Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз с Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз с Витара

От кой от трите тече, ако е от към кардана има вероятност да има луфт в лагерите на пиньона ?
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
      От кой от трите тече, ако е от към кардана има вероятност да има луфт в лагерите на пиньона ?
      От към карето..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
        От към карето..
        Е няма да спре да тече докато не свърши всичкото. Провери и отдушника дали не е запушен, но семерината си е за смяна.
        На сърбела майката му е чесането.
        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Просто отвори горната пропка и да си изтече излишното. Ти как успя да налееш толкова много ?
          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
            Просто отвори горната пропка и да си изтече излишното. Ти как успя да налееш толкова много ?
            Така ще направя и после ще проверя дали продължава да тече..
            Ааа, не съм го наливал аз.. Двамата ни техници.. Нямам идея как са успели, бях в ресторанта по него време..

Коментар

Ето какво ми изскочи днес за 50 лева.. Изглежда здрава ламарината и е доста еластична.. От долната част е премазана за здравина.. Тук на снимките не е поставен окончателно, просто ей така.. Но и да го хвана с неговите планки, все ще стърчи много високо, като щайга на колело ..
              После ще му мисля как да монтирам халогенчетата.. Започват да се случват хубавите неща малко по малко..
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0462.jpg
Прегледи:2
Размер:118.6 КБ
ID:5517994Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0463.jpg
Прегледи:1
Размер:60.2 КБ
ID:5517995

Коментар

Екстра е, но може би малко височък? И аз се сдобих тия дни, само че моя е тип надлъжни рейки с оребрения между тях... и да му се не види е 5 пъти по-скъп ! За къса база е, но на моята (дълга) стои прилично... и е сравнително солиден.
                << Mitsubishi Pajero LongWB >>

Коментар

Мисля че е като моят:

Десо,на мен ми излезе на 5лв.
                  ТЛК-120 Николай Колев
                  0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
                    на мен ми излезе на 5лв.
                    И аз искам такъв
                    YAMAHA RAPTOR 700R

Коментар

Десооо, нали витарата щеше да е за як офроуд бе, кви са тез антени отгоре?
                      Вместо да си направиш една яка клетка-ти слагаш излишности.

И за к'во ти е багажник? На експедиции ли ще ходиш?
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Бат' Ники, тоя моя е от някъв Орел

Коле, стига с хард-а.. Разходките са ми достатъчно.. Не стигат парички за обслужване да го ева.. За Приморско махнах задните седалки и мястото не ми стигна, а и кандардисвам мойта да я карам някъде за седмица.. То ще има спирали, червила.. Излишни неща в случая, ама без тях няма да тръгне..

Коментар

Ако не минеш към харда-не те признавам за сериозен.

Разходките са хубаво нещо, ама за сериозните карачи са нещо като детската градина-да се усвоят основните умения за боравене с лъжицата и вилицата.
                          Идвай у харда, да станеш човек. Е, с витарата няма да стане де, ама мерак да имаш-машини бол.
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

A! Ти на Бакаджиците карал ли си?
                            Баш хард си е.. Ама няма да ми повярваш докато не вкусиш чернозема от коловозите..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                              A! Ти на Бакаджиците карал ли си?
                              Баш хард си е.. Ама няма да ми повярваш докато не вкусиш чернозема от коловозите..
                              Бакаджиците си е баш нормална разходка................е малко по тъй от нормалната де и то защото станаха по дълбоки коловозите.....иначе нищо хард няма.За съжаление се изгубиха истинските разходки из нашият край ,където се показваше и майсторско каране и здрави гащи.Да сме живи и здрави за напред.................Николай и Антон знаят...............и Иван Шидерски който се отказа по незнайни причини от оффроада къде сме карали и какви емоции е имало
                              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                                Бакаджиците си е баш нормална разходка................е малко по тъй от нормалната де и то защото станаха по дълбоки коловозите.....иначе нищо хард няма.
                                Не знам.. С предните гуми ми се виждаха хард.. С тези може и да ги прелитам, ама знае ли човек.. Чакам есенните дъждове и да започваме да се събираме пак на Бакаджиците за тестове и кеф!
                                Ще следя и Карнобатските разходки, нищо чудно да се включа, разбира се..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X