Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз с Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: И аз с Витара

Я пробвай да навъртиш волана до крайно ляво, после до крайно дясно и натисни спирачките. Във форума беше обсъждано, че при лифта се случвало нещо да опира в нещо и да избутва спирачните апарати и отделяло накладките от диска. Може и да иска и определено кълчене за да се получи. Първото натискане после било точно докато се приберат накладките към диска.

Коментар

Отвори си барабаните (заден мост) и си почисти и раздвижи механизма за самонатягане на на накладките , и после го регулирай така че да са максимално приближени до стената на барабана но не и да задържат ,а същевременно си разкарай и спирачните цилиндърчета .

пп Ако има лифт , и намали ходовете на завиване защото пружините опират при пълен ляв или десен в супорта (регулирай ги докато спрат да опират) и го остават доста отворен ,получава се следното :- Натискаш педала ,първия един два пъти потъва и после цял ден няма проблем докато не свиеш някъде пълен ляв или пълен десен. Другия вариант е ако на всяко спиране помпиш ,тогава имаш въздух в системата .Да ме извинят колегите но имал съм две коли едната е на 30 години другата на 16, и на двете годините на течността бяха равни на годините на колата ,като изключим някакви доливания при ремонт на на самата система .Туй със смяната на течността стана хит преди 4,5 години
      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение
        Я пробвай да навъртиш волана до крайно ляво, после до крайно дясно и натисни спирачките. Във форума беше обсъждано, че при лифта се случвало нещо да опира в нещо и да избутва спирачните апарати и отделяло накладките от диска. Може и да иска и определено кълчене за да се получи. Първото натискане после било точно докато се приберат накладките към диска.

Писали сме по едно и също време но колегата е бил по бърз

Коментар

На първо време натегни ръчната,ако не се оправи,следвай указанията на колегите.
          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
            На първо време натегни ръчната,ако не се оправи,следвай указанията на колегите.
            С този вариант само отлагаш ремонта за по нататък ,демек временно решение .

Коментар

Днес направих тази глупост. Глупост, защото са от много тънък метал и кофти захващане за купето.. Ужас като цяло, след време ще го махна и ще сложа истински багажник..
              Та идеята ми е да монтирам халогени.. Поръчани са, но ги нямат в наличност и съм в очакване..
              Ламарината е толкова мека, че се огъва.. За това разпробих с дрелката и сложих по един нит..
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0040.jpg
Прегледи:1
Размер:76.2 КБ
ID:5437990Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0041.jpg
Размер:82.9 КБ
ID:5437991Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0042.jpg
Размер:94.7 КБ
ID:5437992

Коментар

Няма ли поне да скъсиш гредата. Така мно'у грозно стърчи....
                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                  Няма ли поне да скъсиш гредата. Така мно'у грозно стърчи....
                  Виж, добра идея!
                  Отивам да режа!

Коментар

Десо,там където си закачил вантите няма ли да удрят клоните направо в стъклото.Виж на Феразата ми къде са закачени.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Фероза5.jpg
Размер:69.5 КБ
ID:5438051
                    DAIHATSU ФЕРОЗА 1.6 16V 0897968887

Коментар

Първоначално публикуван от божидар Преглед на мнение
                      Десо,там където си закачил вантите няма ли да удрят клоните направо в стъклото.Виж на Феразата ми къде са закачени.
                      Не съм ги закачал аз, но предпазват.. Суркат се по тавана..

Коментар

Десо, не се занимавай с глупости. Ако се каниш да караш витарата из гората-тези халогени са първото което ще падне в неравен бой.
                        Ако толкова ти трябва светлина-отпред до основните фарове, защитени от булбара.

Иначе на тавана има едно предимство-изглежда ноо яко
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Квот падне, падне.. Еб@л съм го.. Проба, грешка, поправка.. Коле утре отивай на Мадара 1..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                            Квот падне, падне.. Еб@л съм го.. Проба, грешка, поправка.. Коле утре отивай на Мадара 1..
                            Дали да не отида пръв....
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                              Дали да не отида пръв....
                              Ако толкова ти трябва ляв фар за витара-отивай.
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Ако толкова ти трябва ляв фар за витара-отивай.
                                Е... не ми трябва...
                                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X