Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За бога, приятели, гласувайте!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: За бога, приятели, гласувайте!

Първоначално публикуван от pe4en Преглед на мнение
    Да не забравяме и абсолютната невъзможност да гласуват всички желаещи!
    Ето къде е заровено кучетоооо... Някои говореха за служебни победи на изборите. Може и прави да излезнат...
    Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
      Ето къде е заровено кучетоооо... Някои говореха за служебни победи на изборите. Може и прави да излезнат...
      Приятелю, не случайно са събрали 2 в 1 в един избор...Чаршафите, наречени бюлетини стопират тотално масовостта на вота!...просто губят време и отказват хората с огромните опашки...
      Сега идва златната седмица....и якото наддаване за гласове, особено тези на ДПС.
      СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Първоначално публикуван от pe4en Преглед на мнение
        и отказват хората с огромните опашки...

.
        Опашките бяха на една десета от тези за бурканче мляко от преди години.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
          Опашките бяха на една десета от тези за бурканче мляко от преди години.
          Е, и? Сега да се кефя ли, че ме еб@ват пак същите?
          Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Пенчо ,Пенчо , така както е тръгнало ще трябва да искаш разрешение от Партията да си купиш бурканче кисело мляко и по лошия вариант: милиционерите ще те погнат откъде имаш пари за бурканче кисело мляко.

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
              Аз пък мислех, че имало някаква уловка а те просто са го направили на принципа "рече и отсече".

Ако се появя със жена си пред изборната секция, аз и тя ще извадим от джобовете си същите документи като сестра и и баджанака /които живеят и работят в България/. И при положение, че не съм длъжен да работя, как точно служителите на изборната секция ще определят кое семейство може и кое не може да гласува? Как въобще някой ще разбере къде живея? С лична карта минавам през терминал 2 и после с другия си паспорт /който никога няма да видят/ отивам да живея на другия край на света.
              Или имам апартамент, имам пари, постоянния ми адрес е в София, но аз обикалям като турист света 10 месеца в годината. Туристическото ми хоби ще ме лиши от право да гласувам?

На прима виста мога да измисля още поне 10 варианта. Тия направо са за съдене с тия закончета и разпоредби.
              Още откак тръгнаха да въвеждат уседналост (даже не знам как се пише ), на мен ми беше ясно че нямат ресурса да го няправят. На мен и близките ми, от общо 6 човека, на 4 беше сгрешен я адрес, я име, я презиме. Аз 35 години знам че съм "Иванчев", по всички документи до сега бях така, а сега някой решил че съм "Иванов". Съответно и в изборните списъци - пак така. Днес се чудеха кво се прави по тоя случай, а то е ясно от години какво се прави (някога и аз съм бил в изборни комисии няколко пъти).

Та, мисълта ми е че тия разчитаха на служба ГРАО за тия неща, а е добре известно че там е пълно с грешки. А това е основния граждански регистър в държавата, и по дефиниция върху него се крепи всичко останало.

От друга страна, трябваше и продължава да трябва механизъм, който да спре "великото преселение на гласоподаватели". Въпроса е че в държавните институции и съответните им регистри е тотален хаос, никаква стиковка и т.н. И върху това се работи (или по-точно не се работи, а се усвояват средства) откак сме "в преход". А хората са го измизлили отдавна - единен регистър за всичко, съдържащ всички данни за всеки български гражданин, а не парченца и регистърчета из цялата държава, къде вярни, къде - не.

Честити ви нови-стари. Алтернативата изглежда скоро няма да се случи.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
                Е, и? Сега да се кефя ли, че ме еб@ват пак същите?
                Хайде сега, еб@ват те! Я виж колко мляко има по магазините! /Е, повечето не е точно "мляко", но го има!/ Значи има развитие!
                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                  Пенчо ,Пенчо , така както е тръгнало ще трябва да искаш разрешение от Партията да си купиш бурканче кисело мляко и по лошия вариант: милиционерите ще те погнат откъде имаш пари за бурканче кисело мляко.
                  Момко, ти на колко години си? Че аз съм на 54. А дъщерята се роди през 1989г.
                  На опашка за мляко и хляб редил ли си се?
                  п.с. за салам опашки нямаше - щото салам нямаше.

Коментар

Не ме карай да се повтарям.
                    Купоните бяха жълти на цвят.
                    Ама по добре да можеш да си го купиш свободно ,отколкото да имаш парите и някой тъп и прост милиционер да не ти разреши или да ти каже ще си купиш ама ще го разделиш с мене.
                    Да го духат.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Още откак тръгнаха да въвеждат уседналост (даже не знам как се пише ), на мен ми беше ясно че нямат ресурса да го няправят. На мен и близките ми, от общо 6 човека, на 4 беше сгрешен я адрес, я име, я презиме. Аз 35 години знам че съм "Иванчев", по всички документи до сега бях така, а сега някой решил че съм "Иванов". Съответно и в изборните списъци - пак така. Днес се чудеха кво се прави по тоя случай, а то е ясно от години какво се прави (някога и аз съм бил в изборни комисии няколко пъти).

Та, мисълта ми е че тия разчитаха на служба ГРАО за тия неща, а е добре известно че там е пълно с грешки. А това е основния граждански регистър в държавата, и по дефиниция върху него се крепи всичко останало.

От друга страна, трябваше и продължава да трябва механизъм, който да спре "великото преселение на гласоподаватели". Въпроса е че в държавните институции и съответните им регистри е тотален хаос, никаква стиковка и т.н. И върху това се работи (или по-точно не се работи, а се усвояват средства) откак сме "в преход". А хората са го измизлили отдавна - единен регистър за всичко, съдържащ всички данни за всеки български гражданин, а не парченца и регистърчета из цялата държава, къде вярни, къде - не.

Честити ви нови-стари. Алтернативата изглежда скоро няма да се случи.
                      Sparky, даже не знам тия ГРАО кои са, та да попитам- те нещо ясновидци ли ще трябва да са? Регистрирам се на адреса на жена ми /да речем/, имам си всички български документи. Не работя, нямам кола, не уча, абе нищо не правя. Само излизам между 2 и 4 сутрин да си разхождам кучето. И за това комшиите не са ме виждали с години. Ама живея там! Е? Тия ГРАО обиск ли ще направят или ще сложат скрити камери за да докажат, че не е вярно.

Извинявам се, ако звучи тъпо, но около мене е пълно с Българи с редовни документи, водещи се, че живеят в България. И всички имаме кучета и си стоим в нас... Какъв е критерия да си "чужденец" или там каквото ни водят /постоянно неприбиваващи в България/? И каква е логиката да обяснявам в паспортното, че аз там не живея от 17 години а те да ми викат "пиши там нещо"? Това ГРАО от "пиши там нещо" ли взима данни? Защото писах, че живея там ама всъщност си разхождам кучето от друг адрес.

Тук /САЩ/ пак сам така, пощата на един адрес, кучето на друг. Ама си нямаме ГРАО. И мога да гласувам и никoй не ме пита кога си разхождам кучето. Не казвам, че е по добре, просто ми е чудно, как точно ще го приложат тоя закон?

Ааа, щях да забравя! Айде хайрлия да е! Още 100 години, все така!

Коментар

...Да го духат...
                        Браво! Заслужават го (за кадиевци, станишевци и пръмовки вероятно говориш).
                        LZ1AIV

Коментар

Първоначално публикуван от asenv Преглед на мнение
                          Браво! Заслужават го (за кадиевци, станишевци и пръмовки вероятно говориш).
                          Гравитацията работи наопаки при "духането". Духането започва от долу на горе...

Коментар

Всички милиционери дето искат да седнат на трапезата с мене.
                            При Станишевци , Царевци и Костовци бяха доста по малко.
                            Без да ме вълнува толкова цялата истерия,но всичко е така подготвено ,закон ,секции,комисии,охрана,мутри за да могат милиционерите да спечелят служебно ама ги народът ги пусна по течението.
                            Последно редактирано от Георги Крумов; 24-10-11, 03:02.

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                              ... Ама си нямаме ГРАО.
                              Напротив. Имате си. ГРАО e това, дето издава ЕГН-тата, простичко казано. Какво имате в САЩ като еквивалент на ЕГН-тата и сам знаеш. Само дето там системата е с "една идея" по-добре работеща. И не сте шепа народ извън 3-те големи града. Тука 2 рейса туристи решават кой ще е кмет някъде си, и после си бият камшика на майната си, без въобще да ги ебе избрания от тях кмет кви ги върши. И това си е реален проблем кажи-речи в 1/3 от България.

Аз и горе казах - гредата е че се пише закон за нещо си, разчитайки на ненадеждна система, с държавен апарат, в който никой за нищо не носи отговорност. Вместо това можеше да се понапънат първо да си оправят останалите бакии.

За другото - списъците се обявяват достатъчно време преди изборите. Всеки е могъл да провери. Не че е правилното де. Гламаво е.

От друга страна - изборите са малко или много добър повод хората със сбъркани данни да оправят бакиите в ГРАО. Работата е за половин час. 3 дена преди изборите правих същото, щото си смених личната карта.

Накратко - поредния проблем, за който през всичките 20 години никой не си мръдна пръста. А може би съвсем нарочно.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Всички милиционери дето искат да седнат на трапезата с мене.
                                При Станишевци , Царевци и Костовци бяха доста по малко.
                                Без да ме вълнува толкова цялата истерия,но всичко е така подготвено ,закон ,секции,комисии,охрана,мутри за да могат милиционерите да спечелят служебно ама ги народът ги пусна по течението.
                                зНещо не си в час.Кого пуснаха по течението? Я се огледай малко,освен БСП ,друг не виждам да плува надолу,а ще го разберат другата неделя,даже и с помоща на Доган,който се опитва на техния кон да се върне във власта.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X