От: Хонда ЦРВ 1998г. 128 кс-голям разход на гориво,на газ ми харчи 19/100,моля за съв
<br>
Така:Ако съм зарадвал някой със снимките-супер,но уви с въздушни възглавници"не мога да допълня шоуто)
Колегата е прав за тасовете,което пак ме навежда на мисълта защо резервната е лята,а другите железни(джанти)и дали това е проблем?Остава и проблема с километража-днес GPS ми даде 1миля=1350метра-УЖАС!!!Ще пробвам засечка на 10,50 и 100 мили-мисля,че ще даде разлика.Започвам да се чудя и на GPS-а колко може да му се вярва(аз съм с IGO
.Къде точно е позициониран датчика за километража?Май ще е най-разумно да потърся някакъв(ама не знам точно какъв-в смисъл може ли от европейска или......)и да"върна"японския километраж.Така вече и засечка на гориво може да се направи.В тоя ред на мисли аз вече нямам АБСОЛЮТНО НИКАКВА представа на какви км/мили е колата ми.Взех я на 74200,ама КАКВО???!!!Относно рамата-да с толкова символа ми е номера.Имам и същата табелка,която е на снимките на"джиджаното"CR-V JDM.Е,засега е това.Много съм впечатлен и благодарен на всички Ви.Страхотно е че има толкова много отзивчиви хондаджии
Първоначално публикуван от krasi-mir
Преглед на мнение

Коментар