Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз с Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз с Витара

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    И друго-за да предпазват вантите от клони трябва да има оше две въжета по средата на колата. Ама тогава няма как да отваряш капака, та затова и ги няма.

Абе хвърли ги тез въжета, както сам видя-само бели правят.
    Аз и с тези не мога да отварям капака..Пак пречат.. А за клетката, като за начало ще е само клетка за халогените, по-нататък за багажник, а още по-нататък на цялото купе..
    Сега мисля какъв дизел да вкарам под капака?? Търсят се и такива с повечко кончета..

Коментар

Няма добри дизели които да заслужават вниманието ни.
      Вече минах през тази питанка, поне този път ме послушай. Или прочети в моята тема какво съм питал и какво са ми отговорили.

Клетка не се прави на парчета. Или я правиш наведнъж, ама с ясна концепция и знание какво трябва да се получи и как да стане, или не я почвай. На така направената клетка може да накичваш каквото пожелаеш, ама и то ще остане по клоните.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ето един колега в правилната посока.Дизел
        П.п. А не като Колето с тая кашлица
        Uaz 469 2.4 D MB
        KTM 600 ROTAX
        Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
        Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9

Коментар

Няма добри дизели които да заслужават вниманието ни.
          Вече минах през тази питанка, поне този път ме послушай. Или прочети в моята тема какво съм питал и какво са ми отговорили.

Клетка не се прави на парчета. Или я правиш наведнъж, ама с ясна концепция и знание какво трябва да се получи и как да стане, или не я почвай. На така направената клетка може да накичваш каквото пожелаеш, ама и то ще остане по клоните.
          Ще се видим и ще ми дадеш чертежите на твоята..
          И ще ме повозиш малко..

Коментар

Десо , ако се повозиш в Кольовата ще се откажеш да правиш каквито и да е интервенции по твоята.Кольовата си е един вид мазохизъм Казах му го и на него де
            Така ,че карай си хубавата джипка и не прави извращения с нея .Доста можеш да постигнеш с нея в това и състояние
            RAV 4
            F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
              Десо , ако се повозиш в Кольовата ще се откажеш да правиш каквито и да е интервенции по твоята.Кольовата си е един вид мазохизъм Казах му го и на него де
              Така ,че карай си хубавата джипка и не прави извращения с нея .Доста можеш да постигнеш с нея в това и състояние
              ММмм, взета е за гърч, ще си го поеме, да не е ставала витара.. Кафеджийка била, но ще се трансформира в мръсница..Харесва ми как изглежда, но като се нагърчат ламарините още повече ми харесва.. Някакъв фетиш..
              Мама и ше ..

Коментар

Ако мислиш да я правиш като на Кольо , първо се повози в неговата.Не напразно е кръстена Франко - от Франкенщайн иде ако не знаеш де
                RAV 4
                F650GS

Коментар

Чичо Кольо ,пусни една снимка на твоята в сегашен вид , той Десо сам ще се откаже от возенето
                  Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                    Десо , ако се повозиш в Кольовата ще се откажеш да правиш каквито и да е интервенции по твоята.Кольовата си е един вид мазохизъм
                    Лигльо си ти, и гъзар... Истинските джипове друсат, дрънчат, мръсни са, карат се трудно и гъзарите ги гледат с отвращение...

Десо, не слушай какви ти ги плещят, той Румен е пиян, затова така говори.
                    Пък чертежи за клетката-нъц. Всичко се мери и реже на място, прихваща се леко, и ако не се открият дефекти-заварка.

@ Джимито-абсолютно актуални снимки има в темата за състезанието в Разград. Който иска-да гледа. Вярно-грозничка си е, ама там е чара на истинските джипове.
                    Както вече казах.

Коментар

... Истинските джипове друсат, дрънчат, мръсни са, карат се трудно ...
                      Всичко в тях трябва да е вързано щото ако го изтървеш , може да падне през някоя дупка в пода и да изчезне
                      Десо , ако наистина искаш да стане като Кольовата вземи първо се повози в нея.Като ти хареса ще направиш и твоята така , ако не оставяш я в този вариант
                      RAV 4
                      F650GS

Коментар

Вече дойде и моят ред в сервиза, до сега само ме гонеха, но нямаше никой днес и решихме да сложим най-накрая шнорхела.. Добре стана, здраво стана, сега остава да се газят рекички..
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0108(2).jpg
Прегледи:1
Размер:112.7 КБ
ID:5456093

Отделно свалих накъсаното въже на лебедката, нарязах го и си направих две въжета за дърпане, сега се търси 10мм въже, че това май тъничко идва..
                        Пристигна ми и ролката, дано обаче не се налага да влиза в действие, но за всеки случай..
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0107.jpg
Прегледи:1
Размер:82.4 КБ
ID:5456092

Коментар

10 мм въже не ти трябва. Оригинално тази лебедка е с 8,3. По магазините има 8 мм, тук е на цена 3 лева метъра. Като сложиш по-дебело въже-намаляваш дължината му, а тя си е важна. Вземи си 30 метра 8 мм, и си свиркай.

Стоманено въже за теглене не добре, колана е в пъти по-добро решение. А още по-добро е "правилното" въже.

Гледам шапката на шнорхела си я завъртял в "правилната" позока

Коментар

Въжето, което беше на лебедката беше 35 метра дълго, та мисля да си сложа 30 метра 10мм.. Ще го скъся с 5 метра.. За теглене имам колани(сивата чанта), но тези двете ги направих за всеки случай, ако потрябва допълнително дължина..
                            Шапката на шнорхела я обърнах нарочно така, заради клоните, докато не дойде отново моя ред в сервиза за да си направя стойката за халогените, където ще закача вантата..

Коментар

Десо ,стоманено въже за дърпане не е добрият избор.Даже и за буксир.
                              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Пак ти казвам-10 мм са прекалено много, не си заслужава. Слагай осмица, така ще можеш да събереш повече въже. Щом си имал 35 метра от 10 милиметровото, от по-тънкото ще събереш 45. Заслужава си. И няма да се скъса, достатъчно здраво е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X