Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз с Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз с Витара

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
    .........Нека оставим на страна, че е регенерат и тежи.......
    Според мен от там трябва да почнеш заради натоварването на предните карета които в последствие ще станат консуматив. В Смолян на една витара сложиха 31ци федима с шарката на кайман и положението беше повече от трагично през разходка предно каре в коша. Както казва Антон ще опознаеш някои възли по колата си. Според мен тази гума с тази шарка си е за по цивилно каране и няма място за сравнение с каймана. Проходимостта и само почистването при каймана са доста по добри но трябва и мотор за него. По последни измервания 235/75/15 Малатеста Кобра изтрита на около 70 % тежи около 25 килограма което си е доста според мен.
    „глупава глава на краката почивка не дава”

Коментар

Гума с джанта Малатеста Кугър 31-ца - 33 кг
      Гума с джанта Малатеста Кайман 32-ка - 40 кг

Направи своя избор,аз не посмях да сложа последната даже с целия мост и омеговия мотор !
      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Ще се ориентирам към Силвърстоун...

Коментар

Ако можеш ,открадни един комплект и за мен

Гледай по възможност да е по тясна,че Витарата е лека и не може да натисне широката гума добре !
          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Какъв размер ще ми препоръчаш?

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
              ...а и сигурно скоро ще опознаеш устройството на някои възли
              То ясно че следващата стъпка ще е цял мост отпред- влезе ли ти веднъж кал между зъбите, връщане назад няма!
              На сърбела майката му е чесането.
              Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Какъв размер ще ми препоръчаш?
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2013-05-01-1822.jpg
Прегледи:1
Размер:254.2 КБ
ID:5478522 35х10.5х16 не изглежда зле на мобила
                Сузуки Витара 1.6 М.И. - R.I.P. 1995-2016
                Мъжът е като хладилна чанта, ако го напълниш с бира, може да го носиш на всякъде.

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                  То ясно че следващата стъпка ще е цял мост отпред- влезе ли ти веднъж кал между зъбите, връщане назад няма!
                  Следващата стъпка сигурно ще е машина с як мотор..Натам отиват нещата..
                  Първоначално публикуван от bat-zdravko Преглед на мнение
                  35х10.5х16 не изглежда зле на мобила
                  Не та е срам!!!

Коментар

Следващата стъпка сигурно ще е машина с як мотор..Натам отиват нещата...
                    Случайно имаме един, ама е малко скъп
                    На сърбела майката му е чесането.
                    Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                      Случайно имаме един, ама е малко скъп
                      не е скъп той, кажи цена с лебедката и гумите, както си е в момента.

Коментар

Такаааа, дойдоха новите обувки най-накрая.. Silverstone MT 117 Sport 31/10.50/15.. Да са ми честити и да му мислят каретата..

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0318.jpg
Прегледи:2
Размер:102.2 КБ
ID:5488467Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0319.jpg
Прегледи:1
Размер:94.7 КБ
ID:5488468

Коментар

Честито,много по-добре от старите !Дай малко данни-височина ,тежест,$ ?
                          Повечето карат с другия модел,кога ще ги тестваме да видим как се държат?
                          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Честито Десо.
                            Шарката не е много агресивна, но имайки предвид, че витарата не е тежка-би трябвало да върви добре с тези гуми. Според мен са по-добри от кобрите, а аз с тях бях много доволен.
                            То ще се чуе де...

Наистина-дупе да им е здраво на каретата. А на теб джоба
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                              Честито,много по-добре от старите !Дай малко данни-височина ,тежест,$ ?
                              Повечето карат с другия модел,кога ще ги тестваме да видим как се държат?
                              Мерси високи са 75/76см, нямам къде да ги изтегля, но сякаш са по-тежки от вранглерите, с доставката ми седнаха 937.78 лв. Другия модел минаваха доста бюджета за съжаление, а регенерат нещо не исках, тя витарката и без това едвам диша..Може да си организираме разходка край Ямбол или Сливен ако има желаещи..
                              Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              Честито Десо.
                              Шарката не е много агресивна, но имайки предвид, че витарата не е тежка-би трябвало да върви добре с тези гуми. Според мен са по-добри от кобрите, а аз с тях бях много доволен.
                              То ще се чуе де...

Наистина-дупе да им е здраво на каретата. А на теб джоба
                              Мерси Коле, при първи тестове ще дам впечатления от гумите, а каретата ги намерих евтинки, ама дано не се чупят много де..

Коментар

Честито! Това е най-добрата гума. Пожелавам ти много кални и безаварийни километри.
                                ТЛК-120 Николай Колев
                                0898521295

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X