Прав си!!!
Ама има причина. Декември е - сите чиновническа паплач извади де що има проекти оферти давани през цялата година (неактуални вече) и къде да отчете работа къде че приключвали годината къде че изтичал срока...
Бедна ти е фантазията за какви кражби говорим...
Ама има причина. Декември е - сите чиновническа паплач извади де що има проекти оферти давани през цялата година (неактуални вече) и къде да отчете работа къде че приключвали годината къде че изтичал срока...
Бедна ти е фантазията за какви кражби говорим...
Г-жо цялата тази система няма да работи без този модул безсмислено е да я купувате!
Абе давай я после ще му мислим - до 10 декември трябва да усвоя едни пари...
Абе давай я после ще му мислим - до 10 декември трябва да усвоя едни пари...
Сега ще платят 14 650лв за неработеща система (модула е около 600-700лв).Ей човек - един проект няма като хората...
Не става дума за комисионни - става дума за това че парите се изхарчват безсмислено - а проекта не тръгва. Просто не работи...
И това е непрекъснато...Нон стоп...Чисто пилеене ...
Не става дума за комисионни - става дума за това че парите се изхарчват безсмислено - а проекта не тръгва. Просто не работи...
И това е непрекъснато...Нон стоп...Чисто пилеене ...
Какъв да ми ентусиазма? Ти ми кажи?

Детството ми мина в Северна Корея и в Китай, където ходехме на пазар и екскурзии всеки месец (поради мизерията в "космическата хай-тек държава" © КНДР
Та, българинът е класика - вицът за "Е, те такова животно нема!" не важи само за шопите.
Верно касае "много отминало време".

Коментар