Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искане за горд BGN, излизане от оковите на валутния борд.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ей този чичко обяснява не лошо нещата и какво мазало е било и може да стане:

Никола Стоянов: Процедура по прекомерен дефицит е сериозен сигнал към пазарите и към инвеститорите

Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
      Спарки какво стана ? Нали нямаше проблеми ? Някой процент да скрием ? Румен Радев пак излезе прав . https://bntnews.bg/news/balgariya-vl...95764news.html
      Станьо, по времето на Асен Василев не бяхме в свръх дефицит. Знаем че откак свят светува, все твойте камилчета са преебаните и все някой друг им е виновен - и на Блян Рибенов, и на Орехчето все някой друг им беше виновен. Да видим тоя път какво ще фалират - държавата няма да е, щото вече започнаха да ги бият през ръцете. Аз изобилно количество пари по банки нямам, така че и това не ме вълнува.

При такава история от избранници, мен би ме било срам, ама ти явно се гордееш с "постиженията" им.

ПП: И да, аз нямам проблем. Вързал съм си гащите, та каквото и недоразумение да изберете, и него ще го преживея. Както винаги.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Спарки няма никакво значение кой какво е направил преди 30 години . Важно е какво направиха сега вашите . За един месец Румен Радев свърши това което вашите не свършиха за 10 години .

• Защо всички смятат, че Радев и Асен Василев не са от едно котило?

Коментар

• Първоначално публикуван от ezhko Преглед на мнение
        Защо всички смятат, че Радев и Асен Василев не са от едно котило?
        А защо трябва да смятаме нещо? Единия е доказан финансист, другия е доказано руски проект със ЗКПЧ за финансов министър. ТезИлтатът е предизвестен.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Спарки за един месец Румен Радев свърши това което вашите не свършиха за 10 години .

• sparkybg
          sparkybg коментира
          Редактиране на коментар
          И какво свърши, освен да мрънка колко са зле нешата и да обиколи Европа да се изложи и там? Ааа, и да се "дръвчи" на американците, щото не ни махнали визите.

Направо чудеса от храброст.

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Наби шута на Сарафов . Вашите и името му не смееха да произнесат . Отделно с американците беше крайно време да спрем да се навеждаме . От Франция какво договори ?

• sek.1 коментира
        Днес, 18:49
        Спарки за един месец Румен Радев свърши това което вашите не свършиха за 10 години .
        И което построЙ за един месец, за триесе годин нимой го боядишеме?
        Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Сменете боята и цвета . Стига с тоя цвят червен . То ясно че все натам ви тегли .
          Последно редактирано от sek.1; Вчера, 19:20.

• mishomishev: Ами като те слушам как расъждаваш - излиза че ЕС е лошо нещо... или най малкото - с по лоша икономика от нас...Като погледнеш задлъжнялостта?
        Е тогаз що умнокрасивите тука и викат "клуба на богатите"??

Що тогаз въобще се натискахме ?
        Не е лошо. Просто струват едни пари удоволствията и ползите, които предлага. И ние ги плащаме. Те дават каквото имат, и ние даваме .

Влечението към запада е възпято в много песни. Go west .

Коментар

• kartechar
          kartechar коментира
          Редактиране на коментар
          ..

• #824.2

sek.1 коментира
        Днес, 05:26

Излиза че само Румен Радев е предвидил още тогава едно към едно какво ще стане и го каза .

Еееее, няма го другаря ДИмитров (да се чете с ударение), та и той да ги предвиди тия работи. Венсеремос, бандера роса!!!

Коментар

• kartechar
          kartechar коментира
          Редактиране на коментар
          Понеже си на границата на поколението чуло, но недоразбрало (не знам от коя страна, но имам предположения), ще те открехна, че ударението е неправилно поставено, изхождайки от приетото произнасяне по него време!

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 2 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
      X