Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми с въздушното окачване на Range Rover Р 38

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проблем с въздушното окачване на РР П38А

Естествено,че когато губи въздух от клапанния блок може(не само може,а и съм го изпитвал) да се вдигне по време на покой.
    Колега Altihead възможно ли е да не сте сетнал прозорците и люка както трябва?
    П.С. Това за четенето между редовете в пост 38 си го пускам покрай ушите?
    В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

И друг път съм ги сетвал и прозорците и люка неискат да работят само от моита страна работи автоматичното. Мисля че ако не са сетнати ще изписва на дисплея.

Коментар

След откачане на акумолатора прозорците трябва да се обучат. Ако искаш да ти обясня тел0888519782 ,че е много дълго.

Коментар

Първоначално публикуван от gogomax Преглед на мнение
          След откачане на акумолатора прозорците трябва да се обучат. Ако искаш да ти обясня тел0888519782 ,че е много дълго.
          Точно това е обяснявано и не е необходимо друг отново да го прави.... просто трябва да се работи с търсачката, а това е писано поне 10 пъти. Ето последния за който се сещам...
          LZ1PER

Коментар

Искам да кажа, че това което колега ALTIDEAD е написъл за чистачките и тяхната работа беше упоменато някъде по литературите,
            че е почти сигурен признак за проблем в ВеСМ-а.
            Поне по спомен май в RAVE-то беше. А най-вероятно от там му идват и
            проблемите с другите работи люк, прозорци и т.н.
            При мен след пипане на BeCM-a в Дару, първо колата не искаше да пали, после после влезе в супер лок, след това ги нямаше нито прозорците
            нито люка и за финал изчезнаха всики токове.
            След "лекуване" отново от тяхна страна, се оказа че се е прецакал и температурния датчик за водата,
            които е на таблото и след изминаването на 2-3 км започваше да показва, че двигателя е прегрял.
            За капак след смяната на датчика и отново пипане на ВеСМ-а, сега държи двигателя студен и стрелката не иска да излезе от синята зона
            и харчи като бетонобъкачка.
            Та съветът ми е отиди на го проверят за всеки случей.
            "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Както написах в по горен в пост-въпрос на обучение(няма връзка и не може да си загуби настройките с разкачане на акумулатора).Прилагам и снимчица на страницата с настройките на BeCMа(функцията за стъклата съм я оградил)

Коментар

Първоначално публикуван от mumbler Преглед на мнение
                Както написах в по горен в пост-въпрос на обучение(няма връзка и не може да си загуби настройките с разкачане на акумулатора).Прилагам и снимчица на страницата с настройките на BeCMа(функцията за стъклата съм я оградил)
                Смяна на езика от италянски на английски достатачна причина ли е ? да откаже всичко

Коментар

НЕ

Коментар

Привет,
                    зная че поста ми е Офф, но на картинката горе видях, че има и speed limit, възможно ли е при мен да е чекнато 120 и за това да не мога да вдигна повече, просто не иска да вдигне и километър отгоре, без значение по нанагорнище или надолу..
                    [COLOR=#01b4f8][B][URL="http://forum-lines.ru/"][IMG]http://forum-lines.ru/rez/ab42532.gif[/IMG][/URL]
                    [/B][/COLOR][IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/picture.php?albumid=469&pictureid=6937[/IMG][COLOR=#01b4f8][B][FONT=Tahoma][COLOR=Navy]
                    Land Rover Range Rover 2.5 TDS - 95'[/COLOR][/FONT]
                    [/B][/COLOR]

Коментар

Колега mumbler, кажи в кой град се намираш и извършваш ли услуги по настройка на BECM-a, защото аз например желая някои промени по настройките си (DRL, звук на алармата и др.). Ако отговора е "да", моля остави телефон (виждал съм го в друга тема) или друг начин за контакт.

Мерси

Коментар

Първоначално публикуван от emollient Преглед на мнение
                        Привет,
                        зная че поста ми е Офф, но на картинката горе видях, че има и speed limit, възможно ли е при мен да е чекнато 120 и за това да не мога да вдигна повече, просто не иска да вдигне и километър отгоре, без значение по нанагорнище или надолу..
                        speed limit-а не ограничава скоростта,а алармира когато се надвиши зададената.Така че проблема е другаде.
                        В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
                          speed limit-а не ограничава скоростта,а алармира когато се надвиши зададената.Така че проблема е другаде.
                          Абсолютно точно обяснение.Ето какво пише в хелпа- "Speed limit: This function changes the maximum limit between 100 or 120 at which the over speed warning function built in to the trip computer may be set."
                          Относно контакта с мен-живея в София и според мен чуване по телефона е най добрия вариант.Номера няма да го пиша тук защото ще стане много комерсиално който иска ще му го изпратя на Л.С.

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
                            Абсолютно точно обяснение.
                            Благодаря ви, ще го диря, но ще по-нататък.. първо да и закрепя другите неща..
                            [COLOR=#01b4f8][B][URL="http://forum-lines.ru/"][IMG]http://forum-lines.ru/rez/ab42532.gif[/IMG][/URL]
                            [/B][/COLOR][IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/picture.php?albumid=469&pictureid=6937[/IMG][COLOR=#01b4f8][B][FONT=Tahoma][COLOR=Navy]
                            Land Rover Range Rover 2.5 TDS - 95'[/COLOR][/FONT]
                            [/B][/COLOR]

Коментар

• Моля за съвет относно въздушното окачване РР п38

Здравейте колеги, нов съм в този форум, но съм прочел повечето публикации. При мен се случва следния проблем - след като ускоря рязко РР започва да се вдига на наи-горно положение на възглавниците(понякога го прави),а после като го върна с копчето в нормално положение няма проблеми до следваштия път. Да поясня, че съм сменил и 4 възглавници и комплекта гумички на клапанния блок, компресора работи добре(проверен в МФ). Извинете ако съм обидил някого но точно този проблем не го видях никъде. Благодаря предварително.
                              Последно редактирано от zzlatev; 26-01-09, 19:03.
                              Големите мъже си играят с големи играчки

Коментар

• До: Моля за съвет относно въздушното окачване РР п38

Колеги на никои ли не му се случвало такожа нешто ,заштото в МФ(Варна) ми казаха че по електрониката на ЕАС нямало проблем. Аз си мисля че може би е някои от височинните датчици,но как да разбер аз като в МФ (Варна) не можаха .Моля ако имате предложения споделете.

П.С. Забравих да спомена че съм от Шумен,а тук сме обречени от към информация и специализирани сервизи ,а да не говори че като чуят за РР вдигат ръце.
                                Големите мъже си играят с големи играчки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X