Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз с Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз с Витара

Първоначално публикуван от ethero Преглед на мнение
    Това за перката го потвърждавам че е така. Но аз влязох във водата неправилно... Перката сряза 3 от тръбичките на радиатора.

Я каква хубава снимка са ти направили за аватар, що си още с този

@Десо-след разградското състезание заповядай с витарата по нашия край. Хем тя да си припомни тукашните баири, хем да покараме заедно. Стига да съм здрав след състезанието де...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Я каква хубава снимка са ти направили за аватар, що си още с този

@Десо-след разградското състезание заповядай с витарата по нашия край. Хем тя да си припомни тукашните баири, хем да покараме заедно. Стига да съм здрав след състезанието де...
      Добре, Коле. Я виж пост номер 10 в темата ми
      Вива е ясновидец!

Коментар

Десо, ако още не си почнал да мажеш със силикона, потърси уплътнение от алуминиева дограма.
        То е с триъгълен профил, или клиновидно, един вид. Идеално става за обиране на луфта, и като се набие леко, става заводски красиво.
        Лошо го обясних, ама си представи гумата от перо на чистачка, само че на метър, и с равен гръб.

Коментар

Ей това е газене на вода с Витара! http://www.youtube.com/watch?feature...&v=6HsdnKJhFsk По-скоро плуване с Витара

Коментар

Накрая успя да удави горката Витарка.
            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от stefan stoev Преглед на мнение
              Ей това е газене на вода с Витара! http://www.youtube.com/watch?feature...&v=6HsdnKJhFsk По-скоро плуване с Витара
              Това го може само Кольо!

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                Това го може само Кольо!
                Не вярвам докато не видя

Коментар

Това го може само Кольо!

Това го не може , той е специализирал техниката ,,Таван/гуми ,минимум два пъти" демек двоен или троен аксел ,или казано по наше му :- Земя небе ,земя небе
                  Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Това го може само Кольо!
                    Стига бе, който ме познава главно от писаниците ми из форума ме има за някакъв супер офроудър. Пък то съм просто мераклия на да речем средно ниво. Колко по-сериозни карачи има от мен, колко хора с много по-голям опит... Допреди да открия форума нямах и понятие от джипове, а някакъв джип изобщо имам от 3-4 години.

Коментар

Аз ли съм парлапанин и съм взел витарата за танк или нитовете не са за тази работа?
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0084.jpg
Прегледи:1
Размер:95.4 КБ
ID:5448615Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0081.jpg
Прегледи:1
Размер:81.5 КБ
ID:5448617
                      Прикачени файлове

Коментар

Не са за там !!! И аз вече за втори път се пробвам с вантите и все съжалявам.Сега съм решил докато не сложа багажник на тавана да не ги поставям повече
                        YAMAHA RAPTOR 700R

Коментар

Първоначално публикуван от Петков(Sidekick) Преглед на мнение
                          Не са за там !!! И аз вече за втори път се пробвам с вантите и все съжалявам.Сега съм решил докато не сложа багажник на тавана да не ги поставям повече
                          Ами аз мислих от доста време да правя багажник, не точно, но с перспектива да стане багажник, евентуално по-нататък във времето, но съм последна дупка на кавала в сервиза, а пък и не мога да си седя на задника.. Кара ми се!!!

Коментар

Не обичам да казвам "нали ти казах", ама...

Коментар

Да, Коле.. За теб се сетих като видях произведението си, но по-добре въжето да падне , от колкото предното стъкло.. Спасяват тези въженца..

Коментар

Има една реклама по телевизиите за някакво лекарство. Питат един чичка как се оправя с киселините в стомаха, той вика-със сода. Вече 20 години действа. Онзи му се присмива, че "действа" ама вече 20 години...
                                Та и при теб така-той клона съборил въжето, следващия път пак ще го събори, третия път пак...
                                А не се замисляш дали клона който има сила да изтръгне нитовете няма да строши и стъклото, ако му въздейства със същата сила? Ще го строши, стой та гледай, ама не го е срещнал. Поради позицията на стъклото(колонката е много по-яка от вантата) клона няма как да го подпре ако е отстрани. Ама въженцето е само срещу клона, няма опората на яката колонка и пада в неравния бой.
                                Сега стана ли ти ясно защо вантите са повече за гъзария?
                                За да вършат работа трябва да са хванати отпред на булбара, а горе на клетката. Ама ти нямаш клетка. Време е да се замислиш за нея. Щом ти се кара... И друго-за да предпазват вантите от клони трябва да има оше две въжета по средата на колата. Ама тогава няма как да отваряш капака, та затова и ги няма.

Абе хвърли ги тез въжета, както сам видя-само бели правят.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X