Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз с Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз с Витара

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
    ама главата ми пуши понякога и трудно мисля..
    Айде в събота и неделя на Нова Черна.
    Гарантирано лекува всяко главопушене, и после си като нов!
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ако искаш да си пазиш предните амортисьори, ги дублирай. Ефекта е голям!!!!
      TT-Tuning Team
      АСК Добрич

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Айде в събота и неделя на Нова Черна.
        Гарантирано лекува всяко главопушене, и после си като нов!
        Не мога Коле..Банкетен месец е има работа, ще релаксирам със снимки и видео.. Дано има онбоард камери.. Там е истината..
        Първоначално публикуван от Деян Давидов Преглед на мнение
        Ако искаш да си пазиш предните амортисьори, ги дублирай. Ефекта е голям!!!!
        Виж, даде ми много сериозна тема за размисъл.. Мерси!

Коментар

Давидов, там по толбухинско сте ралиджии, та два амотрисьора отговарят на виждането за пазене, ако се кара скоростно.
          При сериозен офф няма значение с колко амортисьора е на колело. Макферсъна се прецаква най-вече от страничните усилия които понася мъчейки се да удържи наклона на шенкела при сериозно джаскане.

Друсането е допълнителна екстра

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Давидов, там по толбухинско сте ралиджии, та два амотрисьора отговарят на виждането за пазене, ако се кара скоростно.
            При сериозен офф няма значение с колко амортисьора е на колело. Макферсъна се прецаква най-вече от страничните усилия които понася мъчейки се да удържи наклона на шенкела при сериозно джаскане.

Друсането е допълнителна екстра
            И рали рейда е сериозен офроуд
            Последно време карам из горите и намирам смисъл да бъдат дублирани. Возих се в друга Витара която не е дублирана и на по-големи неравности доста "бие" предницата. Въпрос на усещане.
            TT-Tuning Team
            АСК Добрич

Коментар

Да, по отношение на натоварване на машината си е сериозна работа, няма спор.
              Но за разчекване от единия край до другия, за странични усилия и други горски експлоатации вторият амортисьор не виждам с какво ще помогне. При сериозния терен(нека да го наречем така) няма толкова работа на маслото и клапаните вътре, отколкото усилието да задържи шенкела в правилния ъгъл.
              А втория амортисьор помага именно при интензивно и бързо движение на окачването-каквото е при скоростното каране по неравен път.

Относно усещането-също няма спор. То си е като гъза и вкуса-всеки си го има свое, та на когото както му харесва.

Коментар

Такааа.. Предния диференциал замина.. Свалихме го, но видимо нищо няма строшено.. Нещо по-навътре е издало багажа, но моите хора не разбират чак до там..Чува се яко стържене а няма натрошени зъби.. Явно някой лагер е заминал..
                Поръчал съм си друг за сега.. А ако някой му потрябва чаркалъци от тоя, да казва..

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0338.jpg
Прегледи:1
Размер:136.6 КБ
ID:5494858Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0339.jpg
Размер:46.5 КБ
ID:5494859

Ей това нещо, което съм посочил със стрелката, има луфт и колелата вътре престъргват..

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0340.jpg
Размер:78.7 КБ
ID:5494860Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0341.jpg
Размер:120.6 КБ
ID:5494861
                Последно редактирано от Десислав Добрев; 21-06-13, 11:08.

Коментар

По това трябва да има зъби, може и да са от вътрешната страна, вероятно всичко в правсето е смляно . Тази част лесно ще я намериш за малко пари , но трудно се сменя и смяната и в сервиз струва повече от цял мост .
                  0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Интересното е, че няма и грам стружка в маслото.. Нещо някой лагер да е духнал супата?

Коментар

Мисля че там няма търкалящи лагери и да има смяната е както писах по-горе, заслужава си само еко не плащаш за труд.
                      Между другото в гаража се спъвам в един мост, който е на един приятел, ако не намериш мога да го питам за цена .
                      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Да питам.. Колко масло събира, в литри, предния диференциал?

Коментар

Количеството е 1 литър.
                          TT-Tuning Team
                          АСК Добрич

Коментар

Ясно.. Да не се чудя, защо има петна от масло където спра.. Остава да изтече около 500мл.. Подлизва от семеринга.. Има ли вариант това голямо количество да направи беля?

Коментар

То ще изтече и тогава...... да не търсиш пак диференциал. Сменяй го семеринга, ако не намериш из магазините имам 1-2 някъде в нас, вървят по бира
                              TT-Tuning Team
                              АСК Добрич

Коментар

Първоначално публикуван от Деян Давидов Преглед на мнение
                                То ще изтече и тогава...... да не търсиш пак диференциал. Сменяй го семеринга, ако не намериш из магазините имам 1-2 някъде в нас, вървят по бира
                                Той че ще се сменя е ясно, ама искам да видя след няколко дни, като си изхвърли ненужното количество, дали няма да спре.. Трудно ще разбера колко точно е изтекло, но много трудно идва моя ред в сервиза..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X