Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хонда ЦРВ 1998г. 128 кс-голям разход на гориво,на газ ми харчи 19/100,моля за съвет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Хонда ЦРВ 1998г. 128 кс-голям разход на гориво,на газ ми харчи 19/100,моля за съв

Ся с новия мап и изпарител държи ли налягане?
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
    Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

• От: Хонда ЦРВ 1998г. 128 кс-голям разход на гориво,на газ ми харчи 19/100,моля за съв

Първоначално публикуван от zero Преглед на мнение
      Ся с новия мап и изпарител държи ли налягане?
      Уф,май аз нищо не разбирам.След 20-часов престой отвивайки болтчето на скобата изсъска.Ако трябва някой друг да я види,който знае точно какво налягане трябва да има.Разхода с новия изпарител не знам още как ще е.Тепърва ще засичам,ама ако пак има"слягане"на мембрани и т.н..........Ще пиша като имам новини(надявам се добри)

Коментар

Митак как изсъска? Както преди или по яко? До сега не си писал за изсъскване след 20 часов престой, което ме радва значи все пак вече държи някаква налягане.

Коментар

Първоначално публикуван от koko__2002 Преглед на мнение
          Митак как изсъска? Както преди или по яко? До сега не си писал за изсъскване след 20 часов престой, което ме радва значи все пак вече държи някаква налягане.
          Проверка с маркуча направих първо след около час престой(да видя как ще е).След 20-те часа не съм убеден,но може би беше малко,ама малко по-слабо.Позамислих се и от скромните ми познания по физика смятам,че след по-дълъг престой,поради промяна на температурата би могло да има и промяна в налягането-вие ще кажете дали е така.А със старите джаджи след 2-часов престой нямаше НИКОЙ.Определено има разлика според мен,ама.....Дори и току-що загасена там няма някакво"убийствено"налягане.

Коментар

ЕЕЕ не убийствено няма да има но трябва поне да изфъска като хората (да се чуе едно фъсссссссссс), но щом казваш, че преди след 2 часа е нямало никой а сега след 20 има значи на пръв прочит всичко до тук е ОК сега остана разхода да кажеш как е и да си отворим всички вкупом по една биричка

Коментар

ЕЕЕ не убийствено няма да има но трябва поне да изфъска като хората (да се чуе едно фъсссссссссс), но щом казваш, че преди след 2 часа е нямало никой а сега след 20 има значи на пръв прочит всичко до тук е ОК сега остана разхода да кажеш как е и да си отворим всички вкупом по една биричка
              Искам да понавъртя 150-200км и веднага ще докладвамВ крайна сметка колата си ме радва,така че ще си я карам,пък колкото изгориБлагодарен съм на всички Ви!
              П.С.Бирата е от мен!!!!!А ако хвана и малко сафрид пресен или заргани наесен.....

Коментар

Аиде бре Митак, даваи разхода че не мога да тръгна за морето заради тебе. Щом държи 20 часа потрон си, от там вече теч няма, а и там няма кои знае кво налягане едва 1 атм, та не очакваи да ти отвее бритона но както казах щом 20 часа го задържа всичко вече е на ред в тая част на газовата. Сигурен съм че сега ще е ок разхода, и не ми го сервираи в мили, пресметниго в литри на 100км да е по лесно смилаемо

Коментар

Аиде бре Митак, даваи разхода че не мога да тръгна за морето заради тебе. Щом държи 20 часа потрон си, от там вече теч няма, а и там няма кои знае кво налягане едва 1 атм, та не очакваи да ти отвее бритона но както казах щом 20 часа го задържа всичко вече е на ред в тая част на газовата. Сигурен съм че сега ще е ок разхода, и не ми го сервираи в мили, пресметниго в литри на 100км да е по лесно смилаемо
                  Все още нямам резултат-в смисъл по цял ден съм на работа и съм минал едва 30км,тъй като работя на 150метра от насКато я засека с точен доклад съм тук.А ти гледай да не се обадиш,като КОКО2002,ако си някъде около Бс.!!!!!!Имаш ЛС

Коментар

И да ти кажа че ще се обадя да те излъжа значи, виж ако съм в Бургас (които между другото ми е любимия морски град, като ергенчета ергенувахме там по Фрегатата, дискотека Елит, и кои още бяха, па що срещи под часовника съм имал , за малко да остана бургаски зет в краставицата ама се размина) та ако съм в Бургас да се обадя, но само ще минем от там пък, аз като набера 120 км с тая кола и не обичам никъде да спирам, право от точка А до точка Б кои пикал кои гладен да му мисли

Коментар

Фрегатата изгоря отдавна,Елит и"часовника"още действат,а за краставицата......М/у др.вече си е есен,ветрец,вълнички и т.н.Ама още става-ако не за друго,то за каране на ЦРВВеднага след новия мост на излизане от Бс към Созопол има камера-внимавай с 50-те км/ч
                      Забравих да спомена,че докато я пробвахме оня ден на лаптопа излизаше,че колата работи"в горна граница"(от ламбд сондата показания),което било заради автоматика-изисквал си по-вечко мощност ли що ли?!Иначе 90км/ч около 2400-2500оборота.

Коментар

Първоначално публикуван от mitkows Преглед на мнение
                        Фрегатата изгоря отдавна,Елит и"часовника"още действат,а за краставицата......М/у др.вече си е есен,ветрец,вълнички и т.н.Ама още става-ако не за друго,то за каране на ЦРВВеднага след новия мост на излизане от Бс към Созопол има камера-внимавай с 50-те км/ч
                        Забравих да спомена,че докато я пробвахме оня ден на лаптопа излизаше,че колата работи"в горна граница"(от ламбд сондата показания),което било заради автоматика-изисквал си по-вечко мощност ли що ли?!Иначе 90км/ч около 2400-2500оборота.
                        Първа засечка с новите чаркове:110км=13.9л.или 12.6/100!От тия километри 15-тина са градско,другите извън с 5 човека.Пак ми идва много,но надявам се да поулегне,а и се наложи да заредя на друга колонка-и от там може да дава разлика.Скоро пак ще пиша с нова засечка-ще гледам да е тази колонка

Коментар

Взел се да се вчовечваш от към разсход

Коментар

Взел се да се вчовечваш от към разсход
                            Малко от малко,ама не е каквото си трябва,или по-точно каквото ми се иска.

Коментар

Митак това 12,6/100 при каква скорост ти го даде? Защото аз със ръчни скорости при 90-100 ми дава около 10 но колкото по нагоре се качва стрелката толкова и разхода отива на горе.

Коментар

Митак това 12,6/100 при каква скорост ти го даде? Защото аз със ръчни скорости при 90-100 ми дава около 10 но колкото по нагоре се качва стрелката толкова и разхода отива на горе.
                                Точно при тази скорост 90-100-Бс-Созопол и обратно+15км градско и малко по магистрала,но пълна кола.На тая засечка много не вярвам заради различната бензиностанция.Ще пиша отново като имам резултат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X