Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-после и аз да се похваля TERRANO 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Най-после и аз да се похваля TERRANO 2

айде честито,с тея 31-ци вече ще има друга визия

Коментар

Лелеее с тия аспиринчета ли си бил досега.........айде да са ти честити новите гумЕта.

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
        Честито Дамяне. Какви размери са ?
        31/10.5/15

Рано рано тази сутрин ги монтирахме в 24 часов сервиз за гуми. Визията му се промени коренно. Много съм доволен и благодаря на продавача им(той си знае). Понеже беше тъмно неможах да го снимам, но скоро, ще кача снимки.
        Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Честито и много безаварийни!
          На стандартните/заводските/джанти ли ги монтира или...нещо малко по-изхвърлено??
          Очакваме снимки на джипа с новия му фейс...
          NISSAN FOREVER
          -----------------------------------------------------------------------------
          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Oще 10 см и ще стане висок колкото Патрола и Любо няма да се бъзика "Тераното високо колкото Патрола,ама щото е качено на тротоара"

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0114[1].jpg
Прегледи:1
Размер:59.2 КБ
ID:5416363
            NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
            ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Първоначално публикуван от GEORGI Y60 Преглед на мнение
              Oще 10 см и ще стане висок колкото Патрола и Любо няма да се бъзика "Тераното високо колкото Патрола,ама щото е качено на тротоара"

[ATTACH=CONFIG]502982[/ATTACH]
              Той Дамян се лъзна по наклона,и сега...очакваме само ускорение на скоростта...
              NISSAN FOREVER

Коментар

Той хубаво се е "хлъзнал" , но да не повлича други със себе си !

Коментар

Първоначално публикуван от niksanvn Преглед на мнение
                  Той хубаво се е "хлъзнал" , но да не повлича други със себе си !
                  Няма начин...покрай сухото гори и суровото...
                  NISSAN FOREVER

Коментар

Честиото за новите стари гуми.Дано да ти вършат добра работа.На асфалт след 80-90 почват малко да шумят.
                    0885022939 Недрет

Коментар

Човек като чете колко неща трябва да се правят и надграждат и да му се отще да си купи джиБ
                      Задължително ли е да се слага цял мост, както казвате. Не става ли, ако джипа ще се кара предимно на асвалт и чат пат по излети на нормален почти не офф, а полянки, кални пътечки и т.н., да си е както е излязъл от завода. Стига разбира се всичко да си му е наред-тампони, мампони и окачването като цяло.
                      В една тема чета, че бил нормален за поддръжка, а в друга, че се давали хиляди левове за не знам какво си. То е ясно, че ако ще надграждаш струва пари, но аз говоря за екземпляр, който ще се кара 99% в града - мисля на такъв и заводското си му стига, а и няма как да е иначе.
                      Някой ще каже "пък тогава защо ти е джиБ".................ами защото искам да съм нависоко, да не се притеснявам зимата, да мога да паркирам по-високи бордюри и когато имам желания, да изора някоя и друга полянка или нормален черен път-не повече.
                      Вчера гледах един комшия младо момче са му взели за 5 бона егати Терано, 2.7 дизел, 1999 г. с 5 врати, регистриран в БГ, т.е. не нов внос. Перфектен, гледан е където трябва, а и баща му е разбирач, кара Навара на 3 или 4 години. Гледахме го, радвахме му се, и така. Та който каквото ще да говори, намират се такива коли за такива пари, което и мен ме учуди, като гледам на какви екземпляри, какви пари им търсят-имам предвид други марки и модели, доста надолу от Нисан.
                      От четене тук по темите, се очертават няколко варианта за мен, за избор - ТЛК дизел, МП 2.8 Д или Терано дизел. Т.е. казано по друг начин, здрави машини, но да си имат и градската возия.
                      Но както газах по-горе, Тераното което гледахме ми хареса и се чудя как до сега не съм взимал под внимание и този автомобил.
                      SUV

Коментар

Гледам си от София. Терано за града си е ненормална работа. Мудност при тръгване лашкане при спиране. Може би да, но да е къса база и чипнат като на Спарки иначе не. То ако искаш да си нависоко и CR-V ти върши работа, а и с едни 140-50 коня...
                        Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Ми ЦРВ-ето казват е доста приятна кола, ама на мен ми прилича по-скоро на Ауди алроуд, от колкото дори на паркетник, имам предвид височината. Може би е зрителна измама, но така я чувствам. Друго е МП или ТЛК например, които са другите два варианта, освен Тераното, към които съм се насочил. Та сега се озъртам по темите, кое и как е, защото 20 г. от както карам автомобил, общо взето съм само по сипването на гориво и смяната на елементарни неща. То пък и за късмет все съм попадал на коли, на които не се е налагало нито един сериозен ремонт.
                          Може за някои да е смешно, но като чета тук, май дори не знам как се кара с двата лоста 4х4, т.е. кога да се превключи това или онова, при каква скорост и т.н., за да не се счупело нещо. Защото очевидно има такива проблеми, до колкото прочетох.
                          SUV

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
                            Гледам си от София. Терано за града си е ненормална работа. Мудност при тръгване лашкане при спиране. Може би да, но да е къса база и чипнат като на Спарки иначе не. То ако искаш да си нависоко и CR-V ти върши работа, а и с едни 140-50 коня...
                            Бензина може и да е муден (не съм карал достатъчно за да преценя точно това), ама дори нормален дизел се кара точно като лека кола. А и си спира съвсем адекватно. Вчера карах 20 метра на жената на дедото корсата. Ми не става братче. Все едно съм седнал на улицата - имах чувството че и пешеходците ще ме сгазят.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                              Бензина може и да е муден (не съм карал достатъчно за да преценя точно това), ама дори нормален дизел се кара точно като лека кола. А и си спира съвсем адекватно. Вчера карах 20 метра на жената на дедото корсата. Ми не става братче. Все едно съм седнал на улицата - имах чувството че и пешеходците ще ме сгазят.
                              Абе зависи си от леката кола. Та, муден е и се лашка, вервай ми
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Да, сравнявайки с алфата - сигурно. Сравнявайки със среднностатистическа малолитражка - все тая.
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X