненормален.Джипа от 30.000км започна да тресе отзад целия не постигнах да разбера къде и кво куца след изхвърлянето на пластмасите се убедих че причината не е само от тях.Може де не е за вярване но пласмасите тежат който не вярва нека ги измери.като свърши козметичния тунинг започва истинския тунинг раздатка за големите гуми усилени полуоски и още една камара работи с две думи този проект е без крайна дата.
          поздрави

Коментар

Ти си наша гордост, кефиш
            До сега във форума не съм видял друг проект за Джимни.
            DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Може и да видиш скоро, но като на Зенит няма да е по-сиромашката.
              Поздрави

Сори за спама
              Мълчанието не доказва наличието на ум, но доказва липсата на глупост.

Коментар

Първоначално публикуван от prado Преглед на мнение
                Може и да видиш скоро, но като на Зенит няма да е по-сиромашката.
                Поздрави

Сори за спама
                Стискам палци, успех

Коментар

Оня ден заглеждах едно вдигнато на крик. Много истинско е това Джимни! Да ти е кеф да го тунинговаш и сега разбирам защо го правиш.
                  Поздрави и успех!

Коментар

радвам се че ви хъресва и най вече че ще има полза този проект
                    за бъдещи проекти на базата на джимни макар и по скромни да са то така се почва и после порасва.

днес довършвам дребни неща задните калници ги преправих сега са по свободни отпред не съм рязал докато не дойдат новите вежди.
                    за да монтитрам боди лифта иска да се удалжат 3 спирачни маркуча и на съеденитела при дизела е хидравличен не с кабел.освен това кормилният прът ще иска фланец който ми идва с боду лифта.оглеждам внимателно всичко и за такъв голям боду лифт иска една камара маркучи да се удължат няма да е лесно и за целта се приготвям предварително всичко да е в наличност.има една подробност този боду лифт е малко по различен от всички които съм видял до сега.няма да е на тази фирма

но ще изглежда така е като сложа 31 де но пък моя е по широк а и май още ще иска ако мога да го избегна ще е най добре.

ето този ще е и ще изработен от алумнин.за да вкарам един боду лифт 7.5см на едно джимни се иска да се вдигне купето много повече от 10 15см този с алуминиевите подложки има разрез който позволява да се мушне подложката без да надигам нечовешки.
                    проблема не е в надигането проблема е в окъсяването на доста неща
                    които нямат мегдан за такова надигане.
                    поздрави

Коментар

С този голям боди-лифт няма ли да е опасно при страничните наклони ?

Коментар

ами да ако не се разшерят мостовете си е лудост а и аз съм максимално олекотен все пак тежеста основната тежест мотор мостове скорости раздатка си са на същото ниво.
                        много е относително за каво се прави машината за траял при мен
                        ще бъде наложително да се вземат мерки.
                        по горе по темата има едно френско с големи гуми 37 без боду лифт и само с 5см кит това е само с помоща на широките мостове може би е едно от най правилните решения които съм виждал на джимни.
                        поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
                          ами да ако не се разшерят мостовете си е лудост а и аз съм максимално олекотен все пак тежеста основната тежест мотор мостове скорости раздатка си са на същото ниво.
                          много е относително за каво се прави машината за траял при мен
                          ще бъде наложително да се вземат мерки.
                          по горе по темата има едно френско с големи гуми 37 без боду лифт и само с 5см кит това е само с помоща на широките мостове може би е едно от най правилните решения които съм виждал на джимни.
                          поздрави
                          Започвам да се замислям да сменям Витарата за Джимни, има ли желаещи за бартер

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                            Започвам да се замислям да сменям Витарата за Джимни, има ли желаещи за бартер
                            твърдо не една витара не е лоша стока стига се пипне където е боли.
                            при мен е малко на инат знам кое е по доброто знам виждам машини които наистина ми хъресват но аз си имам джимни и ми е кеф да си правя джимнито не примерно вранглера.тук в този форум съм пускал мой филми на атомни витари с патрулски мостове това което видяха очитеми не бих го заменил с лека ръка тук става въпрос за много €€€
                            едно е ясно всяка жабка си знае гьола.
                            поздрави

Коментар

още не е сложен боду лифта но поне горе доло знам как ще изглежда с новите вежди

поздрави

Коментар

доста работа си отворих с тези вежди.отказвам се от боди лифта за момента веждите нямат мегдан за още разширяване на мостовете
                                тук е така.джипа се подготвя за цялостно боядисване има доста места с ръжда запуших дупките на корите с кит и се отказах на бързо сега ги заварявам бавно но славно много гадна тънка ламаринка от кока кола си имам е бати ужаса.а и за малко да елиминирам задната гума от капака.все пак ако направя един ден добра броня на която де е стойката да но за сега не ми е по силите а и легализация не искам
                                да правя никога повече.
                                на първите снимки Иво ми даде и електроклапаните за независимите предни спирачки задните са за сега с жила.тези джаджи ще ги мъдря
                                по нататък.сега ще си боядисвам аз сам джипа и ми е доста напеченко много неща не са ми ама хич ясни.

поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X