Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искане за горд BGN, излизане от оковите на валутния борд.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Китай не произвежда евтино, а продава евтино, защото китайското правителство субсидира Юуана и някой производства. Често баланса се нарушава и тогава е цирк.
    Центъра а Пекин гони Япония по цени. 65000 долара квадрат!!!

За да субсидираш валутата има един единствен път- Купуват долари като луди. спрат ли Юуана поскъпва и , няма да могат да продават боклуците повече.
    Има и втори път- руския, но там има сериозен черен пазар.

Мишо, вчера пред ББ едва се събраха 20 човека, по малко от такситата на стоянката. Какво стана

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Тоя начин за контрол на цените е малко по ефективен от нашите . В Китай още разстрелват особено за корупция . https://www.youtube.com/shorts/x8ZNeCQKys4
      Последно редактирано от sek.1; Вчера, 06:28.

• sparkybg
      sparkybg коментира
      Редактиране на коментар
      Да, когато шефът е казал че има корупция. Томи един на последния им конгрес го изкараха с охрана, щото си позволил да критикува шефа. Останалите - пълно единодушие.

Да не съм хо гледал тоя филм, да ме пблъгваш колко е добър, ама хайде нЕма нужда?

• Първоначално публикуван от trav Преглед на мнение
    Мишо, вчера пред ББ едва се събраха 20 човека, по малко от такситата на стоянката. Какво стана

...бира(чешка), пуканки (калифорнийски)....

Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• "Мишо, вчера пред ББ едва се събраха 20 човека, по малко от такситата на стоянката. Какво стана"

Ами нищо не стана! Не можах.
      Сутрин съм от 5 пред компа - после физическа работа после ангажименти.
      Идват празници и всички са полудели и всички искат всичко за утре...
      И отделно трябва да свърша сума ти друга работа и....
      И за капак колега ме нави да караме кратки(уж) курсове (уча) при онез програмисти от Калининград.
      Накратко - предадох се

Коментар

• Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнение
        ...Накратко - предадох се
        И това заради една малка боза ли бре?
        Кажи и ще ти опростя баса. Хора сме, ще се разберем...
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
          И това заради една малка боза ли бре?
          Кажи и ще ти опростя баса. Хора сме, ще се разберем...
          Бозата ще е голяма и ще я сърбаме сите

Коментар

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            С какво икоонмиката на Русия е пример за нещо положително в последните 100 години (вземи произволен период откак ги има),
            Индустриялизацията от средата на 20те години на 20 век, до началото на войната / 1939-1940. На практика от 0 до 100 за 6 секунди. Гигантска е за времето си. Зад гърба и стоят хиляди (новосъздадени) предприятия и заводи. Над 90-95% пък зад които стоят американците, до някъде и немците. До ден днешен в доста от заводите им се ползват американски или немски машини/технологии от тогава или най-малкото техни производни клонинги. Относно ракетите и космоса- и американците и руснаците да целуват ръцете на немците (но на тогавашните немци).
            Последно редактирано от Urko; Вчера, 19:50.
            Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• Ей за малко да ви остава и ще съборите европарламента бре
              Къдей форумния виден специалист Спарки да обясни що така искат да бият добрите брюкселци?? Да не е фейк това и да съм се объркал?

(34 БРЮКСЕЛ В ПАНИКА !!! - YouTube

Belgium Farmers Protest LIVE: Farmers Block Roads in Brussels | South American Free-Trade Deal |N18G

P.s
              И без да съм икономист - още като видях реакцията на Брюксел на автопохода на Величие - разбрах има нещо гнило - че тия европейци са много ниско ниво! Да минеш през цяла Европа с налепени плакати и брандирани коли да вдигнеш шум и да стигнеш до Брюксел и... тишина... Един евродепутат не излезе да каже: Хора добре дошли в зоната всичко ще е наред объркали сте се - заедно сме няма страшно. Няма ей...
              Не може да си велик и да се криеш и бягаш...На Брюксел не му трябва България като партньор ами му трябва като роб и подчинен..

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 1 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
              X