Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми с въздушното окачване на Range Rover Р 38

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Моля за съвет относно въздушното окачване РР п38

Интересен проблем(не съм го срещал досега).Да уточним някои детайли:
    1.Като ускориш рязко-най горната лампичка започва да мига,мига и след това спира и джипа остава в най високо положение или ?
    2.Опитай дали работи автоматичния режим-най горно положение(ти го задаваш с копчето),ускоряваш и гледаш дали сам ще превключи на нормално ниво
    3.Инхибит суича ( ) в какво положение е-натиснат и свети,или си свети постоянно.Ако е наред(натиснат свети,не натиснат не свети) може да опиташ следното-с копчето задаваш нормална височина(втората отгоре/надолу) натискаш инхибит суича и по този начин изключваш автоматичния режим за нивелация(джипа остава в положението което си му задал)
    Утре си поиграй и пиши какво е станало.
    Последно редактирано от mumbler; 27-01-09, 19:53.

Коментар

Здравей провери си динамото колко зарежда, защото на мен като ми зареждаше по малко и ми го качваше най-горе, а после като спря напълно да зарежда ми блокира цялата система, почнаха да ми излизат най различни грешки-на кутията(афтомат), АБС, ТК, километража и обортомера взеха да полудяват и нивомата блокира напълно.

Коментар

Относно автоматичния режим-проверен-паботи,копчето за задаване на определените нива -работи,абе всичко работи ,слиза си на магистрала после си се качва сам,като е на офроуд и като вдигна 60км си слиза на нормално - направо шах.А пролема се получава и при двата пежима(ръчен и автоматичен),относно светлинната индиказия когато започне да го прави започва да мига наи-горнаталампичка и така доста време, но аз веднага го контрирам с копчето исе оправя. Получева се когато го резна ряско и предницата се по-исправи,та затова питам може ли да е от датчиците от пред а не ми изписва за грешки.

Динамото ште проверя утре -благодаря
        Големите мъже си играят с големи играчки

Коментар

Правил ли си смяна на езика в МФ ? смисал от италянски към английски или нещо подобно?

Коментар

Не ,мислех да го сменям (от италянски към английски),ама като чета в форума направо се отказах.Относно проблема за сега съм си поръчал кабел със софтуер от (ebey) и като дойде ще видим какво ще покаже.Ако има решение ще пиша.
            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 05-02-09, 12:46.

Коментар

При мен се появи този прблем няколко пъти(без да се е задълбочавало).Но след като вдигна скорост слиза на нормалната височина.Не мога да си го обясня с друго освен с недобре работещ клапанен блок,при все че и моя беше ремонтиран.
              В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Чудя се дали някой от датчиците не задържа в някое положение, и от там да обърква електрониката,ама как да го хвана като не го прави винаги.
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 12-02-09, 17:30.

Коментар

Здравейте най-после дойде софтуера и кабела за тестване и калибриране на EAS, но за жалост докато се опитвах да прочета текстовия файл нещо стана с компа ми и го повреди. Така че сега имам програмите но нямам информация как да ги използвам. Забравих да кажа че го поръчах от ebey,ако някой колега го ползва да драсне някой ред как да го използвам (защото до там до където прочетох ми се стори доста сложно обяснено) мерси.
                  Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 12-02-09, 17:30.

Коментар

поне кажи кой е софтуера де ... може и да го нямаме, ама пък google да го знае ...

има един безплатен софтуер на RSWSolutions и клипче на английски как да си калибрираш окачването с него - той кабела трябва да е същия ...
                    LR Disco II, Td5

Коментар

Първоначално публикуван от damyan_rm Преглед на мнение
                      поне кажи кой е софтуера де ... може и да го нямаме, ама пък google да го знае ...

има един безплатен софтуер на RSWSolutions и клипче на английски как да си калибрираш окачването с него - той кабела трябва да е същия ...
                      Софтуера и кабела са си същите.Просто има предприемчиви хора които правят кабела,записват програмата и я продават.Преди време ползвах програмата и мога да кажа че не е лоша(стига да не се очаква сериозна диагностика).На външния си хард намерих описание за направата на кабела(става и за Pocket PC).Работата с програмата не изисква кой знае какви умения,но без познаване на принципа на работа и устройството на системата за въздушното окачване на Р38-програмата е просто шаренийка.
                      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от mumbler Преглед на мнение
                        Софтуера и кабела са си същите.Просто има предприемчиви хора които правят кабела,записват програмата и я продават.Преди време ползвах програмата и мога да кажа че не е лоша(стига да не се очаква сериозна диагностика).На външния си хард намерих описание за направата на кабела(става и за Pocket PC).Работата с програмата не изисква кой знае какви умения,но без познаване на принципа на работа и устройството на системата за въздушното окачване на Р38-програмата е просто шаренийка.

Много благодаря колега,за прикачения файл.За съжаление този софтуер е доста елементарен (според един наш компютърен специалист,на когото имам пълно доверие) и не позволява да се осъществи връзка с EAS. Та сега ми остава да пробвам да сменя ,за проба,друг EAS,но незнам къде точно се намира ,така че ако можеш помагай с информация.
                        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 27-02-09, 16:28.

Коментар

Първоначално публикуван от pepo 75 Преглед на мнение
                          Много благодаря колега,за прикачения фаил.За съжаление този софтуер е доста елементарен(според един наш компютърен спезиалист,на когото имам пълно доверие) и не позволява да се осъществи връзка с EAS. Та сега ми остава да пробвам да сменя ,за проба,друг EAS,но незнам къде точно се намира ,така че ако можеш помадаи с инфо.
                          Съжалявам ама нищо не разбрах Как и с какво да помогна?

Коментар

Първоначално публикуван от mumbler Преглед на мнение
                            Съжалявам ама нищо не разбрах Как и с какво да помогна?
                            кажи къде се намира EAS (компютъра),защото тук има един РР на части, да пробвам с неговия. Да знам утре като отида да го свалям къде е. Благодаря предварително.
                            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 27-02-09, 16:29.

Коментар

Под шофьорската седалка.
                              В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
                                Под шофьорската седалка.
                                Благодаря ,а трябвали да се препрограмира (или нещо такова) при смяната.
                                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 27-02-09, 16:29.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X