Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз с Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз с Витара

Коле, аз компютър нямам. 89 година, карбуратор, 1.6 , 75 катъра.. Демек дръгел..

Коментар

Опа...

В такъв случай не знам. Ама пак би трябвало да има някаква регулация на мощността на двигателя спрямо натоварването.
      Не съм много в час, не мога да дам компетентно мнение.
      Нека знаещите да кажат.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Коле ти нищо не каза за проблема ми с шнорхела...

Коментар

Щото не знам какво да кажа. Двигателите и храненето им са сериозна тема, и следва да бъдат дискутирани от знаещи хора.
          Аз докато си настройвах газовата уредба на форд-нисана му скапах двигателя.

Ако искаш да дойда да настроя и твоята уредба
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ела да пием по една ракия, имам от на дедо ти Коко парцуцата.. Друг ще се мъчи с газта..

Коментар

Относно оборотите,разгледай снимките и ще се ориентираш от къде се регулират оборотите при включен консуматор на ток.http://www.offroad-bulgaria.com/show...EC%E0%F2%EE%F0

Коментар

Първоначално публикуван от Ruse Преглед на мнение
                Относно оборотите,разгледай снимките и ще се ориентираш от къде се регулират оборотите при включен консуматор на ток.http://www.offroad-bulgaria.com/show...EC%E0%F2%EE%F0
                Много ти благодаря! Не съм пробвал още нищо, щото нямам време, но идната седмица ще се пробвам..

Коментар

Какво стана, намери ли решение за проблема с шнорхела?
                  Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                  Mercedes w212 E350 4matic
                  Ducati Monster 600
                  O888795575

Коментар

Забравил съм да спомена, или съм писал в друга тема.. Щуцер между изпарителя и филтърната кутия е решението и настройка на газовата уредба след това при истински майстор.. Това беше решението при мен.. другите варианти с гъба, рязана бутилка или свиване на маркуча отпаднаха малко след като ми дойдоха на ум.. Успех на колегите, които имат такъв проблем..

Коментар

Направи и някоя снимка, да гледаме и ние как става номера на китайката.
                      Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                      Mercedes w212 E350 4matic
                      Ducati Monster 600
                      O888795575

Коментар

Няма проблеми, ако не утре, то тия дни, щото съм и малко зает, като цяло: гумен маркуч, дебелостенен, с вътрешен отвор 10мм, същите такива две тръбички, едната, от които се вкарва във филтърната кутия, но мината през шмергел или флекс диагонално, за да взима въздуха, а не да минава покрай нея.. другата - пробиба се дупка в средата на изпарителя и се заваря там.. Другите отвори на изпарителя се заваряват също.. И така.. Със сигурност има и по-добро решение, но не ми е ясно за момента.. А като направя снимки ще се изясни на цяло.. Дано съм помогнал.

Коментар

Общо взето ето така:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0148(2).jpg
Прегледи:1
Размер:122.4 КБ
ID:5463997Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0149(2).jpg
Размер:148.3 КБ
ID:5463998Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0150(2).jpg
Размер:129.1 КБ
ID:5463999

Коментар

Мнения за шарката? Как ще се справя с калта и ще може ли да се самопочиства от калта?
                            Нека оставим на страна, че е регенерат и тежи.. Просто шарката да изкоментираме, че се двоумя между тези, кугар и кайман..
                            http://tyresdirectuk.co.uk/shop/prod...name=&id=31355

Коментар

Кугара и каймана са по -добрия избор за калта,още по-добре -тракторката .Друг е въпроса в ширината,а и сигурно скоро ще опознаеш устройството на някои възли
                              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Шарката е подобна на Супер Суомпър. Като гледам снимки в нета американците доста я карат

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X