Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-после и аз да се похваля TERRANO 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Най-после и аз да се похваля TERRANO 2

Ей го с новите гумета.

Снимки преди:

И сега:

Коментар

Промени му се визията на Тераното Сега ще чакаме да завали дъжд,да ги пробваме в калта
      Чакаме следващата стъпка-Крънските пружини,амовете от Патрол вече ги имаш и повдигане на задницата
      NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
      ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Браво, много по-добре изглежда Тераня

Коментар

Качи една снимка от момента в който я купи.

Коментар

Първоначално публикуван от niksanvn Преглед на мнение
            Качи една снимка от момента в който я купи.

Коментар

Остава и надигането да направиш и ще заприлича на дзВер...
              Усещаш ли промяна в потеглянето с мощността??
              NISSAN FOREVER
              -----------------------------------------------------------------------------
              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Да по-муден стана!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Бензина може и да е муден (не съм карал достатъчно за да преценя точно това), ама дори нормален дизел се кара точно като лека кола. А и си спира съвсем адекватно. Вчера карах 20 метра на жената на дедото корсата. Ми не става братче. Все едно съм седнал на улицата - имах чувството че и пешеходците ще ме сгазят.
                  Зависи от :бензина:моят Нисан си върви като лека кола,че и малко повече и спира повече от добре,въпреки гумите.Дамяне честито за гумите.Може заедно една разходка да направим,някъде около нас......

Коментар

Първоначално публикуван от Руди Преглед на мнение
                    Зависи от :бензина:моят Нисан си върви като лека кола,че и малко повече и спира повече от добре,въпреки гумите.Дамяне честито за гумите.Може заедно една разходка да направим,някъде около нас......
                    ако говориш за това което ти е в подписа неможе и дума да става за сравнение с 2.4-то още повече на дълга база

Коментар

Интересн факт!
                      Откакто сложих новите(стари) гуми започна леко да дърпа наляво. Не е толкова страшно, но не съм тръгнал на дълъг път затова. Бях при гумаджията и лично бях свидетел на баланса. Човека много си поигра и наистина машината залепи "000".
                      Когато ги копувах те бяха монтирани на джипа на собственика и по време на демонтажа ги маркирах и ги поставихме пак както досега са вървели.
                      Когато копувах предните си гуми пак имах същия проблем, но смених двете предни гуми и заспа. Дали да не пробвам пак да постъпя така? Нали затова ги маркирах за да нямам пак същия проблем, но явно нестава. Пак казвам до сега нямаше проблем с дърпане и затова набеждавам гумите. Ще пробвам да разменя задна с предна, но леви или десни? Май, ще е проба грешка.

Коментар

Ако ти се занимава то си има правило за размяната им.
                        Предна дясна отива отзад в ляво.
                        Предна лява отива отзад в дясно.
                        Задна лява отива отпред в ляво.
                        И задна дясна отпред в дясно.

Коментар

Размени двете предни. Това, дето Явор казва може на по-късен етап, като ги покараш няколко хиляди километра. Идеята е всичките да се износват равномерно и еднакво.

При тераното, ако предницата е в ред, обикновено размяната на предните две върши работа за да спре дърпането. ПОне при мен работи.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Размени двете предни. Това, дето Явор казва може на по-късен етап, като ги покараш няколко хиляди километра. Идеята е всичките да се износват равномерно и еднакво.

При тераното, ако предницата е в ред, обикновено размяната на предните две върши работа за да спре дърпането. ПОне при мен работи.
                            +10....и при мен работи
                            NISSAN FOREVER
                            -----------------------------------------------------------------------------
                            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

И аз имах същия проблем - дърпа с летните гуми на една страна.
                              След смяна на местата на предните гумета нещата се кротнаха.
                              Успех
                              Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
                              Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
                              Opel Campo 3,1 TD '99
                              Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

И при мен беше по същия начин. Дърпаше на дясно, след като и купих нови гуми , залепна!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X