Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз с Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз с Витара

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Абе За Стефан Стоев става въпрос бе, поста над моя...

На другия Стефан ако му зададеш такъв въпрос ще ти каже да си купиш УАЗ и да не се занимаваш с глупости

@ Петрофф-и аз съм завивал с три торбички делкото преди състезание, ама на Нова Черна пак се намокри. След няколко големи локви имаше обилно пара, а тя си прониква навсякъде... Конденз мамка му.
    Сетих се за един случай с конденз . Отиваме с колегата на мивка . С два еднакви УАЗа . И понеже сме страдали от влагата решаваме да извадим делкото . И на двата , и ги оставихме далече да не се намокрят. Запушихме дупките на привода хубаво и двигателите лъснаха. Кефим се ние че после няма да имаме проблеми , слагаме първо моето делко и запали от раз. Слагаме на другия УАЗ делкото и .........не иска да запали. Трябваше да го дърпам до службата и там вече успяхме да го запалим. От тогава двигател не мия. А иначе УАЗа не се плаши от дълбока вода стига отдолу на двигателя да стоят предпазните ламарини. Преди две години като си карах дървата реката беше много голяма , направо се качваше на предния капак при преминаване. Със затворени жалюзи я минах 12 пъти за деня и единственното което пострада беше релето за зареждане.
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
      Сетих се за един случай с конденз . Отиваме с колегата на мивка . С два еднакви УАЗа . И понеже сме страдали от влагата решаваме да извадим делкото . И на двата , и ги оставихме далече да не се намокрят. Запушихме дупките на привода хубаво и двигателите лъснаха. Кефим се ние че после няма да имаме проблеми , слагаме първо моето делко и запали от раз. Слагаме на другия УАЗ делкото и .........не иска да запали. Трябваше да го дърпам до службата и там вече успяхме да го запалим. От тогава двигател не мия. А иначе УАЗа не се плаши от дълбока вода стига отдолу на двигателя да стоят предпазните ламарини. Преди две години като си карах дървата реката беше много голяма , направо се качваше на предния капак при преминаване. Със затворени жалюзи я минах 12 пъти за деня и единственното което пострада беше релето за зареждане.
      Аз гледах някъде един руски клип как една Уазка(или такезарка) тегли през буйна река една Тойота ЛК200.Изкефих се яко.

Коментар

Моята и паля мотора и почвам да я пръскам с водоструйка (на запален мотор) ,а мотора си работи дори и не трепва ,нито съм я пръскал с спрейове нито съм и уплътнявал делкото ,16,8в карбуратор е .
        Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
          Моята и паля мотора и почвам да я пръскам с водоструйка (на запален мотор) ,а мотора си работи дори и не трепва ,нито съм я пръскал с спрейове нито съм и уплътнявал делкото ,16,8в карбуратор е .
          Явно дист. капачка ми е износена много вече, пък може и кабелите да не стават..
          Гледах цените на тези неща, около 50 лева излизат общо и ако сменя и свещите знам, че няма да има проблеми тогава, но много неща се събраха.. Шнорхели, халогени и пр.
          Всичко по реда си..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
            Явно дист. капачка ми е износена много вече, пък може и кабелите да не стават..
            Гледах цените на тези неща, около 50 лева излизат общо и ако сменя и свещите знам, че няма да има проблеми тогава, но много неща се събраха.. Шнорхели, халогени и пр.
            Всичко по реда си..
            До колкото си спомня ,моята има някаква гума между капачка/делко ,не знам дали дали всички го имат ,я огледай твоята.
            Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Оппа! Днес Иво(скорпиона) намина край Стралджа и ме уреди с уширители за калниците.. От 6 сантиметровите, идеално скриват гумите и вече няма да има кал по огледалата и стъклата, един вид по-бърза и лесна автомивка.. Мерси Иво!
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0053.jpg
Прегледи:1
Размер:83.8 КБ
ID:5443469

Коментар

Оппа! Днес Иво(скорпиона) намина край Стралджа и ме уреди с уширители за калниците.. От 6 сантиметровите, идеално скриват гумите и вече няма да има кал по огледалата и стъклата, един вид по-бърза и лесна автомивка.. Мерси Иво!
                [ATTACH=CONFIG]535107[/ATTACH]
                от къде мога да се снабдя и аз с едни такива, че като се върна от лов не и личи цвета
                на сушата и град помага

Коментар

Първоначално публикуван от robocop Преглед на мнение
                  от къде мога да се снабдя и аз с едни такива

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=64518
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Зависи от калта която газиш.Но предното стъкло се запазва със сигурност.
                    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

И от широчината на гумите.. Днес ги мерих моите, точно тези 6см ми ги скрива идеално.. Очаквам сериозен ефект, и дъжд, че калта изчезна нещо..

Коментар

И от широчината на гумите.. Днес ги мерих моите, точно тези 6см ми ги скрива идеално.. Очаквам сериозен ефект, и дъжд, че калта изчезна нещо..
                        Те и моите ги покриваха ,даже и стърчаха малко зад гумите.........

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                          Те и моите ги покриваха ,даже и стърчаха малко зад гумите.........
                          Не от вчера, предната разходка, пак на Бакаджиците, не можах да позная витарата, а тая, която ти показа е в много добро състояние..

Коментар

Естествено че помагат ушерителите.Само да не си мислиш че, ще се прибереш чистичък и да останеш разочарован.Тази от снимката е бившата ми......

Коментар

Уширителите са готови, направихме ги с нитове и две шайби, голямата от външната страна, малката от вътрешната.. Понеже калниците бяха доста криви, на места се получиха отвори, макар и 6 ръце да работиха..
                              Най-не ми харесва задния калник от страната на шофьора, но няма значение.. Сега остава само да се изпробват!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0057.jpg
Размер:63.1 КБ
ID:5444219Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0056.jpg
Размер:97.3 КБ
ID:5444218Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0054.jpg
Размер:124.7 КБ
ID:5444216Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0055.jpg
Размер:88.9 КБ
ID:5444217Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0058.jpg
Размер:141.6 КБ
ID:5444220

Коментар

Десо, ти на това ли викаш криви калници...

Браво, добре е станало. Дано да се задържат там по-дълго...
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X