От: Хонда ЦРВ 1998г. 128 кс-голям разход на гориво,на газ ми харчи 19/100,моля за съв
Зпочвам с разхода 7-8 бензин-говорим само за извънградско и 2 засечки-пълно-пълно(да се вижда бензина).След това сложих ГИ.По отношение на газстанциите-отначало зареждах на евтината на околовръстното в Бс-отказах се заради разхода.Пробвал съм"Лукойл",а последните няколко пъти на"Топливо"-в"Славейков"-много я хвалиха разни хора-казахстанска била.От всички зарядки 2 пъти само даде 10-11 смесено и то като е било на едни и същи колонки,но на различни бензиностанции.Имам предвид,че зареждах няколко пъти на околовръстното-веднъж даде около 10.5 смесен разход.Прехвърлих се на Топливо-веднъж даде 11.2 пак смесен.Всички други дават 16-17-подчертавам на еднакви колонки.Това ме навежда на мисълта,че"малкия разход" е един вид грешка.ГИ е поставян в"Славейков"зад ХТИ-то.И двамата газаджии,особено по-младия са много отзивчиви,обръщат достатъчно внимание,отговарят на въпроси и т.н.Преди мен заведох двама приятели Хюндай Акцент и Шевролет не знам какъв си(3400кубика)-хората са доволни.Май само аз съм каръка
Първоначално публикуван от HONDAEXPLORER
Преглед на мнение
да си напраиш сметка
Коментар