Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искане за горд BGN, излизане от оковите на валутния борд.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ей този чичко обяснява не лошо нещата и какво мазало е било и може да стане:

Никола Стоянов: Процедура по прекомерен дефицит е сериозен сигнал към пазарите и към инвеститорите

Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
      Спарки какво стана ? Нали нямаше проблеми ? Някой процент да скрием ? Румен Радев пак излезе прав . https://bntnews.bg/news/balgariya-vl...95764news.html
      Станьо, по времето на Асен Василев не бяхме в свръх дефицит. Знаем че откак свят светува, все твойте камилчета са преебаните и все някой друг им е виновен - и на Блян Рибенов, и на Орехчето все някой друг им беше виновен. Да видим тоя път какво ще фалират - държавата няма да е, щото вече започнаха да ги бият през ръцете. Аз изобилно количество пари по банки нямам, така че и това не ме вълнува.

При такава история от избранници, мен би ме било срам, ама ти явно се гордееш с "постиженията" им.

ПП: И да, аз нямам проблем. Вързал съм си гащите, та каквото и недоразумение да изберете, и него ще го преживея. Както винаги.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Спарки няма никакво значение кой какво е направил преди 30 години . Важно е какво направиха сега вашите . За един месец Румен Радев свърши това което вашите не свършиха за 10 години .

• Защо всички смятат, че Радев и Асен Василев не са от едно котило?

Коментар

• Първоначално публикуван от ezhko Преглед на мнение
        Защо всички смятат, че Радев и Асен Василев не са от едно котило?
        А защо трябва да смятаме нещо? Единия е доказан финансист, другия е доказано руски проект със ЗКПЧ за финансов министър. ТезИлтатът е предизвестен.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Погледни по нагоре снимките щото не си гласувал за тях . Важно е какво правят в момента не преди 30 + години .

• sparkybg
          sparkybg коментира
          Редактиране на коментар
          Да, гласувал съм за ПП-ДБ.

Самостоятелно правителство на ПП-ДБ не е имало никога.

Правителството на К..Петков изкара 9 месеца, свалено от подлогите на Чалгаря, правителството на Денков изкара 10 месеца, свалено от ГЕРБ.

От 2013-та година до сега управляват Тиквон и Шиши. От кабинета Борисов-3 насам Радев сумарно е управлявал 24 месеца - с 5 повече от НЕсамостоятелните правителства на ПП-ДБ.

Здрастиииии!

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Правителството на ПП - ДБ си отиде като му изтекоха договорените месеци в които ГЕРБ ви подкрепяше в така наречената сглобка . Когато дойде времето Мария Габриел и ГЕРБ да управляват според договорката вашите се извъртяха като фурнаджийски лопати .

• sek.1 коментира
        Днес, 18:49
        Спарки за един месец Румен Радев свърши това което вашите не свършиха за 10 години .
        И което построЙ за един месец, за триесе годин нимой го боядишеме?
        Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Сменете боята и цвета . Стига с тоя цвят червен . То ясно че все натам ви тегли .
          Последно редактирано от sek.1; 30-05-26, 19:20.

• mishomishev: Ами като те слушам как расъждаваш - излиза че ЕС е лошо нещо... или най малкото - с по лоша икономика от нас...Като погледнеш задлъжнялостта?
        Е тогаз що умнокрасивите тука и викат "клуба на богатите"??

Що тогаз въобще се натискахме ?
        Не е лошо. Просто струват едни пари удоволствията и ползите, които предлага. И ние ги плащаме. Те дават каквото имат, и ние даваме .

Влечението към запада е възпято в много песни. Go west .

Коментар

• kartechar
          kartechar коментира
          Редактиране на коментар
          ..

• #824.2

sek.1 коментира
        Днес, 05:26

Излиза че само Румен Радев е предвидил още тогава едно към едно какво ще стане и го каза .

Еееее, няма го другаря ДИмитров (да се чете с ударение), та и той да ги предвиди тия работи. Венсеремос, бандера роса!!!

Коментар

• sparkybg
          sparkybg коментира
          Редактиране на коментар
          Да де, той народа се произнесе и с Блян Рибенов. После потекоха реките от мед и мАсло.

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Спарки ситуацията е много по различна от тази през 1997 година . Този път простотиите ги сътвориха вашите . БСП не е фактор в управлението на държавата от поне 20 години . Спарки защо гнома е в социологията една идея и под Делян Пеевски а Кирил Петков една идея над него ?

• sparkybg
          sparkybg коментира
          Редактиране на коментар
          Да, със сигурност е по-различна, и слава Богу - сега няма кой да им позволи да направят чак такива простотии. Вижда се - вече ги бият през пръстите. И това е само началото.

Нашите не вдигаха заплати в МВР на парче със 70+ процента. В цифри (инфопрмацията е публична и леснмо проверима), това са 1.8 милиарда евро, от които увеличението е около 650 милиона евро. Изобщо не зпоменавам купуването на BMW-та и прочие неща. Свършиха го Тиквон и Шиши. Повтарям, щото явно не вдяваш: "Т-И-К-В-О-Н И Ш-И-Ш-И". И когато го свършиха тия неща, ПП-ДБ не бяха във властта.

Твойте хора (в лицето на БСП) бяха във властта, когато се вършеха тия работи. Когато във властта бяха ПП-ДБ, процедури по свръхдефицит нямаше. И свръхдефицит нямаше. Едни липсващи милиарди се оказа че не са липсващи и прочие интересности.

Със соченето на други за виновници никого не учудванте и изненадвате.

И да, гнома носи негативи на ДБ. Той е олицетворение точно на стар номенклатурчик, а избирателите на ПП-ДБ имат капацитета да ползват главите си и за нещо повече от пазене на равновесие. От там и рейтинга. И пак е мноооого далече от дъното да си ЗКПЧ.

След лятото иде есен и зима. Тогава ще си говорим за рейтинги, ако и до тогава изкарат. Предишните ти избранници ги изритахме от парламента 3 пъти, та вече и трайно са навън. Заради "висок рейтинг", вероятно.

• Спарки една снимка говори много . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:be9e63a446ec591efe530fb1a3d8b922-19ef1661-275e-4a5b-9a51-3c94496f4afe.jpeg
Прегледи:171
Размер:31.1 КБ
ID:7041029
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Да, Станьо. Една снимка наистина може да говори много.
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:b_650_0_16777215_0___images_stories_Komentarno_2026_foto_radev-putin.jpg
Прегледи:174
Размер:49.3 КБ
ID:7041034

Коментар

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Спарки резултатите ви от изборите нагледно показват колко сте се усрали . За това не ви е виновен Румен Радев .

• sparkybg
            sparkybg коментира
            Редактиране на коментар
            Да, и на Блян Рибеонов резултатите бяха такива. Нарича се 'Глупостта на един народ" и резултата е закономерен.

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            А не приписвайте вашата глупост на целия народ . Вашето в момента е кой ми сра в гащите .

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Не се е провалило дясното. Всъщност абсолютно всичко не-провалено в тая държава е благодарение на дясното - и строгата фискална политика до сега, и ниския дълг и т.н.

Провалиха се преяли с власт, дето го удариха на популизъм и "дайте да дадем". Текущите не могат нищо повече - и те ще се провалят. Днес тутманика Влаго Николов се изцепил че щели да намаляват майчинството. В деня на детето.На 24-ти се изцепика че режат с 10% бюджета за култура. Леви та леви ти казвам.

То не е изненада де. Те програма така и не представиха. Представиха дъвките как ще борят корупцията и други подобни. Експертиза зад това - нула. Комплексираното недоразумение Иво Христов ще организира Евровизия. Няма такава смешка!
          Спарки нещо ви е много менте информацията . https://www.gov.bg/special/bg/prests...rskoto-pravilo

Коментар

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Нищо не са се пробвали . Нищо от това не е обсъждано дори на ниво министерски съвет . Ракетите са по наследство . До последно Бойко се опитваше да откупи от американците размагнитването на шиши .

• ezhko
            ezhko коментира
            Редактиране на коментар
            Ще мине, споко. Малко по-късно, но ще мине.

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Нищо няма да мине . Тенденцията е Европа да се откъсне по всякакъв начин от САЩ .

• Спарки какъв рев удариха вашите от ПП - ДБ че им изхвърлиха от топлото място " великия специалист " Румен Спецов . Тоя по " кадърност " бие всички наши . https://btvnovinite.bg/bulgaria/gerb...a-haznata.html И финансовия ви гуру Асен Василев не е по назад .https://breaking.bg/vodeshti-novini/...-3-mln-dolara/
          Последно редактирано от sek.1; 05-06-26, 20:11.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
          X