От: Хонда ЦРВ 1998г. 128 кс-голям разход на гориво,на газ ми харчи 19/100,моля за съв
Ся с новия мап и изпарител държи ли налягане?
Ся с новия мап и изпарител държи ли налягане?

В крайна сметка колата си ме радва,така че ще си я карам,пък колкото изгори
Благодарен съм на всички Ви!
но както казах щом 20 часа го задържа всичко вече е на ред в тая част на газовата. Сигурен съм че сега ще е ок разхода, и не ми го сервираи в мили, пресметниго в литри на 100км да е по лесно смилаемо
но както казах щом 20 часа го задържа всичко вече е на ред в тая част на газовата. Сигурен съм че сега ще е ок разхода, и не ми го сервираи в мили, пресметниго в литри на 100км да е по лесно смилаемо 
Като я засека с точен доклад съм тук.А ти гледай да не се обадиш,като КОКО2002,ако си някъде около Бс.!!!!!!
Имаш ЛС
, за малко да остана бургаски зет в краставицата ама се размина) та ако съм в Бургас да се обадя, но само ще минем от там пък, аз като набера 120 км с тая кола и не обичам никъде да спирам, право от точка А до точка Б кои пикал кои гладен да му мисли
М/у др.вече си е есен,ветрец,вълнички и т.н.Ама още става-ако не за друго,то за каране на ЦРВ
Веднага след новия мост на излизане от Бс към Созопол има камера-внимавай с 50-те км/ч
М/у др.вече си е есен,ветрец,вълнички и т.н.Ама още става-ако не за друго,то за каране на ЦРВ
Веднага след новия мост на излизане от Бс към Созопол има камера-внимавай с 50-те км/ч

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар