От: Хонда ЦРВ 1998г. 128 кс-голям разход на гориво,на газ ми харчи 19/100,моля за съв
Колегата явно говори за ето това:
Колегата явно говори за ето това:
Джантите са с 4 болта.Интересното е,че резервната е лята джанта,а останалите 4 са железни
А за"сбърканото"е ясно,че е така,ама не ми е ясно какво точно ще излезе.Ако километража е в км,защо по GPS излиза приблизително в мили-т.е.60=91(което е близо но не точно до милята,ако я смятаме по 1.6)Ако е в мили,защо пише m/h,а не mph?Реално по-вече от 105-107((показание по тоя километраж)не може да вдигне,а това е около 170 км/ч.По-важно всъщност ми е дали показанието за скорост съответства на показанието за изминато разстояние и колко точно е това.
да не се окаже че някои си е правил свободни съчинения и от там ти идва "големия разсход" Засечи я за 10 км каква разлика в метри ще даде, да се не окажат километри само
Другото,което не ми се изясни е защо пише 180 на километража(такава скорост ....
И защо отдолу е"m/h".Последно-след като няма жило възможна ли е коректна настройка на скоростомера?В крайна сметка колко биха излезли 4 алуминиеви ЧИТАВИ джанти?Благодаря на всички Ви!

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар