Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хонда ЦРВ 1998г. 128 кс-голям разход на гориво,на газ ми харчи 19/100,моля за съвет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Хонда ЦРВ 1998г. 128 кс-голям разход на гориво,на газ ми харчи 19/100,моля за съв

Аз зареждам само от Петрол небългарин и разхода е постоянен, около 12 в града, извънграда 10 до към 110 км/ч, като я понастъпя го качва. А иначе за вървенето и аз като Зеро миналия месец двама големи, един среде и един малък човек и съдържанието на почти всички гардероби вкъщи останах очарован, върви, набира, че и още иска.
    Honda CR-V, 2001 147 h.p.
    Citroen C4, 1.4 vti

Коментар

• От: Хонда ЦРВ 1998г. 128 кс-голям разход на гориво,на газ ми харчи 19/100,моля за съв

Първоначално публикуван от mitkows Преглед на мнение
      Е то какво ще излезе:от една страна хубаво-разхода ми е добър,от друга страна лошо-зареждам в Бсхаха!То затова и след зареждане в Ст.Загора ми даде 4 литра надолу с по-натоварена кола и климатик,както и на връщане от Варна!!!Ейййй,тоя"Най-Добър Град за Живеене"май,май ще ми разгони фамилийката по отношение на газтаА Иридийки сложих заради добрата цена-18лв парчето,че и японски от САЩ.Аааа,Zero,ако помниш темата с маслото от преди месец-два-карам си пълната синтетика(около 1800км)засега не го бута,ама ще видим нататъкА кафенцето ти-1.5 литра газ за една"топла чаша"Карай,"кефа цена няма"!!!Другата седмица тръгвам към Пампорово,а след това ще пообиколя(от 6-ти съм в отпуск),та ще има по ясни"газови резултати"
      Хубаво е,че и колегата си е оправил прекъсването,ама за радиатора кофти
      P.S.Съдейки по данните,дадени от колегите за каталожен бензинов разход,добавяйки поне 10% нагоре за газта,като че ли нещата си идват на мястото,особено и с бургаШките гЪзстанцииИскам още веднъж да благодаря на всички,които помагахте с каквото можахте.Безаварийни километри от мен!
      Градски, я сподели какъв ти е плана за зареждане поне до Пловдив, че аз миналата година по твоето време бях на Пампорово, обаче магистралата не беше пусната и дозареждах на Петолъчката. Ти сега с една бутилка ще стигнеш ли до първата бензиностанция на Чирпан?
      "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Първата на Чирпан е Лукоила и е на около 210км от изхода на Бургас. Ако имаш 23-4 литра в бутилката, караш със 100-110 и вятъра не е западен ще стигнеш Ако ли не що продухаш малко на бензин
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
        Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Първоначално публикуван от zero Преглед на мнение
          А на бензин как върви......., бях забравил, гати зверо, натоварен с багаж до тавана, двама големи и двама малки човека си вдина 160 кат отче наш ма повече не посмях. Попродухах и малко дюзите за 20 км докато стигната първата газ станция.
          Малко не в темата ама днес и на мен ми свърши газта на път за към работа. Обикновено сме 4 възрастни всяка сутрин на газ но днес като свърши бяхме само 2-ма ... наистина бях забравил както казва зеро къв самолет е тая бричка Направо се изкефих даже малко се позаяждах с колегите по пътя

Коментар

Първата на Чирпан е Лукоила и е на около 210км от изхода на Бургас. Ако имаш 23-4 литра в бутилката, караш със 100-110 и вятъра не е западен ще стигнеш Ако ли не що продухаш малко на бензин
            Мда и ако на Лукойла има газ, че може да е свършила както на петолъчката един ден ме изненадаха. След Лука имаше май една измислена не веригова бензиностанция и после една още по-измислена Австрийска маркова бензиностанция. Въпросът е дали ще издържи да кара със 100-110
            "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Първоначално публикуван от HONDAEXPLORER Преглед на мнение
              Градски, я сподели какъв ти е плана за зареждане поне до Пловдив, че аз миналата година по твоето време бях на Пампорово, обаче магистралата не беше пусната и дозареждах на Петолъчката. Ти сега с една бутилка ще стигнеш ли до първата бензиностанция на Чирпан?
              Плана е много прост-карам на газ,тя свършва и продължавам на бензинМисля,че с моя разход нямам никакъв шанс да стигна до първата газостанция(Чирпан).Иначе току що на точни 101км(или 92.7 мили)пак ми излезе 12.6.Това е с 20-тина градско и 80 извън.Я кажете посока Бс коя е последната бензиностанция,където може да се зареди.Какво мнение имате за газта с добавка на Петрол?
              Последно редактирано от mitkows; 06-09-13, 14:11.

Коментар

А ей тва вече е ново "20" ако приемем че разхода извън града ти е бил 10/100км. то излиза че разхода в града ти е бил 23л./100 което вече е притеснително освен ако не си карал само на до 2-ра. А ако приемем че разходът извън града ти е бил 9/100 става страшно. Мислил ли си си да се преместиш от центъра на Бургас в някое близко кипро селце.

Коментар

А ей тва вече е ново "20" ако приемем че разхода извън града ти е бил 10/100км. то излиза че разхода в града ти е бил 23л./100 което вече е притеснително освен ако не си карал само на до 2-ра. А ако приемем че разходът извън града ти е бил 9/100 става страшно. Мислил ли си си да се преместиш от центъра на Бургас в някое близко кипро селце.
                  Е,не схващам сметката по тоя начинПо-скоро 15 градско и 12 извън....така ми се струва де.Защо реши,че извън ми е 10?Втора засечка извън ми дава над 12......Смятам да я натъпча колкото вземе преди тръгване(на 11-ти),кротко каране и ако стигна чирпанската,ще се ухиляВ интерес на истината километрите ми градско са основно на излизане от града,а извънградското ми е до Банево и обратно няколко пъти-ти прецени,пътя го знаеш......Уф.....
                  P.S.Е,ако имаш интересна оферта за"къщичка с две лехи отпред,мога да се позамисля"

Коментар

Мда и ако на Лукойла има газ, че може да е свършила както на петолъчката един ден ме изненадаха. След Лука имаше май една измислена не веригова бензиностанция и после една още по-измислена Австрийска маркова бензиностанция. Въпросът е дали ще издържи да кара със 100-110
                    След лукоила на 2 км има ОМВ и чак след тва няква измислена

Коментар

След лукоила на 2 км има ОМВ и чак след тва няква измислена
                      Абе ще се понакефя малко на бензин,то е ясно

Коментар

Абе ,не знам на кой и колко голям му е разхода, ама може ли - баровци с "джиБки" , за 1-2 литра повече, опищяхте форума, ама и умирисахте всичко на ГАЗ .
                        Последно редактирано от emicha1; 08-09-13, 13:27.
                        / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Тва е от екологична гледна точка бре, за по малко парникови газове, да не си мислиш че щото за пари е работата

Коментар

Тва е от екологична гледна точка бре, за по малко парникови газове, да не си мислиш че щото за пари е работата
                            Здравейте,поздрави от Пампорово.Сутринта на тръгване дозаредих пълнаата си бутилка доколкото поеме,ама след изтракването на съчмата почти веднага спря да се пълни(взе едвам 2 лева и някакви стотинки).Стори ми се странно-би трябвало да изтрака на 80%,което е около 22литра.Както и да е-минах 190км със скорост м/у 85 и 115км,по-голямата част 95-100км/ч.Ако са 22 литра излиза около 11.5/100 пълна кола(жена,деца и БАГАААААЖ ДО ГОРЕ).До тук-добре.Зареждам на първия Лук и до изтракване на съчмата бутилката поема 25.4литра(целия и обем е 26,5 литра)-шаааах!Ако съм издухал 25.4 литра за 190 км.то разхода става 13.3.Пак шах.След Пловдив си карам към Асеновград посока Смолян,стигам Чепеларе(говорим за сравнително планинско каране),нивомера едвам към Чепеларе слезе с 1 лампичка,спирам пак на Лук и за 102км(равнинен терен наполовина,другата половина в планината) до изтракване зареждам 7.44литра-е сега вече е МАТ!Хич не ми е ясно какво става с тая моя бутилка и тия бензинджийници,ама нещо не е как си требе.Реално за 292 км съм изразходил 33литра. Иначе-голям кеф ми прави тая кола(да не говорим на бензин как е)
                            До връщането ми в Бс,ще мина поне още 750-800км,събирам бележките и накрая ще видим как е разхода

Коментар

Аз кат ти разправям че с тракане не стааа

Коментар

Аз кат ти разправям че с тракане не стааа
                                Абе не става,не става,ама чак толкова.....Не може веднъж190 км с пълна бутилка(от Бс),после 7,44л.за 102км.Товва е почти ДВОЙНА разлика......

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X