Проблем с въздушното окачване на Range Rover
Po vreme na dvijenie vazdushnite vazglavnici na rovera spadnaha i shasito opria na tamponite (ne stava duma za magistralno karane) . Ne stava da se vdigne i s butona za prinuditelno vdigane. Godinata na proizvodstvo e 1996, dizelov dvigatel 2.5.
По време на движение въздушните възглавници на ровера спаднаха и шасито опря на тампоните (не става дума за магистрално каране) . Не става да се вдигне и с бутона за принудително вдигане. Годината на производство е 1996, дизелов двигател 2.5.
Забележка: Тук се пише на кирилица. Моля спазвайте правилата. Следващи публикации на латиница ще бъдат изтривани.
Po vreme na dvijenie vazdushnite vazglavnici na rovera spadnaha i shasito opria na tamponite (ne stava duma za magistralno karane) . Ne stava da se vdigne i s butona za prinuditelno vdigane. Godinata na proizvodstvo e 1996, dizelov dvigatel 2.5.
По време на движение въздушните възглавници на ровера спаднаха и шасито опря на тампоните (не става дума за магистрално каране) . Не става да се вдигне и с бутона за принудително вдигане. Годината на производство е 1996, дизелов двигател 2.5.
Забележка: Тук се пише на кирилица. Моля спазвайте правилата. Следващи публикации на латиница ще бъдат изтривани.
.Интересното в цялата ситуация беше,че дясната изглеждаше добре в сравнение с лявата,а след вдигането тя изпускаше повече,абе минало-заминало,дано не ми се налага да ги виждам тия скоро,че се изнервих.
Аз съм от Сливен записах си час при тях отидох да ми дигнат джипа и да ми сменят езика от италиянски на английски. След като си го взех установих че доста от екстрите ми вече не работеха и удоволствието от тях са вече в миналото. Спря да ми работи автоматичното дигане на прозорците,люка(дори сетнати), спря да ми работи алармата преди и чувах гласа вече не, спря да работи автоматичното дигане на прозорците когато заключвам с ключа , спря да работи чистачката(преди след натискане на бутончето за водата чистачката правееше 3-4 уборота преди да спре както и водата си варвеше колкото е нужно) в момента прави 1 оборот и спира. Почнаха и проблеми със нивомата. При нормално положение след като го спра някъде след 10 мин влизам в него и ми показва че е в най горно положение и трябва да слезе на нормал. след като слезе почва пак да се дига просто такъв отврат е
излишно губене на въздух. когато го карам имам чувството че в града сам ми се дига до наи високото ниво. Надявам се някои от колегите да помогне с някакви идей или да отивам и да ги замятам с голямата тояга, явно в БГ. това е начина
Коментар